Lynx

XTRIM LX vm. 2021

alk. 11 840€

Lynx Xtrim LX -moottorikelkka tekee talven seikkailuista ikimuistoisia koko perheelle. Tässä mallissa kohtaavat laadukkaat ajo-ominaisuudet polttoainetaloudellisen ja hiljaisen Rotax 600 ACE -nelitahtimoottorin kanssa. Älykäs iTC-järjestelmä lisää ajomukavuutta ja turvallisuutta.

RUNKO: Radien-X

JOUSITUS: Takajousitus PPS² -takajousitus HPG 36 -iskunvaimentimet. 
Etujousitus LFS-etujousitus, 1080 mm raideleveys, HPG 36 -iskunvaimentimet.

MOOTTORI: Rotax 600 ACE ITC-järjestelmällä

ERIKOISOMINAISUUDET: Erittäin korkea tuulilasi, puhaltimella varustettu etujäähdytin, kahdenistuttava istuin, tavaratilateline ja Blade DS+ sukset.

AVAIMESI TALVEN IHMEMAAHAN

Radien-X -ergonomia yhdessä älykkään sähkökaasun (iTC) kanssa tekevät määränpään tavoittelusta vaivatonta ja turvallista.

HUOLETTOMAAN MATKANTEKOON

Vähäpäästöiset ja taloudelliset Rotax ACE –nelitahtimoottorit tarjoavat pitkän toimintasäteen ja miellyttävät ominaisuudet.

ÄLÄ ANNA MAASTON YLLÄTTÄÄ

Vaativiin olosuhteisiin suunniteltu jousitus tekee Lynx Xtrimistä mukavan paitsi yksin, myös matkustajan kanssa ajettaessa.

KOKONAISVALTAINEN AJOELÄMYS

RADIEN-X -MUOTOILU

Lynx-ajoelämys rakentuu Radien-X -rungon optimoidun painonjakauman ja viimeistellyn ajoergonomian ympärille. Jokainen yksityiskohta on mietitty käsiteltävyyden, suojaavuuden sekä mukavuuden ehdoilla.

KÄYTÖN HELPPOUTTA JA MUKAVUUTTA

ROTAX 600 ACE JA 900 ACE -NELITAHTIMOOTTORIT

Markkinoiden parasta polttoainetaloudellisuutta ja käytön helppoutta. Hiljaiset, värinättömät ja sitkeästi vääntävät Rotax ACE -nelitahtimoottorit tarjoavat miellyttävät ajo-ominaisuudet ja pitkät toimintasäteet.

EDISTYKSELLISTÄ TEKNOLOGIAA

ÄLYKÄS ITC-JÄRJESTELMÄ

iTC-sähkökaasun ansiosta voit valita Lynx Xtrim –moottorikelkkaan napinpainalluksella kolme ajotilaa (ECO, Standard ja Sport), jotka vaikuttavat moottorin suorituskykyyn ja kaasuvasteeseen.

TASAISEEN MATKANTEKOON

PPS² -TAKAJOUSITUS

Pohjolan reittiolosuhteisiin suunniteltu PPS²-takajousitus tekee ajamisesta Lynx Xtrim –moottorikelkalla miellyttävää ja vakaata. Pitkä joustomatka ja hyvä pito tekevät kyydistä tasaista myös kaksin ajettaessa. 

TÄYDELLINEN OHJATTAVUUS

BLADE DS+ -SUKSI

Ennustettava ja tarkka ohjattavuus on olennainen osa miellyttävää ajokokemusta. Siksi valitsimme Lynx Xtrim -moottorikelkkoihin Blade DS+ -suksen, joka tekee ohjauksesta vakaan ja täsmällisen.

URHEILULLISTA MUKAVUUTTA

ISTUIMET YHDELLE JA KAHDELLE

Etuosastaan kapea istuin (Xtrim ja Xtrim SC –malleissa) tarjoaa loistavat liikkumatilat sekä samalla mukavuutta pitkille matkoille. Xtrim LX-mallissa on tukeva selkänoja ja kädensijat matkustajalle. 

TURVALLISTA AJOHARJOITTELUA

LEARNING KEY -OPETTELUAVAIN

Opetteluavain rajoittaa Lynx Xtrim LX –moottorikelkan huippunopeuden, jolloin ajaminen on turvallista myös aloitteleville kuljettajille. Lisävarusteena kaikkiin Rotax ACE –moottorilla varustettuihin Lynx-kelkkoihin.

TOIMINTAVARMUUTTA

TEHOKAS JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄ

Tunnelijäähdytys yhdessä sähköisellä puhaltimella varustetun jäähdytyskennon kanssa pitää moottorin lämmöt optimaalisina myös hitaasti ja vaihtelevissa lumiolosuhteissa ajettaessa. 


Jätä soittopyyntö


Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Korkeus147 cm
Pituus306 cm
Leveys128 cm
RunkoRadien-X
MoottoriRotax 600 ACE
JousitusEtujousitus LFS
TelastoPPS²-3500
TelamattoCobra 381 X 3489 X 34 mm
VäriViper Red/Black
Näytä tekniset tiedot