Lynx

XTRIM SC vm. 2021

alk. 15 040€

Ajonautinto, joka hipoo täydellisyyttä. Lynx Xtrim SC -moottorikelkan ominaisuudet sopivat mainiosti paitsi leppoisaan retkeilyyn, myös vauhdikkaampaan menoon lumisilla reiteillä. Värinätön, vääntävä ja tehokas Rotax 900 ACE -nelitahtimoottori tarjoaa vauhdin ja pitkän toimintasäteen.

RUNKO: Radien-X

JOUSITUS: Takajousitus PPS² -takajousitus KYB 36 keski- / KYB 46 taka -iskunvaimentimet. 
Etujousitus LFS-etujousitus, 996 mm raideleveys, KYB 36 -iskunvaimentimet

MOOTTORI: Rotax 900 ACE ITC-järjestelmällä

ERIKOISOMINAISUUDET: Keskikorkea tuulilasi, puhaltimella varustettu etujäähdytin, vetokoukku, 7,2 tuuman digitaalinäyttö, heavy-duty -takapuskuri ja Blade DS+ sukset.

AVAIMESI TALVEN IHMEMAAHAN

Radien-X -ergonomia yhdessä älykkään sähkökaasun (iTC) kanssa tekevät määränpään tavoittelusta vaivatonta ja turvallista.

HUOLETTOMAAN MATKANTEKOON

Vähäpäästöiset ja taloudelliset Rotax ACE -nelitahtimoottorit tarjoavat pitkän toimintasäteen ja miellyttävät ominaisuudet.

ÄLÄ ANNA MAASTON YLLÄTTÄÄ

Vaativiin olosuhteisiin suunniteltu jousitus tekee Lynx Xtrimistä mukavan paitsi yksin, myös matkustajan kanssa ajettaessa.

KOKONAISVALTAINEN AJOELÄMYS

RADIEN-X -MUOTOILU

Lynx-ajoelämys rakentuu Radien-X -rungon optimoidun painonjakauman ja viimeistellyn ajoergonomian ympärille. Jokainen yksityiskohta on mietitty käsiteltävyyden, suojaavuuden sekä mukavuuden ehdoilla.

KÄYTÖN HELPPOUTTA JA MUKAVUUTTA

ROTAX 600 ACE JA 900 ACE -NELITAHTIMOOTTORIT

Markkinoiden parasta polttoainetaloudellisuutta ja käytön helppoutta. Hiljaiset, värinättömät ja sitkeästi vääntävät Rotax ACE -nelitahtimoottorit tarjoavat miellyttävät ajo-ominaisuudet ja pitkät toimintasäteet.

EDISTYKSELLISTÄ TEKNOLOGIAA

ÄLYKÄS ITC-JÄRJESTELMÄ

iTC-sähkökaasun ansiosta voit valita Lynx Xtrim –moottorikelkkaan napinpainalluksella kolme ajotilaa (ECO, Standard ja Sport), jotka vaikuttavat moottorin suorituskykyyn ja kaasuvasteeseen.

TASAISEEN MATKANTEKOON

PPS² -TAKAJOUSITUS

Pohjolan reittiolosuhteisiin suunniteltu PPS²-takajousitus tekee ajamisesta Lynx Xtrim –moottorikelkalla miellyttävää ja vakaata. Pitkä joustomatka ja hyvä pito tekevät kyydistä tasaista myös kaksin ajettaessa. 

TÄYDELLINEN OHJATTAVUUS

BLADE DS+ -SUKSI

Ennustettava ja tarkka ohjattavuus on olennainen osa miellyttävää ajokokemusta. Siksi valitsimme Lynx Xtrim -moottorikelkkoihin Blade DS+ -suksen, joka tekee ohjauksesta vakaan ja täsmällisen.

URHEILULLISTA MUKAVUUTTA

ISTUIMET YHDELLE JA KAHDELLE

Etuosastaan kapea istuin (Xtrim ja Xtrim SC –malleissa) tarjoaa loistavat liikkumatilat sekä samalla mukavuutta pitkille matkoille. Xtrim LX-mallissa on tukeva selkänoja ja kädensijat matkustajalle. 

TURVALLISTA AJOHARJOITTELUA

LEARNING KEY -OPETTELUAVAIN

Opetteluavain rajoittaa Lynx Xtrim LX –moottorikelkan huippunopeuden, jolloin ajaminen on turvallista myös aloitteleville kuljettajille. Lisävarusteena kaikkiin Rotax ACE –moottorilla varustettuihin Lynx-kelkkoihin.

TOIMINTAVARMUUTTA

TEHOKAS JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄ

Tunnelijäähdytys yhdessä sähköisellä puhaltimella varustetun jäähdytyskennon kanssa pitää moottorin lämmöt optimaalisina myös hitaasti ja vaihtelevissa lumiolosuhteissa ajettaessa. 


Jätä soittopyyntö


Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Korkeus130 cm
Pituus325 cm
Leveys120 cm
RunkoRadien-X
MoottoriRotax 900 ACE
JousitusEtujousitus LFS
TelastoPPS²-3700
TelamattoDSG 406 X 3705 X 39 mm
VäriViper Red/Black
Näytä tekniset tiedot