Ski-Doo

RENEGADE ADRENALINE vm. 2021

alk. 14 890€

Jos normaali on tylsää, vuoden 2021 Renegade Adrenaline on siihen lääke. Sen ihailtava teho ja välitön ketteryys takaavat jokaiseen ajoon jännittävät hetket ja talven, joka on kaikkea muuta kuin tavallinen.

RUNKO: REV GEN4

MOOTTORI: ROTAX 900 ACE

JOUSITUS: RAS 3 EDESSÄ / RMOTION 137 TAKANA

ROTAX 900 ACE -MOOTTORI

MUKAVASTI TEHOA, TÄYDET OMINAISUUDET

Tässä kolmisylinterisessä, nelitahtisessa rivimoottorissa käytetään Rotax Advanced Combustion -teknologiaa, ja se tuottaa 90 hv erinomaisella polttoainetaloudella (vain 10,8 l / 100 km) ja vähäisellä huoltotarpeella. Luotettava, älykäs kaasunhallinta (iTC) ohjaa kaasua elektronisesti ja tarjoaa kolme ajotilaa (Sport, Standard, ECO). Lisäksi tarjolla on valinnainen sormikaasun käyttö.

*Metrinen hevosvoima on mitattu sisäisessä dynamometritestissä optimaalisissa olosuhteissa.

REV Gen4 -RUNKO

LEGENDAN UUSI SUKUPOLVI

Neljännen sukupolven REV-runko on suunniteltu aggressiivisille kelkkailijoille. Kapea ja pienikokoinen runko antaa kuljettajalle lisää liikkumatilaa ja mahdollistaa paremman ohjattavuuden. Kelkka on erittäin herkkä keskitetyn painopisteen (erityisesti sivusuuntaisen), kevyemmän painon ja alan johtavan jousituksen ansiosta.

RMOTION-TELASTO

SUORITUSKYKYÄ, KONTROLLIA JA MUKAVUUTTA

Tarjoaa enemmän suorituskykyä, mukavuutta ja mukautuvuutta. Parasta kaikessa? Säädöt on säädetty. Tehtäväsi on vain nauttia kelkasta. Jousitusdynamiikka ja progressiivinen jousitusgeometria tekevät rMotionista pintaherkän pikkupatikossa unohtamatta isojen pattien vaatimaa lisävoimaa.

RAS 3 -ETUJOUSITUS

TARKKA ETUOSA

Ainutlaatuinen A-tukivarsilla toteutettu etujousitus takaa erinomaisen iskunvaimennuksen ja tarkan käsiteltävyyden myös erittäin vaativissa ajo-olosuhteissa.

4,5” DIGITAALINÄYTTÖ

KAIKKI TARVITTAVAT TIEDOT

Täysin digitaalinen LCD-mittari, jossa on matalampi katselukulma. Tiedot ovat helposti luettavissa joko seisten tai istuen.


Jätä soittopyyntö


Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Korkeus126,7 cm
Pituus303,8 cm
Leveys121,7 cm
RunkoREV GEN4
MoottoriROTAX 900 ACE
JousitusRAS 3 EDESSÄ / RMOTION 137 TAKANA
TelamattoRipSaw: 3 487 × 381 × 38 mm
VäriSunburst Yellow / Black
Näytä tekniset tiedot