Sea-Doo

GTI SE

13 290€

MUKAVAMPAA AJANVIETETTÄ PERHEEN KANSSA

Nauti älykkäästä jarru- ja peruutusjärjestelmästä (iBR) sekä monista mukavuusominaisuuksista, kuten Touring-istuimesta, nousuaskelmasta ja säädettävästä trimmijärjestelmästä (VTS).

HENKILÖKANTAVUUS 3 HENKILÖÄ

MOOTTORI ROTAX 1503 NA- TAI ROTAX 1503

RUNKO GTI – HALLITTU JA KETTERÄ

VALITSE HALUAMASI TEHO

2 MOOTTORIVAIHTOEHTOA

Valitse jokin kolmesta Rotax-moottorista, jotka kaikki ovat tunnettuja luotettavuudesta, suorituskyvystä ja polttoainetaloudellisuudesta. Rotax 1503 -moottorin 84 km/h ja Rotax 1503 NA -mallin 88 km/h.

ASETA VAUHTI JA SUOJAUS ITSE

KÄYNNISTYKSENESTOJÄRJESTELMÄ, iCONTROL JA LEARNING KEY

Turvajärjestelmässä on yksilöllinen digitaalinen koodaus, joka estää tehokkaasti vesijetin varastamisen. Ohjelmoitavan Learning Key -opetteluavaimen avulla nopeutta voi rajoittaa aloittelevaa käyttäjää varten.

KUN HALUAT PARANTAA MONIKÄYTTÖISYYTTÄ

MUKAVUUSOMINAISUUDET

Tässä mallissa on vakiovarusteena 116,6 litraa säilytystilaa, Touring-istuin, nousuaskelma ja ylimääräisiä mittaritoimintoja (polttoaineen kulutus, kello).

PYSÄHDY NOPEAMMIN, RANTAUDU HELPOMMIN

ÄLYKÄS JARRU- JA PERUUTUSJÄRJESTELMÄ (iBR)

Sea-Doon ainutlaatuinen älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR) on saanut Yhdysvaltain rannikkovartioston myöntämän tunnustuksen veneilyturvallisuuden parantamisesta vuodesta 2009 lähtien. Kolmannen sukupolven iBR-järjestelmällä varustettu vesijetti pysähtyy jopa 48 metriä* aiemmin kuin jarruton vesijetti. Kuljettaja voi pitää molemmat kädet ohjaustangolla ja käyttää samalla vaihteita, mikä tuo vakautta ajamiseen. * Perustuu BRP:n sisäiseen testaukseen.

KOLME TILAA AJOTYYLISI MUKAAN

ÄLYKÄS KAASUNHALLINTA (iTC)

Valitse itse, miten voimansiirto toimii. Se on nyt mahdollista vesijettisi digitaalisesta tietokeskuksesta aktivoitavien erilaisten ajotilojen (Touring, Sport ja ECO) avulla.

SÄÄDÄ JETTISI LUONNETTA

SÄÄDETTÄVÄ TRIMMIJÄRJESTELMÄ (VTS)

Voit säätää vesijetin nokan kulmaa ylemmäs (mikä parantaa vakautta suurissa nopeuksissa) tai alemmas (vetämistä ja nopeita lähtöjä varten) kuljettajan mieltymyksen, vesiolosuhteiden ja matkustajien lukumäärän mukaan.

AINOASTAAN SEA-DOO-VESIJETEISSÄ

SULJETTU JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄ

Tämä tekniikka estää syövyttävän suolaveden ja vahingoittavan lian pääsyn moottorin sisään, mikä parantaa luotettavuutta ja tuo mielenrauhaa.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

Pituus132.6" / 336.8 cm
Leveys48.5" / 123.1 cm
Henkilökantavuus3 HENKILÖÄ
Kantavuus272 KG
MoottoriROTAX 1503 NA- TAI ROTAX 1503
VäriBlack & Sunrise Orange, Beach Blue Metallic & Lava Grey
Näytä tekniset tiedot