Lynx

Commander LTD 900 ACE vm. 2020

16 390€

COMMANDERIN ERIKOISVARUSTELTU VERSIO

Lynx Commander Limited määrittelee leveätelaisen crossoverin uusikiksi. Se on etenemiskykyinen ja ajettavuudeltaan yllättävän kevyt moniottelija, jossa on laaja varustelutaso. 1+1 -istuin tarjoaa hyvät tilat myös kanssamatkustajalle.

MOOTTORI: ROTAX 900 ACE

JOUSITUS: LFS (taivutetut A-alatukivarret), EasyRide takapukin pikasäädöllä (kalibrointi Deep Snow Comfort)

TELAMATON MITAT: 500 x 3 923 x 44 mm

BLADE XC -SUKSET

Blade XC -sukset ovat 2 200 g Blade-suksiparia kevyemmät, ja ne tarjoavat samat täsmälliset ohjausominaisuudet pienemmällä ohjausvoimalla.

RADIEN X -RUNKO

Radien-X -runko tarkoittaa lujaa rakennetta ja optimoitua painonjakaumaa. Teknisten yksityiskohtien myötä moottorikelkan hallinta on helppoa kaikenlaisissa ajotilanteissa ja viimeistelty ergonomia takaa ajomukavuuden.

PITKÄ JA LEVEÄ TELAMATTO

PITOA JA KANTAVUUTTA

500 mm leveä, lähes 4 m pitkä ja 44 mm:n harjalla kuvioitu telamatto tarjoaa ison kantopinnan ja reippaasti pitoa reitin sivussa. Reitillä pitkä ja leveä telamatto tuo vakautta ajo-ominaisuuksiin.

EasyRide-telasto parantaa leveätelaisen moottorikelkan vetokykyä, umpilumen etenemiskykyä sekä ajomukavuutta. Telaston rakenne on yksinkertainen ja se on yli 10 kilogrammaa kevyempi kuin edeltäjänsä. Etenemiskykyä syvässä lumessa parantaa myös takapukin avoin rakenne, joka estää lumen pakkautumisen telastoon.

ROTAX 900 ACE -MOOTTORI

Rotax 900 ACE -nelitahtimoottori on edistyksellinen ja taloudellinen voimanlähde. Sen sähköinen iTC-kaasuvipu tuo mukanaan kolme ajotilaa.

MULTI-LINQ PLATE -KIINNITYSLEVY

Uusi Multi-LinQ Plate -kiinnityslevy mahdollistaa LinQ -lisävarusteiden käytön Commander -moottorikelkassa entistä monipuolisemmin. Muunneltavien kiinnityspisteiden avulla levyyn voidaan kiinnittää sekä leveä- että kapeatelaiseen kelkkaan suunnitellut LinQ-lisävarusteet.

DIGITAALINEN MITTARISTO

Uusi, täysin digitaalinen mittaristo on selkeä ja tarjoaa entistä enemmän informaatiota. Suurikokoisen näytön kirkkaus säätyy itsestään valoisuuden mukaan, ja sen luettavuutta parantaa myös kalteva katselukulma.


Jätä soittopyyntö


Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Korkeus1490 mm
Pituus3250 mm
Leveys1180 mm
RunkoRadien-X
MoottoriRotax 900 ACE
JousitusLFS / EasyRide
VäriRace Orange/Grey
Näytä tekniset tiedot