Lynx

COMMANDER LIMITED vm. 2021

alk. 16 390€

Lynx Commander -moottorikelkka janoaa päästä aukaisemaan omat polkunsa erämaahan. Se on etenemiskyvyltään verraton ja ajettavuudeltaan hämmästyttävän kevyt leveätelainen. Commanderia ei syyttä kutsuta legendaksi.

Jotta mikään talvinen seikkailu ei jäisi kokematta. Erikoisvarusteltu Lynx Commander Limited on kenties markkinoiden monipuolisin crossover. Nopeasti irrotettavan ja kiinnitettävän 1+1 -istuimen ansiosta Commander Limited soveltuu vakiona yhtä lailla yksin kuin kaksinkin ajettavaksi. Erikoisvarusteina mm. 70 L LinQ -tavaralaatikko ja lapio.

RUNKO: Radien-X

JOUSITUS: Takajousitus EasyRide-takajousitus takapukin pikasäädöllä HPG 36 -iskunvaimentimet. 
Etujousitus LFS-etujousitus (taivutetut A-alatukivarret), 996 mm raideleveys, HPG 36 -iskunvaimentimet

MOOTTORI: Rotax 600R E-TEC / Rotax 900 ACE / Rotax 900 ACE Turbo

ERIKOISOMINAISUUDET: Multi-LinQ -levy, vetokoukku, 70 L LinQ -tavaralaatikko, lapio, heavy-duty -etupuskuri, 7,2 tuuman digitaalinäyttö, puhaltimella varustettu etujäähdytin ja Blade DS+ -sukset.

ERÄMAASSA ON VAIN YKSI KOMENTAJA

Jonkun on kuljettava edellä ja näytettävä tietä. Commanderin etenemiskyky ja käsiteltävyys vaikeassa maastossa vakuuttavat.

ARKTINEN MONIOTTELIJA

Commander etenee umpisella päättäväisesti, kesyttää pirullisen reitin tyynesti ja kantaa mukanaan kaiken tarvittavan.

ESTE? TUNTEMATON.

Muuttuvat olosuhteet eivät Commanderia kiusaa. Siitä pitää huolen varustelu, joka on suunniteltu arktiseen selviytymiseen.

HELPPOA KÄSITELTÄVYYTTÄ

RADIEN-X -MUOTOILU

Radien-X -runko tarkoittaa lujaa rakennetta ja optimoitua painonjakaumaa. Erinomainen ergonomia, hyvä tuulensuojaus ja mukautuva kuormatila tekevät Lynx Commander –moottorikelkasta käytännöllisen ja mukavan.

EDISTYKSELLISTÄ MOOTTORITEKNOLOGIAA

TEHOKKAAT JA TALOUDELLISET ROTAX-MOOTTORIT

Kolme Rotax-moottorivaihtoehtoa tarjoavat kukin luokkansa parasta tehoa ja polttoainetaloudellisuutta. Vaihtoehtoina Rotax 600R E-TEC -suorasuihkutusmoottori sekä nelitahtiset Rotax 900 ACE ja 900 ACE Turbo.

VAIVATONTA VAIHTAMISTA

KÄYTÄNNÖLLINEN 2F/N/R -VAIHTEISTO

Helppokäyttöisessä vaihteistossa on kaksi nopeusaluetta eteen, vapaa sekä napista kytkettävä peruutus. Tiuha välitys helpottaa kuormien vetämistä ja ajoa vaikeakulkuisessa maastossa. 

HELPOSTI SÄÄDETTÄVÄ JOUSITUS

SÄÄDÄ EASYRIDE-TELASTO ILMAN TYÖKALUJA

Säätömekanismin avulla EasyRide-takajousitus on helppo optimoida erilaisiin käyttötarpeisiin. Pehmeä asetus toimii parhaiten yksin ajettaessa ja pehmeällä lumella, kun kova asetus soveltuu kuorman kuljettamiseen. 

ETENEMISKYKYÄ JA AJOVAKAUTTA

EASYRIDE-A -TAKAJOUSITUS

EasyRide-A -telasto tarjoaa vahvan etenemiskyvyn. Ainutlaatuinen jatkoperämekanismi antaa loistavan vetopidon ja helpottaa peruuttamista pehmeässä lumessa. 500 mm leveä tela lisää myös ajovakautta.

MONIPUOLISET KULJETUSRATKAISUT

SUURI TAVARATELINE JA MUUNNELTAVA KIINNITYSLEVY 

Heavy Duty -tavarateline ja Multi-LinQ Plate -kiinnityslevy tuovat Lynx Commander –moottorikelkkaan kuljetuskapasiteettia ja mahdollistavat eri kokoisten LinQ-lisävarusteiden nopean ja helpon kiinnittämisen.

MONIPUOLISET KULJETUSRATKAISUT

SUURI TAVARATELINE JA MUUNNELTAVA KIINNITYSLEVY 

Heavy Duty -tavarateline ja Multi-LinQ Plate -kiinnityslevy tuovat Lynx Commander -moottorikelkkaan kuljetuskapasiteettia ja mahdollistavat eri kokoisten LinQ-lisävarusteiden nopean ja helpon kiinnittämisen.

TÄYDELLINEN OHJATTAVUUS

SUKSI VAIHTELEVIIN LUMIOLOSUHTEISIIN

Blade DS+ -suksi parantaa Lynx Commander -moottorikelkan ominaisuuksia vaihtelevissa lumiolosuhteissa. Pitkä suksi tekee ohjauksesta tarkan ja vakaan reittiajossa sekä parantaa käsiteltävyyttä syvässä lumessa.

TOIMINTAVARMUUTTA

TEHOKAS JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄ

Tunnelijäähdytys yhdessä sähköisellä puhaltimella varustetun jäähdytyskennon kanssa pitää moottorin lämmöt optimaalisina myös hitaasti ja vaihtelevissa lumiolosuhteissa edettäessä.


Jätä soittopyyntö


Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Korkeus154 cm
Pituus324 cm
Leveys120 cm
RunkoRadien-X
MoottoriRotax 600R E-TEC / Rotax 900 ACE / Rotax 900 ACE Turbo
JousitusEtujousitus LFS taivutetuilla A-alatukivarsilla
TelastoSäädettävä EasyRide
Telamatto500 x 3 923 x 44 mm
VäriRace Orange/Grey
Näytä tekniset tiedot