Ski-Doo

FREERIDE 146/154/165 vm. 2021

alk. 18 390€

Freeride on syvän lumen kelkka; suunniteltu kuljettajille, jotka menevät täysillä eivätkä katso taakseen. Rakennettu suurella asenteella suuriin pudotuksiin ja haastavien maastojen valloittamiseen – tätä enempää asennetta ei tänä talvena löydy.

RUNKO: REV GEN4

MOOTTORI: ROTAX 850 E-TEC TURBO / ROTAX 850 E-TEC

JOUSITUS: RAS 3 EDESSÄ / CMOTION TAKANA

KÄYNNISTIN: SHOT, ELECTRIC 

ROTAX 850 E-TEC TURBO -MOOTTORI

TEHOKKAASTI KORKEUKSIIN

Ensimmäinen koskaan tehdasrakennettu 2-tahtinen turboahdettu moottori. Rotaxin suunnittelema ja rakentama turbo antaa täydet 165 hevosvoimaa alan voimakkaimmalta 850 moottorilta jopa 2 438 metrin (8 000 jalan)korkeuteen ja säilyttää 40 hevosvoiman hv:n edun verrattuna normaaliin 850:een. Hienostunut rakenne yhdistyy saumattomasti REV Gen4 -runkoon ja tarjoaa ihanteellisen tasapainon minimipainolla. Erittäin vaikuttava teho, välitön reagointi ilman viivettä ja turboahdetun 2-tahtimoottorin luotettavuus –vain alan johtava valmistaja pystyy kehittämään tämän.

ROTAX 850 E-TEC -MOOTTORI

ENEMMÄN TEHOA

Alan tehokkain kaksitahtimoottori*. Siinä on 10 hevosvoimaa enemmän kuin edeltäjämallissa ja uskomaton kaasuvaste. Uuden pDrive-ensiökytkimen ansiosta se reagoi 30 prosenttia nopeam min kuin 800R E-TEC, mikä mahdollistaa välittömän hallinnan.

*Perustuu BRP:n sisäiseen kaksitahtimoottorien dynamometritestaukseen optimaalisissa olosuhteissa. 

LYHYT TUNNELI

JÄTÄ TURHA TAAKKA

Pääset useampiin paikkoihin lyhyen tunnelipituuden ansiosta, joka mahdollistaa optimaalisen ohjattavuuden syvässä lumessa erinomaisen lumenpoiston avulla. Vakiomallinen, kevyt takaroiskeläppä LinQ-valmiilla kiinnityspisteillä valinnaisen, irrotettavan ja pitkän roiskeläpän kiinnitystä varten.

YKSIOSAINEN, KEVYT KUOMU

KEVYT JA ILMAVA

Yksiosainen polypropyleenirakenne alentaa painoa välittömästi 2,8 kg. Optimoitu tuuletus lämmön haihtumista ja melunvaimennusta varten.

ERGONOMINEN

SYVÄÄN LUMEEN SUUNNITELTU

Matalampi istuinkorkeus ja korotuspala, kapeneva ohjaustanko ja matalampi mountain kahva on suunniteltu erityisesti parantamaan syvän lumen ajokokemusta.

DYNAAMISTA HALLINTAA

VARMEMPAA AJOA

Suksien olkatappien uudistettu rakenne lisää ohjauksen ennakoitavuutta ja tekee ajosta vakaampaa jyrkissä rinteissä ja haastavassa maastossa.

E-TEC SHOT -KÄYNNISTIN

HELPOIN KÄYNNISTYS

Painikekäynnistys, joka ei tuo juuri ollenkaan lisäpainoa. Ensimmäisen vetokäynnistyksen jälkeen moottori lataa superkondensaattorin. Seuraavissa käynnistyksissä ohjaustangon SHOT-painike hyödyntää superkondensaattoriin varattua energiaa ja muuttaa magneeton sähkömoottoriksi, joka pyörittää vauhtipyörää ja käynnistää moottorin E-TEC-teknologialla. Painoa on voitu vähentää lähes 9 kg perinteiseen sähkökäynnistimeen verrattuna. Ski-Doon ainutlaatuinen E-TEC-teknologia mahdollistaa SHOT-käynnistyksen. 850 E-TEC Turbo -moottorille.

KYB PRO -ISKUNVAIMENTIMET

KISATASON ISKUNVAIMENTIMET

Nämä iskunvaimentimet kuuluvat MXZx 600RS -kilpakelkkojen vakiovarustukseen, joten voit olla varma, että ne ovat erittäin toimivat ja kestävät vaativissakin olosuhteissa. Lisäsäiliöllinen rakenne takaa hyvän suorituskyvyn. Iskunvaimentimet ovat huollettavat. Puristusvaimennuksen pikasäätöön ei tarvita työkaluja, ja paluuvaimennuksen säätö kuuluu vakio-ominaisuuksiin.

PROFILOIDUT ASTINLAUDAT

PITÄVÄ OTE

Lumi läpäisee helposti verkkorakenteisen astinlaudan, mikä estää kelkan juuttumista lumeen ja puhdistaa astinlaudat paremman pidon mahdollistamiseksi. Tasaisempi jalkojen asento lisää mukavuutta ja parantaa hallintaa. 20 mm korkeampi kuin REV-XM. (vain X-paketti)

TMOTION-TELASTO

TEHOKKAAT KÄÄNNÖKSET

tMotion joustaa sivusuunnassa ja helpottaa näin kelkan kallistamista. Tämän mahdollistaa keskisaranan pallonivel takapukin ja jaetun etupukin välissä. Vahvasti progressiivinen jousitusgeometria tekee ajosta kelkkareiteillä entistä tasaisempaa.


Jätä soittopyyntö


Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Korkeus139,5 cm
Pituus305,8-318,8-329,9 cm
Leveys108-111 cm
RunkoREV GEN4
MoottoriROTAX 850 E-TEC TURBO / ROTAX 850 E-TEC
JousitusRAS 3 EDESSÄ / TMOTION TAKANA
TelamattoPowderMax II FlexEdge™: 146 × 16 × 2,5" (3 705 × 406 × 64 mm)
PowderMax Light FlexEdge™: 154 × 16 × 3,0" (3 912 × 406 × 76 mm) lisävar.
PowderMax Light FlexEdge™: 165 × 16 × 3,0" (4 178 × 406 × 76 mm)
VäriCatalyst Grey
Näytä tekniset tiedot