Ski-Doo

EXPEDITION SE vm. 2021

alk. 19 040€

2021 Ski-Doo Expedition SE -kelkassa ylellinen mukavuus yhdistyy kovaa käyttöä kestäviin ominaisuuksiin. Edistyksellinen REV Gen4 -runko, mukavuutta lisäävät varusteet ja hyötykäyttöön suunnitellut ominaisuudet tekevät kelkasta monikäyttöisen.

RUNKO: REV GEN4

MOOTTORI: ROTAX 900 ACE TURBO

JOUSITUS: RAS 3 EDESSÄ / SC-5U ACS-ILMAJOUSITUS TAKANA

ROTAX 900 ACE TURBO -MOOTTORI

TEHO KOHTAA EDISTYKSELLISYYDEN

Rotax 900 ACE Turbo reagoi kaasuun viiveettä ja tarjoaa välitöntä kiihtyvyyttä. Rotaxin valmistama, erityisesti 900 ACE -moottoriin suunniteltu turboahdin mahdollistaa luotettavuuden ja suorituskyvyn yhdistämisen ennennäkemättömällä tavalla. Kuten 900 ACE -moottorin perusmallissa, myös turboahdetussa versiossa on älykäs kaasunhallinta (iTC), jossa on kolme ajotilaa (Sport, Standard, ECO) ja sormikaasu.

LINQ-UTILITY-TAVARALAATIKKO

ENEMMÄN SÄILYTYSTILAA

135 litraa lukittavaa, säänkestävää säilytystilaa. Kirves- ja sahapidike sekä kiinnityspisteitä kumiköysille. Päällä kaksi 40,6 cm:n kiinnityskohtaa LinQ-lisävarusteille.

REV Gen4 -RUNKO

LEGENDAN UUSI SUKUPOLVI

Neljännen sukupolven REV-runko on suunniteltu aggressiivisille kelkkailijoille. Kapea ja pienikokoinen runko antaa kuljettajalle lisää liikkumatilaa ja mahdollistaa paremman ohjattavuuden. Kelkka on erittäin herkkä keskitetyn painopisteen (erityisesti sivusuuntaisen), kevyemmän painon ja alan johtavan jousituksen ansiosta.

MULTI LINQ-LEVY

OTA MUKAAN KAIKKI MITÄ TARVITSET

Voidaan käyttää yhdessä kapea- tai leveämattoisiin moottorikelkkoihin räätälöityjen l LinQ-lisävarusteiden kiinnittämiseen. Kuormankantokyky on enintään 56 kg.

SC-5U-TELASTO 

SUORITUSKYKYÄ JA MONIPUOLISUUTTA HYÖTYKÄYTTÖÖN

Urheilullinen jousitus hyötykäyttöön. Ajomukavuutta niin kelkkareitillä kuin puuterilumessakin. Jatkoperä tarjoaa maksimaalisen pidon nivellettynä, kun peruutetaan syvässä lumessa, ja lukittuna, kun vedetään kuormaa.

PAINEILMAOHJATTU JOUSITUS

ILMAVAA KYYTIÄ

Kuljettaja voi valita takailmajousitukselle jonkin viidestä esijännityksen asetuksesta – ajon aikana – kätevästi ohjaustangon keinukytkimellä. Laaja säätöalue antaa mahdollisuuden räätälöidä ajo-ominaisuudet kuorman tai ajoreitin mukaan.

EASY SHIFT VAIHTEET

VALMIINA VETÄMÄÄN

Helppokäyttöiset vaihteet, joissa on useita välityssuhteita, soveltuvat hyvin raskaiden kuormien vetämiseen korkean kuormitusvastuksen ansiosta. Optimaalinen voitelu takaa erinomaisen luotettavuuden ja erittäin hiljaisen toiminnan. Helppokäyttöinen 2-1-N-vaihteisto, peruutus painikkeella.


Jätä soittopyyntö


Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Korkeus151,3 cm
Pituus325,6 cm
Leveys120-124 cm
RunkoREV GEN4
MoottoriROTAX 900 ACE TURBO
JousitusRAS 3 EDESSÄ / SC-5U ACS-ILMAJOUSITUS TAKANA
TelamattoSilent Cobra WT: 3 923 × 500 × 38 mm
Silent Ice Cobra WT: 3 923 × 500 × 46 mm (lisävar.)
VäriLava Red / Black
Näytä tekniset tiedot