Sea-Doo

GTX LTD

18 390€

SUUNNANNÄYTTÄJÄ LUKSUSLUOKAN SUORITUSKYVYSSÄ

Markkinoiden suurin uimataso ja irrotettava istuin tarjoavat paljon tilaa oleskeluun ja hauskanpitoon. Lisäksi Bluetooth-audiojärjestelmä ja tilaa esimerkiksi kylmälaatikon kuljettamiseen. Luksusluokan vesijettien suunnannäyttäjä.

HENKILÖKANTAVUUS 3 HENKILÖÄ

KANTAVUUS 272 KG

MOOTTORI ROTAX 1500 HO ACE- TAI ROTAX 1630 ACE

RUNKO ST³ – VAKAA JA LUJA

SEA-DOO-VESIJETIN TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

LIMITED-PAKETTI

Runsaasti ainutlaatuisia lisäominaisuuksia, kuten vesijetin peite, USB-portti, irrotettava merimiessäkki, turvallisuuspakkaus ja yksilöllinen väri. Lisäksi muun muassa syvyysmittari, vesilämpömittari ja tehokas VTS-trimmijärjestelmä.

VERRATONTA MUKAVUUTTA

MODULAARINEN ERGOLOCK-ISTUIN

Kapean istuimen ansiosta polvesi ovat lähempänä toisiaan ja asento on luonnollisempi. Istuimen porrastettu rakenne tarjoaa paremman sivutuen ja vakauden sinulle ja matkustajillesi. Lisäksi irrotettava takaistuin tarjoaa lisää tilaa oleskeluun ja auringonottoon.

TILAA OLESKELUUN

SUURI UIMATASO

Markkinoiden suurimmalla uimatasolla riittää tilaa lekotteluun. Tasainen ja vakaa uimataso helpottaa vedestä nousemista ja tarjoaa tilaa oleskeluun ja varusteiden pukemiseen. Lisää tilaa saa helposti takaistuimen irrottamalla.

NOPEA. HELPPO. TURVALLINEN.

LINQ-TAKATAVARATILA

Vesijettiin voidaan lisätä ylimääräinen takatavaratila LinQ-pikakiinnitysjärjestelmällä. Polttoainekanisterin, laukun tai kylmälaatikon kiinnittäminen käy helposti kahden integroidun kiinnityspisteen avulla.

MULLISTAVAA VAKAUTTA

ST³-RUNKO

Leveämpi runko tarjoaa vertaansa vailla olevaa vakautta matalamman painopisteen ja parannetun rakenteen ansiosta niin kovassa aallokossa, paikallaan ollessa kuin kyytiin noustessakin.

KÄTEVÄT SÄILYTYSTILAT

HELPOSTI KÄYTETTÄVÄ ETUTAVARATILA

Kaikki tavarasi ovat nyt käden ulottuvilla. Näppärän etutavaratilan voi avata helposti ohjaustankoa nostamalla istuma-asennosta käsin. Vesitiivis tavaratila tarjoaa lisää tilaa tavaroillesi, ja voit ottaa helposti mukaan kaiken tarvitsemasi.

MUSIIKKI MUKANA MENOSSA

BLUETOOTH-AUDIOJÄRJESTELMÄ

Alan ensimmäinen täysin integroitu ja vesitiivis audiojärjestelmä pitää tunnelman korkealla. Bluetooth-yhteydellä varustetun järjestelmän kokonaisteho on 100 wattia, ja sen säätimet on sijoitettu kätevästi kaiuttimeen.

PITÄÄ PUHELIMESI KUIVANA JA LADATTUNA

VESITIIVIS LOKERO PUHELIMELLE

Vesitiivis lokero, jossa on integroitu USB-portti*, pitää laitteesi ladattuina ja käyttövalmiina. Laitteet pysyvät suojassa iskuja vaimentavassa ja vesitiiviissä telineessä. *Vakiona vain Limited-malleissa.

MUKAVAA JA NÄPPÄRÄÄ AJOA

TOURING-OMINAISUUDET

Vakiovarusteisiin kuuluvaa suurta keulan säilytyslaatikkoa voi käyttää istuma-asennosta käsin. Säädettävä ohjaus, vakionopeussäädin ja Slow-tila sekä nousuaskelma lisäävät käyttömukavuutta.

VALITSE HALUAMASI TEHO

2 MOOTTORIVAIHTOEHTOA

Valittavissa on kaksi tehokasta ACE-tekniikalla (Advanced Combustion Efficiency) varustettua moottorimallia: 230 hv:n Rotax 1500 HO ACE tai paremman kiihtyvyyden tarjoava 300 hv:n Rotax 1630 ACE. - mate

PYSÄHDY NOPEAMMIN, RANTAUDU HELPOMMIN

ÄLYKÄS JARRU- JA PERUUTUSJÄRJESTELMÄ (iBR)

Sea-Doon ainutlaatuinen älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR) on saanut Yhdysvaltain rannikkovartioston myöntämän tunnustuksen veneilyturvallisuuden parantamisesta vuodesta 2009 lähtien. Kolmannen sukupolven iBR-järjestelmällä varustettu vesijetti pysähtyy jopa 48 metriä* aiemmin kuin jarruton vesijetti. Kuljettaja voi pitää molemmat kädet ohjaustangolla ja käyttää samalla vaihteita, mikä tuo vakautta ajamiseen. * Perustuu BRP:n sisäiseen testaukseen.

KOLME TILAA AJOTYYLISI MUKAAN

ÄLYKÄS KAASUNHALLINTA (iTC)

Valitse itse, miten voimansiirto toimii. Se on nyt mahdollista vesijettisi digitaalisesta tietokeskuksesta aktivoitavien erilaisten ajotilojen (Touring, Sport ja ECO) avulla.

AINOASTAAN SEA-DOO-VESIJETEISSÄ

SULJETTU JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄ

Tämä tekniikka estää syövyttävän suolaveden ja vahingoittavan lian pääsyn moottorin sisään, mikä parantaa luotettavuutta ja tuo mielenrauhaa.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

Pituus345.1 cm
Leveys125.5 cm
Henkilökantavuus3 HENKILÖÄ
Kantavuus272 KG
MoottoriROTAX 1500 HO ACE- TAI ROTAX 1630 ACE
VäriLiquid Grey Metallic & Equestrian Brown
Näytä tekniset tiedot