Sea-Doo

SPARK TRIXX

9 290€

LEIKKISÄ TEMPPUILIJA

SPARK TRIXX -vesijetin ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta voit leikitellä vesijetillä aiempaa näyttävämmin – temppuilu ei ole koskaan ollut näin helppoa ja hauskaa. Tämä vesijetti saa takuuvarmasti päät kääntymään.

HENKILÖKANTAVUUS 2 TAI 3 HENKILÖÄ

MOOTTORI ROTAX 900 HO ACE

RUNKO SPARK – KEVYT JA HELPPO HALLITA

AIVAN UUSI TEMPPUILUKEINO

TRIXX-PAKETTI

Nyt voit leikkiä jetillä uskomattoman nautittavasti – temppuilu ei ole koskaan ollut näin helppoa ja hauskaa. Älä koskaan tee ajotemppuja, kun kyydissäsi on matkustaja. Huomioi oma taitotasosi.

LAAJENNETUN LIIKEALUEEN SÄÄDETTÄVÄ TRIMMIJÄRJESTELMÄ (VTS)

NÄYTTÄVÄMPIÄ TEMPPUJA – SINUN KÄSKYSTÄSI

Tämän ainutlaatuisen Sea-Doo-ominaisuuden avulla pystyt nostamaan nokan korkeammalle tai upottamaan sen entistäkin syvemmälle veteen. Siksi temppujen tekeminen on helpompaa ja hauskempaa kuin koskaan aiemmin.

NOUSE YLÖS

JALKATUET

Porrastetut astinlaudat parantavat vakautta, jotta pystyt ajamaan vakaammin erilaisissa seisoma-asennoissa. Niiden avulla voit tehdä temppuja ammattilaisten tapaan.

TARTU OHJAKSIIN

SÄÄDETTÄVÄLLÄ KOROTUSPALALLA VARUSTETTU OHJAUSTANKO

Ohjausta säätämällä voit mukauttaa ajokokemuksesi henkilökohtaisen ajotyylisi mukaan. Useat erilaiset asennot helpottavat vesijetin hallintaa eri vesiolosuhteissa.

HAUSKANPITOA KAIKILLE

TILAA 2 TAI 3 HENGELLE

Sea-Doo SPARK -mallista on saatavana kahden tai kolmen henkilön vaihtoehdot sen mukaan, haluatko haastaa aallot kahden vai kolmen hengen voimin.

PYSÄHDY NOPEAMMIN, RANTAUDU HELPOMMIN

ÄLYKÄS JARRU- JA PERUUTUSJÄRJESTELMÄ (iBR)

Toisen sukupolven iBR-järjestelmä, joka on vain Sea-Doo-vesijeteissä, auttaa sinua pysähtymään nopeammin. Lisäksi se parantaa hallittavuutta ja ohjattavuutta. *Perustuu BRP:n sisäiseen testaukseen malleilla, joissa ei ole iBR-järjestelmää.

KEVYT JA KESTÄVÄ MATERIAALI

POLYTEC-MATERIAALI

Tämä innovatiivinen ja iskunkestävä materiaali tekee Sea-Doo SPARKista kevyemmän ja auttaa sitä saavuttamaan täyden suorituskykynsä helpommin. Sisäisesti värjätty rakenne kestää lasikuitua paremmin naarmuja.

KAKSI TILAA AJOTYYLISI MUKAAN

ÄLYKÄS KAASUNHALLINTA (iTC)

Valitse joko nopeampi tai sujuvampi kiihdytys Rotax 900 HO ACE -moottorissa käytettävissä olevan Sport-tilan ja kaikissa malleissa käytettävissä olevan Touring-tilan avulla.

AINOASTAAN SEA-DOO-VESIJETEISSÄ

SULJETTU JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄ

Tämä tekniikka estää syövyttävän suolaveden ja vahingoittavan lian pääsyn moottorin sisään, mikä parantaa luotettavuutta ja tuo mielenrauhaa.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

Pituus110" / 279 cm
Leveys46" /­ 118 cm
Henkilökantavuus2 TAI 3 HENKILÖÄ
Kantavuus160 KG TAI 205 KG
MoottoriROTAX 900 HO ACE
VäriCandy Blue & Chili Pepper, Orange Crush & Chili Pepper
Näytä tekniset tiedot