Lynx

XTERRAIN RE TURBO vm. 2021

alk. 18 220€

Valmiina turboahdettuun seikkailuun? Xterrain RE 900 ACE Turbo -moottorikelkka on uskomaton yhdistelmä hulppeaa huipputehoa ja loputonta vääntöä, sekä etenemiskykyä ja urheilullisia ajo-ominaisuuksia. 1080 mm raideväli ja huippuluokan Kashima KYB -iskunvaimentimet tuovat vakaat ajo-ominaisuudet.

RUNKO: Radien-X

JOUSITUS: Takajousitus PPS² -takajousitus KYB 46 HLCR Kashima -iskunvaimentimetimet. 
Etujousitus LFS-etujousitus, 1080 mm raideleveys, KYB 40 HLCR Kashima -iskunvaimentime

MOOTTORI: Rotax 900 ACE Turbo ITC-järjestelmällä

ERIKOISOMINAISUUDET: Matala tuulilasi, käsisuojat, 7,2 tuuman digitaalinäyttö, Explorer etu-/ ja takapuskurit ja Blade DS+ sukset.

SUUNTA VALITTU – HAASTEET HYVÄKSYTTY

Xterrain ei tunne mahdotonta. Etenemisen takaavat karkeaharjaiset, pitkät telamatot sekä suorituskykyiset Rotax-moottorit

SUUNNANNÄYTTÄJÄ

Vauhdikkaaseen ajoon säädetty jousitus ja urheilullinen ergonomia siivittävät Xterrain-seikkailukelkan ripeään matkavauhtiin.

SEIKKAILIJAN KOTI

Seikkailijan koti on matkalla. Siksi Xterrain-moottorikelkassa on panostettu kuljettajan tiloihin ja kattavaan varusteluun.

JOHTAVAA MOOTTORITEKNOLOGIAA

TEHOKKAAT JA TALOUDELLISET ROTAX-MOOTTORIT

Xterrain-moottorikelkoissa on tehokkaat ja kierrosherkät Rotax-moottorit, joiden polttoainetaloudellisuus on luokkiensa kärkeä. Vaihtoehtoina ovat Rotax 600 EFI, 600R ja 850 E-TEC, sekä 900 ACE Turbo.

VÄÄNTÖÄ JA TALOUDELLISUUTTA

MOOTTORIUUTUUS 600-LUOKKAAN

Xterrain –moottorikelkan Rotax 600 EFI on kiristyneihin päästönormeihin vastaava uutuusmoottori, joka on yhdistelmä sitkeää vääntöä, tehoa ja luokassaan ennen näkemätöntä polttoainetaloudellisuutta.

TASAPAINOISTA SUORITUSKYKYÄ

PPS² –TAKAJOUSITUS 

PPS² –takajousitus tarjoaa tasapainoista suorituskykyä vaihtelevissa syvän lumen olosuhteissa. Siinä on myös erinomaiset ominaisuudet reitillä ajoa varten.

PAREMPI SYVÄN LUMEN SUORITUSKYKY

PPS² DS+ -TAKAJOUSITUS PEHMEÄÄN LUMEEN

PPS² DS+ takajousituksen yksinkertainen ja kevyt rakenne sekä telamaton loiva kohtauskulma lumeen parantavat Xterrain –seikkailukelkkojen etenemiskykyä ja käsiteltävyyttä syvässä lumessa.

VIIMEISTELTY AJOELÄMYS

RADIEN- JA RADIEN-X –MUOTOILU

Xterrain-ajoelämys rakentuu Radien- ja Radien-X –rungon optimoidun painonjakauman ja viimeistellyn ergonomian ympärille. Jokainen yksityiskohta on mietitty käsiteltävyyden, suojaavuuden sekä mukavuuden ehdoilla.

TÄYDELLINEN OHJATTAVUUS

SUKSI VAIHTELEVIIN LUMIOLOSUHTEISIIN

Blade DS+ –suksi parantaa Lynx Xterrain –seikkailukelkan ominaisuuksia vaihtelevissa lumiolosuhteissa. Pitkä suksi tekee ohjauksesta tarkan ja vakaan reittiajossa sekä parantaa käsiteltävyyttä syvässä lumessa. 

SUOJAAVUUTTA JA KULJETUSKAPASITEETTIA

EXPLORER-PUSKURIT

Explorer-takapuskuri suojaa Xterrain RE –moottorikelkan takarunkoa ja siinä on useita sidontapisteitä, jotka helpottavat tavaran kiinnittämistä telatunnelin päälle. Explorer-etupuskuri suojaa keulaa.

TOIMINTAVARMUUTTA

TEHOKAS JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄ

Tunnelijäähdytys yhdessä sähköisellä puhaltimella varustetun jäähdytyskennon kanssa pitää moottorin lämmöt optimaalisina myös hitaasti ja vaihtelevissa lumiolosuhteissa edettäessä.


Jätä soittopyyntö


Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Korkeus126 cm
Pituus311 cm
Leveys128 cm
RunkoRadien-X
MoottoriRotax 900 ACE Turbo
JousitusEtujousitus LFS
TelastoPPS²-3700
TelamattoPowderMax 406 x 3 705 x 51 mm
VäriManta Green
Näytä tekniset tiedot