Ski-Doo

RENEGADE SPORT vm. 2021

alk. 11 025€

Edullinen ja hyvin varusteltu crossover-kelkka. 2021 Ski-Doo Renedage Sport tuo reittiajoon kilpakelkoista tuttua suorituskykyä. Saatavana on herkästi reagoivat kaksi- ja nelitahtiset Rotax-moottorit.

RUNKO: REV GEN4

MOOTTORI: ROTAX 600 ACE

JOUSITUS: RAS 3 EDESSÄ, SC-5M TAKANA

REV Gen4 -RUNKO

LEGENDOJEN SEURAAVA SUKUPOLVI

Erinomainen lujuus ja kestävyys 24 tuumaa leveällä telamatolla, silti kevyt helppoon käsiteltävyyteen reitillä ja ylivertaiseen kantavuuteen maastossa. Tuo kaikki avoimen ohjaamon hyödyt parhaaseen hyötykelkkarunkoon.

ROTAX 600 EFI

MODERNI 2-TAHTITEHO

600 cm3 moottoriin ruiskutettua polttoainetta tuottaa 85 hevosvoimaa ja erinomaisen polttoainetalouden. Suunniteltu perustuen malliin 600R E-TEC todistetulla luotettavuudella ja hallittavuudella – höystettynä reilulla määrällä hauskanpitoa.

ROTAX 600 ACE -MOOTTORI

MARKKINOIDEN TALOUDELLISIN

Markkinoiden taloudellisin (kulutus vain 8 l / 100 km)*, ja huoltotarve on erittäin vähäinen. Nelitahtinen EFI-rivimoottori, teho 62 hv.

Älykäs kaasunhallinta (iTC) ohjaa kaasua elektronisesti ja tarjoaa kolme ajotilaa (Sport, Standard, ECO), jotka ovat vaihdettavissa ajon aikana. Lisäksi tarjolla on valinnainen sormikaasun käyttö.

*Tiedot perustuvat sisäiseen reittitestaukseen MXZ:llä ECO-tilassa.

SC-5M-TELASTO

PITKÄ JOUSITUS MONIPUOLISEEN KÄYTTÖÖN

Pituutensa ansiosta jousitus vaimentaa patikot, mahdollistaa satunnaisen ajon umpihangessa ja on mukava myös kookkaiden kuljettajien käytössä.

RAS 3 -ETUJOUSITUS

TARKKA ETUOSA

Ainutlaatuinen A-tukivarsilla toteutettu etujousitus takaa erinomaisen iskunvaimennuksen ja tarkan käsiteltävyyden myös erittäin vaativissa ajo-olosuhteissa.

PILOT DS 2 -SUKSET

TEHOKKAAT KÄÄNNÖKSET

Yhden kölin rakenne puree tehokkaasti viistorinteissä ohuiden ulkoreunojen ansiosta. Kapea ja ohut, mutta jäykkä. Suksen lyhennetty sekä litteä takaosa helpottavat vastaohjausta ja ajoa viistorinteessä.

LINQ-JÄRJESTELMÄ (LISÄVARUSTE)

NOPEA KIINNITYS

Nopea. Helppo. Turvallinen.

Ainutlaatuinen kuormankiinnitysjärjestelmämme tarjoaa parhaan tavan kiinnittää kelkan tunneliin esim. säilytyslaukkuja, polttoainekanisterin ja jopa lumilaudan tai sukset. Kiinnitys sujuu sekunneissa ja pitää varmasti – järjestelmä on suunniteltu kestämään peräti 30 G:n voima. 

4,5” DIGITAALINÄYTTÖ

KAIKKI TARVITTAVAT TIEDOT

Täysin digitaalinen LCD-mittari, jossa on matalampi katselukulma. Tiedot ovat helposti luettavissa joko seisten tai istuen.


Jätä soittopyyntö


Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Korkeus126,7 cm
Pituus303,8 cm
Leveys121,7 cm
RunkoREV GEN4
MoottoriROTAX 600 ACE
JousitusRAS 3 EDESSÄ, SC-5M TAKANA
TelamattoCobra: 3 487 × 381 × 32 mm
VäriSunburst Yellow / Black
Näytä tekniset tiedot