Ski-Doo

EXPEDITION SPORT vm. 2021

alk. 15 140€

Expedition Sport -kelkassa ketterä ja tarkka käsiteltävyys yhdistyy markkinoiden parhaimpiin hyötykäyttöominaisuuksiin. Sen ominaisuuksiin kuuluvat vetokoukku, runsas säilytystila, toiminnallisuutta ja mukavuutta parantava jousitus sekä uudistettu ja tehokas Rotax -moottori.

RUNKO: REV GEN4

MOOTTORI: ROTAX 900 ACE 

JOUSITUS: RAS 3 ETUJOUSITUS / SC-5U TAKAJOUSITUS

ROTAX 900 ACE -MOOTTORI

MUKAVASTI TEHOA

Kolmisylinterinenä Rotax 900 ACE -moottori tuottaa 95 hv erinomaisella polttoainetaloudella (vain 10,8 l / 100 km)* ja vähäisellä huoltotarpeella. Luotettava, älykäs kaasunhallinta (iTC) ohjaa kaasua elektronisesti ja mahdollistaa lukuisat räätälöinnit ja ajettavuuden vaihtoehdot. iTC-järjestelmä tarjoaa kolme ajotilaa (Sport, Standard, ECO), jotka ovat vaihdettavissa ajon aikana. Lisäksi tarjolla on valinnainen sormikaasun käyttö.

* Perustuu BRP:n sisäiseen testaukseen reittiolosuhteissa.

RAS 3 CROSSOVER -ETUJOUSITUS

CROSSOVER-TARKKUUTTA

Sama geometria ja ohjausominaisuudet kuin syvän lumen RAS 3 -etujousituksessa parantavat suorituskykyä ja takaavat kevyen ohjaustuntuman sekä kelkkareiteillä että maastossa. Suunniteltu erityisesti crossover-käyttöön. Kaksi raideleveyttä: 102 cm ja 97,5 cm.

REV Gen4 -RUNKO

LEGENDAN UUSI SUKUPOLVI

Neljännen sukupolven REV-runko on suunniteltu aggressiivisille kelkkailijoille. Kapea ja pienikokoinen runko antaa kuljettajalle lisää liikkumatilaa ja mahdollistaa paremman ohjattavuuden. Kelkka on erittäin herkkä keskitetyn painopisteen (erityisesti sivusuuntaisen), kevyemmän painon ja alan johtavan jousituksen ansiosta.

PILOT DS 2 -SUKSET

KONTROLLIA SYVÄÄN LUMEEN

Yhden kölin rakenne puree tehokkaasti viistorinteissä ohuiden ulkoreunojen ansiosta. Kapea ja ohut, mutta jäykkä. Lyhyempi pituus olkatapin takana sekä litteä takaosa helpottavat vastaohjausta ja ajoa viistorinteessä.

4,5” DIGITAALINÄYTTÖ

KAIKKI TARVITTAVAT TIEDOT

Täysin digitaalinen LCD-mittari, jossa on matalampi katselukulma. Tiedot ovat helposti luettavissa joko seisten tai istuen.

ASTINLAUDAT SUURILLA REI'ILLÄ

LUMI PYSYY LOITOLLA

Astinlautojen isot reiät estävät lumen kertymisen astinlaudoille. Korkea ja voimakkaasti kuvioitu reuna lisää astinlaudan jäykkyyttä ja takaa ajosaappaan pidon astinlaudoilla.

16 x 154 x 1,5” TELAMATTO

KANTAVUUTTA

Pitkä (391 cm) ja leveä (40 cm) malli tarjoaa lisää pitoa kelkkareiteillä ja kantavuutta umpihangessa.


Jätä soittopyyntö


Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Korkeus151,3 cm
Pituus330,9 cm
Leveys114-118 cm
RunkoREV Gen4
MoottoriROTAX 900 ACE
JousitusRAS 3 ETUJOUSITUS / SC-5U TAKAJOUSITUS
TelamattoCharger: 3 923 × 406 × 38 mm
VäriValkoinen/musta
Näytä tekniset tiedot