Ski-Doo

GRAND TOURING SPORT vm. 2021

alk. 11 940€

2021 Ski-Doo Grand Touring Sport -kelkassa tyyli, mukavuus, helppo käsiteltävyys ja vankka luotettavuus yhdistyvät sopivaan hintaan. Ketterä REV Gen4 -runko ja taloudellinen Rotax ACE -moottori täydentää kokonaisuuden.

RUNKO: REV GEN4

MOOTTORI: ROTAX 600 ACE

JOUSITUS: RAS 3 ETUJOUSITUS / CMOTION ETUJOUSITUS

KÄYNNISTIN: ELECTRIC 

REV Gen4 -RUNKO 

LEGENDAN UUSI SUKUPOLVI

Neljännen sukupolven REV-runko on suunniteltu aggressiivisille kelkkailijoille. Kapea ja pienikokoinen runko antaa kuljettajalle lisää liikkumatilaa ja mahdollistaa paremman ohjattavuuden. Kelkka on erittäin herkkä keskitetyn painopisteen (erityisesti sivusuuntaisen), kevyemmän painon ja alan johtavan jousituksen ansiosta.

ROTAX 600 ACE -MOOTTORI

MARKKINOIDEN TALOUDELLISIN

Markkinoiden taloudellisin (kulutus vain 8 l / 100 km)*, ja huoltotarve on erittäin vähäinen. Nelitahtinen EFI-rivimoottori, teho 62 hv.

Älykäs kaasunhallinta (iTC) ohjaa kaasua elektronisesti ja tarjoaa kolme ajotilaa (Sport, Standard, ECO), jotka ovat vaihdettavissa ajon aikana. Lisäksi tarjolla on valinnainen sormikaasun käyttö.

*Tiedot perustuvat sisäiseen reittitestaukseen MXZ:llä ECO-tilassa.

SORMIKAASU

VAIHTOEHDOT KÄDEN ULOTTUVILLA

Kaasuvipu on kierrettävissä joko etusormella tai peukalolla käytettäväksi. Hieno lisäominaisuus, joka mahdollistaa käden asennon vaihtamisen pitkällä matkalla ja paremman hallittavuuden patikkoisessa maastossa.

RAS 3 -ETUJOUSITUS

TARKKA ETUOSA

Ainutlaatuinen A-tukivarsilla toteutettu etujousitus takaa erinomaisen iskunvaimennuksen ja tarkan käsiteltävyyden myös erittäin vaativissa ajo-olosuhteissa.

4,5” DIGITAALINÄYTTÖ

KAIKKI TARVITTAVAT TIEDOT

Täysin digitaalinen LCD-mittari, jossa on matalampi katselukulma. Tiedot ovat helposti luettavissa joko seisten tai istuen.

PILOT DS 2 -SUKSET

TEHOKKAAT KÄÄNNÖKSET

Yhden kölin rakenne puree tehokkaasti viistorinteissä ohuiden ulkoreunojen ansiosta. Kapea ja ohut, mutta jäykkä. Suksen lyhennetty sekä litteä takaosa helpottavat vastaohjausta ja ajoa viistorinteessä.

LINQ-JÄRJESTELMÄ (LISÄVARUSTE)

NOPEA KIINNITYS

Nopea. Helppo. Turvallinen.

Ainutlaatuinen kuormankiinnitysjärjestelmämme tarjoaa parhaan tavan kiinnittää kelkan tunneliin esim. säilytyslaukkuja, polttoainekanisterin ja jopa lumilaudan tai sukset. Kiinnitys sujuu sekunneissa ja pitää varmasti – järjestelmä on suunniteltu kestämään peräti 30 G:n voima. 


Jätä soittopyyntö


Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Korkeus151,3 cm
Pituus312,7 cm
Leveys121,7 cm
RunkoREV GEN4
MoottoriROTAX 600 ACE
JousitusRAS 3 ETUJOUSITUS / CMOTION ETUJOUSITUS
TelamattoSilent Track II: 3 487 × 381 × 32 mm
VäriCatalyst Grey / Black
Näytä tekniset tiedot