Lynx

RAVE RE vm. 2021

alk. 15 860€

Kaikki mitä toivot urheilulliseen ajoon. Lynx Rave on puhdasverinen urheilukelkka, jonka varta vasten pohjoismaisiin olosuhteisiin suunnitellut ominaisuudet tekevät siitä ylivoimaisen ykkösen kilparadoilla ja vaativilla reiteillä.

Äärimmäiseen vauhdinnälkään ja pattien kesyttämiseen. Lynx Rave RE:n maine pohjolan nopeimpana moottorikelkkana perustuu sen jäljittelemättömiin ajo-ominaisuuksiin. Suurimman pesäeron kilpailijoihinsa Rave RE tekee jousituksellaan, joka mahdollistaa suorituskyvyn maksimaalisen ulosmittaamisen.

RUNKO: Radien

MOOTTORI: Rotax 850 E-TEC / Rotax 600R E-TEC

JOUSITUS: Takajousitus PPS² -takajousitus KYB 46 HLCR Kashima -iskunvaimentimet. 
Etujousitus LFS-etujousitus, 1080 mm raideleveys, KYB 40 HLCR Kashima -iskunvaimentimet.

ERIKOISOMINAISUUDET: Matala tuulilasi, käsisuojat, 7,2 tuuman digitaalinäyttö, Rave-istuin ja Blade XC -sukset.

PERINNE, JOKA VELVOITTAA

Lynx Rave tunnetaan ylivoimaisesta menestyksestään euroopan kilparadoilla. perinne velvoittaa, ja kannamme sitä ylpeydellä.

PATIKOIDEN SPESIALISTI

Lynxin jousitus on jo käsite. Siihen rakentuu myös Raven ylivoimaisuus: mitä rajumpi reitti, sitä nautinnollisempaa on ajaminen.

VIIMEISTELTY NOPEAKSI

Urheilukelkan tulee olla yhtä kuljettajan kanssa. Siksi Lynx Raven jokainen yksityiskohta on mietitty ajamisen ehdoilla.

PARASTA HALLITTAVUUTTA

RADIEN -MUOTOILU

Lynx Rave –ajokokemus perustuu Radien-rungon optimaaliseen painon keskittämiseen ja viimeisteltyyn ergonomiaan. Ajoasento on rento ja kelkan kapea muotoilu sallii aktiivisen liikkumisen urheilullisessa ajossa. 

VASTUSTAMATONTA SUORITUSKYKYÄ

ROTAX 600R JA 850 E-TEC -MOOTTORIT

Rave-urheilukelkkojen suorituskyvystä vastaavat tehokkaat ja erittäin terävästi kaasuun vastaavat Rotax 600R ja 850 E-TEC -moottorit. Yhteistä moottoreille on luokkiensa kärkeä edustava polttoainetalous.  

JOUSITUS POHJOLAN OLOSUHTEISIIN

PPS²-TAKAJOUSITUS

PPS²-takajousituksen pitkät joustovarat sekä etu- ja takapukkien itsenäinen toiminta mahdollistavat koko joustomatkan jatkuvan hyödyntämisen. Siksi Lynx Raven jousitus on Pohjolan reiteillä ylivoimainen. 

ENSILUOKKAINEN ISKUNVAIMENNUS

KYB KASHIMA HLCR -ISKUNVAIMENTIMET

Monipuolinen pikasäädettävyys auttaa optimoimaan Lynx Raven jousituksen ajo-olosuhteiden ja kuljettajan mieltymysten mukaan. Kashima-pinnoite tuo iskunvaimentimiin liikeherkkyyttä ja pidentää huoltoväliä.

ISTUIN URHEILULLISEEN AJOON

RAVE-ISTUIN

Etuosastaan kapeaksi muotoiltu istuin yhdessä pyöristettyjen sivupaneelien kanssa tarjoaa esteettömät liikkumatilat urheilulliseen ajoon. Istuimen runsas pehmustus takaa mukavuuden pitkillä matkoilla.

TARKKA KÄÄNTYVYYS

BLADE XC-SUKSI

Blade XC -suksi tuo Lynx Rave -urheilukelkkoihin johdonmukaisen ja tarkan ohjattavuuden. Se tarjoaa terävän kääntyvyyden kovalla jäljellä ja säilyttää erinomaisen pidon myös pehmeällä lumella ajettaessa.  

TERÄVIIN LÄHTÖIHIN

PDRIVE-KYTKIN

Kevytrakenteinen ja erittäin nopeasti reagoiva pDrive-kytkin viimeistelee Rotax E-TEC -moottoreiden suorituskyvyn. Kytkin vastaa herkästi kuormituksen vaihteluun ja pitää kierrosluvun yllä tarkasti.

ERINOMAINEN LUETTAVUUS

7,2’’ DIGITAALINEN LAAJAKULMANÄYTTÖ

Digitaalinen mittaristo tarjoaa selkeän näkymän ja kattavasti informaatiota. Suuren näytön kirkkaus säätyy itsestään valoisuuden mukaan ja luettavuutta parantaa myös kalteva katselukulma.

IHANTEELLISTA PITOA JA VAKAUTTA

3487 MM PITKÄ COBRA-TELAMATTO

3487 mm pitkä telamatto 41 mm harjalla tuo Rave RE -urheilukelkkaan mahtavan pidon kiihdytettäessä ja jarrutettaessa, sekä lisää ajovakautta. 


Jätä soittopyyntö


Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Korkeus154 cm
Pituus306 cm
Leveys128 cm
RunkoRadien
MoottoriRotax 850 E-TEC / Rotax 600R E-TEC
JousitusEtujousitus LFS
TelastoPPS²-3500
TelamattoCobra 381 x 3 487 x 41 mm
VäriViper Red/Black/White
Näytä tekniset tiedot