Lynx

Xtrim LX 600 ACE vm. 2020

11 590€

Olipa kaamos syvimmillään tai kevätauringon valaisemat hanget kirkkaimmillaan, Lynx Xtrim LX -moottorikelkka tekee ajopäivästä unohtumattoman koko perheelle. Uusi Radien-X -runko takaa entistä paremman hallittavuuden.

JOUSITUKSEN KALIBROINTI: Touring Comfort

JOUSITUS: LFS, PPS2

ISKUNVAIMENTIMET: HPG 36

MOOTTORI ROTAX 600 ACE

RADIEN-X –MUOTOILU

Lynx-ajoelämys rakentuu Radien-X -rungon optimoidun painonjakauman ja viimeistellyn ajoergonomian ympärille. Jokainen yksityiskohta on mietitty käsiteltävyyden, suojaavuuden sekä mukavuuden ehdoilla.

Suunnittelimme Radien-X -rungon kuljettajan ehdoilla. Sen jokainen tekninen yksityiskohta on mietitty huolellisesti käsiteltävyyttä, suojaavuutta sekä mukavuutta ajatellen. Yhteistä jokaiselle Radien-runkoiselle Lynx-moottorikelkalle on vertaansa vailla oleva ajoelämys.

Jykevä takapuskuri mahdollistaa raskaiden kuormien vetämisen ja lisäksi se antaa lisäsuojaa kelkan takarungolle.

ÄLÄ ANNA MAASTON YLLÄTTÄÄ

Vaativiin olosuhteisiin suunniteltu jousitus tekee Lynx Xtrimistä mukavan paitsi yksin, myös matkustajan kanssa ajettaessa.

ÄLYKÄS ITC-JÄRJESTELMÄ

Mullistaa käsityksesi moottorikelkan toimintasäteestä ja helppokäyttöisyydestä. Sähköinen iTC-kaasuvipu tuo mukanaan kolme ajotilaa (ECO, Standard ja Sport).

HUOLETTOMAAN MATKANTEKOON

Vähäpäästöiset ja taloudelliset Rotax ACE –nelitahtimoottorit tarjoavat pitkän toimintasäteen ja miellyttävät ominaisuudet


Jätä soittopyyntö


Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Korkeus1490 mm
Pituus3040 mm
Leveys1265 mm
RunkoRadien-X
JousitusLFS / PPS²-3500
VäriViper Red/Black
Näytä tekniset tiedot