Ski-Doo

Summit SP vm. 2019

14 290€

REAGOI JOKAISEEN LIIKKEESEEN

Summit SP -kelkan syvään lumeen suunnitellut teknologiat, kuten REV-XM-runko, tMotion-takajousitus ja FlexEdge-telamatot, mahdollistavat verrattoman ajokokemuksen.

RUNKO REV-XM-RUNKO

JOUSITUS RAS 2 EDESSÄ / TMOTION TAKANA

MOOTTORI ROTAX 600 H.O. E-TEC

KÄYNNISTIN ELECTRICAL

ROTAX 600 H.O. E-TEC -MOOTTORI

SUOSITTUA SUORITUSKYKYÄ

Moottorimme asettaa 600 cm³:n luokassa mittapuun polttoaine- ja öljytaloudellisuudelle, pehmeätoimisuudelle ja helppokäyttöisyydelle. Ei juuri lainkaan kaksitahtisten tyypillistä savua tai hajua, helppo käynnistys. Varastointikauteen valmistautuminen on helppoa automaattisen kesäsäilytystoiminnon avulla. Ei ihme, että kyseessä on kelkka-alan myydyin 600 cm³:n moottori*. *Perustuu vähittäismyyntituloksiin 31. joulukuuta 2016.

FLEXEDGE-TELAT

LEVEÄN TELAN KANTAVUUS, KAPEAN TELAN KETTERYYS

Lyhentämällä telapuikkoja teimme telamaton reunoista taipuisat. Tämä helpottaa kelkan kallistamista sekä ajoa umpihangessa ja viistorinteessä. Tarjoaa 406 mm leveän telamaton kantavuuden ja 305 mm kapean telamaton ketteryyden.

tMOTION-TELASTO

TEHOKKAAT KÄÄNNÖKSET

tMotion joustaa sivusuunnassa ja helpottaa näin kelkan kallistamista. Tämän mahdollistaa takapukin pallonivel yhdessä etupukin jaetun yläputken kanssa. Vahvasti progressiivinen jousitusgeometria tekee ajosta kelkkareiteillä entistä tasaisempaa.

REV-XM-RUNKO

SUUNNITELTU SYVÄÄN LUMEEN

Syvään lumeen suunniteltujen sivupaneelien dynaaminen muotoilu helpottaa kelkan kulkua lumessa kaikissa asennoissa, myös kallellaan ja viistorinnettä ajettaessa.

RAS 2 -ETUJOUSITUS

VERRATONTA TÄSMÄLLISYYTTÄ

Jousituksen geometria ja kevyemmät komponentit takaavat erittäin tarkan käsiteltävyyden ja vakauden – erityisesti suurissa pateissa – ja vähentävät kallistelua mutkissa. Myös muotoilu on selväpiirteistä.

REV-XM-ERGONOMIA

SUUNNITELTU TARPEISIISI

Suunnittelimme ergonomian vaativiin rinteisiin: mittaristo on litteä, kytkimet ovat konsolissa, painikkeet on suojattu tahattomilta painalluksilta ja kahvat ovat jäykät ja käteen sopivat. Istuimen kaikki pinnat on muotoiltu ajatellen puuterilumessa ajamista.

PILOT DS 2 -SUKSET

KONTROLLIA SYVÄÄN LUMEEN

Yhden kölin rakenne puree tehokkaasti viistorinteissä ohuiden ulkoreunojen ansiosta. Kapea ja ohut, mutta jäykkä. Suksen lyhennetty sekä litteä takaosa helpottavat vastaohjausta ja ajoa viistorinteessä.

REV-XM-ASTINLAUDAT

LUMI PYSYY LOITOLLA

Isot reiät estävät lumen kertymisen astinlaudoille. Korkea ja voimakkaasti kuvioitu reuna lisää astinlaudan jäykkyyttä ja takaa pidon astinlaudoilla.

HPG PLUS R -ETUISKUNVAIMENTIMET

LYÖMÄTÖNTÄ SUORITUSKYKYÄ

Kevyet ja erittäin suorituskykyiset KYB-alumiini-iskunvaimentimet. Laaja säätöalue, paluuvaimennuksen säätö ja huollettava rakenne.


Jätä soittopyyntö


Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Korkeus1346 mm
Pituus3226 mm (146 in.) / 3335 mm (154 in.)
Leveys1081 mm to 1126 mm
RunkoREV-XM-RUNKO
MoottoriROTAX 600 H.O. E-TEC
JousitusRAS 2 EDESSÄ / TMOTION TAKANA
VäriKelta-musta
Näytä tekniset tiedot