Sea-Doo

RXP-X 300

18 090€

SUORITUSKYKYINEN KILPAJETTI

Ensiluokkaisessa kilpakäyttöön tarkoitetussa vesijetissä yhdistyvät teho, käsiteltävyys ja hallittavuus ainutlaatuisella tavalla. Ja 300 hv:n Rotax 1630 ACE -moottorin ansiosta muut jäävät kauas taaksesi.

HENKILÖKANTAVUUS 2 HENKILÖÄ

MOOTTORI ROTAX 1630 ACE

RUNKO T³ – HALLINTAA JA TARKKUUTTA

SEA-DOON KAIKKIEN AIKOJEN TEHOKKAIN MOOTTORI

ROTAX 1630 ACE -MOOTTORI

Mekaanisesti ahdettu, ulkoisella välijäähdytyksellä varustettu Advanced Combustion Efficiency (ACE) -tekniikka parantaa tehokkuutta ja nostaa kiihtyvyyden aivan uudelle tasolle. Sea-Doon tehokkain moottori tuottaa huikean 300 hv:n tehon.

TÄYDELLINEN KULJETTAJAKESKEINEN KOKEMUS

ERGOLOCK-JÄRJESTELMÄ

Tee itsestäsi osa laitetta lukitsemalla vartalosi runkoa vasten, jotta voit käsitellä ja hallita vesijettiä helpommin. Tässä apunasi ovat kapea kilpaistuin, erityisessä kulmassa olevat astinlaudat sekä säädettävä ergonominen ohjaus (AES).

PYSÄHDY NOPEAMMIN, RANTAUDU HELPOMMIN

ÄLYKÄS JARRU- JA PERUUTUSJÄRJESTELMÄ (iBR)

Sea-Doon ainutlaatuinen älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR) on saanut Yhdysvaltain rannikkovartioston myöntämän tunnustuksen veneilyturvallisuuden parantamisesta vuodesta 2009 lähtien. Kolmannen sukupolven iBR-järjestelmällä varustettu vesijetti pysähtyy jopa 48 metriä* aiemmin kuin jarruton vesijetti. Kuljettaja voi pitää molemmat kädet ohjaustangolla ja käyttää samalla vaihteita, mikä tuo vakautta ajamiseen. * Perustuu BRP:n sisäiseen testaukseen.

SÄÄDÄ OHJAUSTANKOA OLOSUHTEIDEN MUKAAN

SÄÄDETTÄVÄLLÄ KOROTUSPALALLA VARUSTETTU RACING-OHJAUSTANKO

Teleskooppiohjausjärjestelmää voi säätää pystysuunnassa 73 millimetrin matkalla olosuhteiden ja erikokoisten kuljettajien vaatimusten mukaan.

PYSY VAKAASTI VEDESSÄ

T³-RUNKO

Valmiina, paikoillanne, aja! Syvän V:n muotoinen runko on Sea-Doo X-Team -kilpa-ajajien suosikki, ja se tarjoaa erinomaista hallittavuutta ja ohjattavuutta tiukimmissakin käännöksissä.

TAITURIMAISET KÄÄNNÖKSET

SÄÄDETTÄVÄT X-VAKAIMET

Tehokas rakenne, joka parantaa vakautta käännöksissä. Kolmiasentoisia vakaimia voi säätää taitotason ja ympäristön mukaan: evien ollessa yläasennossa pitoa on vähemmän ja kikkailu on helpompaa, kun taas evien laskeminen tekee käännöksistä terävämpiä. Evät lisäävät kaltevuuskulmaa käännöksien aikana.

TARKKAA SÄÄDETTÄVYYTTÄ

TEHOKAS SÄÄDETTÄVÄ TRIMMIJÄRJESTELMÄ (VTS) JA KIIHDYTYKSEN HALLINTA

Voit tehdä säädettävän trimmijärjestelmän (VTS) hienosäädön nopeasti ohjaustangosta kuljettajan mieltymyksen, vesiolosuhteiden ja matkustajien lukumäärän mukaan. Ohjaustangosta säädettävä kiihdytyksen hallintatoiminto tekee kiihdytyksistä tarkoin hallittuja.

KOLME TILAA AJOTYYLISI MUKAAN

ÄLYKÄS KAASUNHALLINTA (iTC)

Valitse itse, miten voimansiirto toimii. Se on nyt mahdollista vesijettisi digitaalisesta tietokeskuksesta aktivoitavien erilaisten ajotilojen (Touring, Sport ja ECO) avulla.

AINOASTAAN SEA-DOO-VESIJETEISSÄ

SULJETTU JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄ

Tämä tekniikka estää syövyttävän suolaveden ja vahingoittavan lian pääsyn moottorin sisään, mikä parantaa luotettavuutta ja tuo mielenrauhaa.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

Pituus130.6" / 331.6 cm
Leveys48.3" / 122.7 cm
Henkilökantavuus2 HENKILÖÄ
Kantavuus182 KG
MoottoriROTAX 1630 ACE
VäriNeon Yellow & Lava Grey, Ice Metal & Lava Red
Näytä tekniset tiedot