Ski-Doo

TUNDRA LT vm. 2021

alk. 9 590€

Syvä lumi, ankarat talviolot – ne eivät haittaa Tundra LT:tä. REV Gen4 -rungon myötä kuljettajat voivat nyt vastata mihin tahansa haasteeseen herkällä ohjattavuudella, ylivertaisella kantavuudella ja monipuolisilla ominaisuuksilla, joille tehon tarjoavat luotettavat Rotax-moottorit.

RUNKO: REV GEN4

MOOTTORI: ROTAX 600 EFI, ROTAX 600 ACE

JOUSITUS: LTS ETUJOUSITUS / SC-5U TAKAJOUSITUS

REV Gen4 -RUNKO

LEGENDAN UUSI SUKUPOLVI

Neljännen sukupolven REV-runko on suunniteltu aggressiivisille kelkkailijoille. Kapea ja pienikokoinen runko antaa kuljettajalle lisää liikkumatilaa ja mahdollistaa paremman ohjattavuuden. Kelkka on erittäin herkkä keskitetyn painopisteen (erityisesti sivusuuntaisen), kevyemmän painon ja alan johtavan jousituksen ansiosta.

ROTAX 600 EFI

MODERNI 2-TAHTITEHO

600 cm3 moottoriin ruiskutettua polttoainetta tuottaa 85 hevosvoimaa ja erinomaisen polttoainetalouden. Suunniteltu perustuen malliin 600R E-TEC todistetulla luotettavuudella ja hallittavuudella – höystettynä reilulla määrällä hauskanpitoa.

4,5” DIGITAALINÄYTTÖ

KAIKKI TARVITTAVAT TIEDOT

Täysin digitaalinen LCD-mittari, jossa on matalampi katselukulma. Tiedot ovat helposti luettavissa joko seisten tai istuen.

SC-5U-TELASTO

SUORITUSKYKYÄ JA MONIPUOLISUUTTA HYÖTYKÄYTTÖÖN

Urheilullinen jousitus hyötykäyttöön. Ajomukavuutta niin kelkkareitillä kuin puuterilumessakin. Jatkoperä tarjoaa maksimaalisen pidon nivellettynä, kun peruutetaan syvässä lumessa, ja lukittuna, kun vedetään kuormaa.

LTS-ETUJOUSITUS

SYVÄN LUMEN EKSPERTTI

Etujousituksen ainutlaatuinen teleskooppirakenne mahdollistaa laajan ja sileän pohjan, jonka kantavuus syvässä lumessa on omaa luokkaansa.

16 x 154 x 1,5” TELAMATTO

KANTAVUUTTA

Erittäin pitkä (3923 cm) ja leveä (406 mm) malli tarjoaa lisää pitoa kelkkareiteillä ja kantavuutta umpihangessa.

ASTINLAUDAT SUURILLA REI'ILLÄ

LUMI PYSYY LOITOLLA

Astinlautojen isot reiät estävät lumen kertymisen astinlaudoille. Korkea ja voimakkaasti kuvioitu reuna lisää astinlaudan jäykkyyttä ja takaa ajosaappaan pidon astinlaudoilla.

PILOT DS 2 -SUKSET

KONTROLLIA SYVÄÄN LUMEEN

Yhden kölin rakenne puree tehokkaasti viistorinteissä ohuiden ulkoreunojen ansiosta. Kapea ja ohut, mutta jäykkä. Lyhyempi pituus olkatapin takana sekä litteä takaosa helpottavat vastaohjausta ja ajoa viistorinteessä.


Jätä soittopyyntö


Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Korkeus151,3 cm
Pituus325,9 cm
Leveys99,4 cm
RunkoREV Gen4
MoottoriROTAX 600 EFI, ROTAX 600 ACE
JousitusLTS ETUJOUSITUS / SC-5U TAKAJOUSITUS
TelamattoCharger: 3 923 × 406 × 38 mm
VäriNeo Yellow
Näytä tekniset tiedot