Ski-Doo

SUMMIT X Expert-paketilla vm. 2021

alk. 18 570€

Summit X:n Expert-paketin suunnittelussa on kuultu maailman arvostetuimpia syvän lumen kuskeja. Se tarjoaa vertaansa vailla olevat ominaisuudet nopeaa reagointia vaativaan syvän lumen ajoon.

RUNKO: REV GEN4

MOOTTORI: ROTAX 850 E-TEC TURBO / ROTAX 850 E-TEC

JOUSITUS: RAS 3 EDESSÄ / TMOTION TAKANA

KÄYNNISTIN: SHOT 

ROTAX 850 E-TEC TURBO -MOOTTORI

TEHOKKAASTI KORKEUKSIIN

Ensimmäinen koskaan tehdasrakennettu 2-tahtinen turboahdettu moottori. Rotaxin suunnittelema ja rakentama turbo antaa täydet 165 hevosvoimaa alan voimakkaimmalta 850 moottorilta jopa 2 438 metrin (8 000 jalan)korkeuteen ja säilyttää 40 hevosvoiman hv:n edun verrattuna normaaliin 850:een. Hienostunut rakenne yhdistyy saumattomasti REV Gen4 -runkoon ja tarjoaa ihanteellisen tasapainon minimipainolla. Erittäin vaikuttava teho, välitön reagointi ilman viivettä ja turboahdetun 2-tahtimoottorin luotettavuus –vain alan johtava valmistaja pystyy kehittämään tämän.

LYHYT TUNNELI

JÄTÄ TURHA TAAKKA

Pääset useampiin paikkoihin lyhyen tunnelipituuden ansiosta, joka mahdollistaa optimaalisen ohjattavuuden syvässä lumessa erinomaisen lumenpoiston avulla. Vakiomallinen, kevyt takaroiskeläppä LinQ-valmiilla kiinnityspisteillä valinnaisen, irrotettavan ja pitkän roiskeläpän kiinnitystä varten.

YKSIOSAINEN, KEVYT KUOMU

KEVYT JA ILMAVA

Yksiosainen polypropyleenirakenne alentaa painoa välittömästi 2,8 kg. Optimoitu tuuletus lämmön haihtumista ja melunvaimennusta varten.

ERGONOMINEN

SYVÄÄN LUMEEN SUUNNITELTU

Matalampi istuinkorkeus ja korotuspala, kapeneva ohjaustanko ja matalampi mountain kahva on suunniteltu erityisesti parantamaan syvän lumen ajokokemusta.

DYNAAMISTA HALLINTAA

VARMEMPAA AJOA

Suksien olkatappien uudistettu rakenne lisää ohjauksen ennakoitavuutta ja tekee ajosta vakaampaa jyrkissä rinteissä ja haastavassa maastossa.

ROTAX 850 E-TEC -MOOTTORI

ENEMMÄN TEHOA

Alan tehokkain kaksitahtimoottori*. Siinä on 10 hevosvoimaa enemmän kuin edeltäjämallissa ja uskomaton kaasuvaste. Uuden pDrive-ensiökytkimen ansiosta se reagoi 30 prosenttia nopeammin kuin 800R E-TEC, mikä mahdollistaa välittömän hallinnan.

*Perustuu BRP:n sisäiseen kaksitahtimoottorien dynamometritestaukseen optimaalisissa olosuhteissa. 

TMOTION-RAJOITINREMMIN SÄÄDIN

SÄÄDÄ TARPEEN MUKAAN

Säädä rajoitinremmiä helposti ja nopeasti maaston tai olosuhteiden mukaan ilman työkaluja.

NÄYTTÄVÄ VÄRITYS

SUOJAA KELKKASI TYYLILLÄ

Säväyttävä, kiiltäväpintainen Ultimate Lava Red -väritys ja laadukkaat suojapaneelit, jotka suojaavat kelkkaasi naarmuilta ja pitävät sen uudenveroisena.

KYB KASHIMA -ISKUNVAIMENTIMET

AJOMUKAVUUTTA

Kashima-pinnoitettujen iskunvaimentimien verraton suorituskyky ja kestävyys takaavat hallinnan vaativimmissakin olosuhteissa.

PROFILOIDUT ASTINLAUDAT

PITÄVÄ OTE

Lumi läpäisee helposti verkkorakenteisen astinlaudan, mikä estää kelkan juuttumista lumeen ja puhdistaa astinlaudat paremman pidon mahdollistamiseksi. Tasaisempi jalkojen asento lisää mukavuutta ja parantaa hallintaa. 20 mm korkeampi kuin REV-XM. (vain X-paketti)


Jätä soittopyyntö


Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Korkeus130,6 cm
Pituus318,8-329,9 cm
Leveys108-111 cm
RunkoREV GEN4
MoottoriROTAX 850 E-TEC TURBO / ROTAX 850 E-TEC
JousitusAS 3 EDESSÄ / TMOTION TAKANA
TelamattoPowderMax Light FlexEdgeTM: 3 912 × 406 × 76 mm
PowderMax Light FlexEdgeTM: 4 178 × 406 × 76 mm
VäriULTIMATE Black / Catalyst Grey / Lava Red
ULTIMATE Steel Black Metallic
Näytä tekniset tiedot