Lynx

Commander Grand Tourer vm. 2021

alk. 17 290€

Commander Grand Tourer tarkoittaa luksustason varustelutasoa yhdistettynä huippuluokan ajo-ominaisuuksiin ja etenemiskykyyn. Kuorman kantavuudesta huolehtivat EasyRide-telaston laadukkaat KYB Kashima 46 -iskunvaimentimet. Rotax 900 ACE ja 900 ACE Turbo -moottorit sinetöivät täydellisen ajopäivän.

RUNKO: Radien-X

JOUSITUS: Takajousitus EasyRide-takajousitus takapukin pikasäädöllä KYB 46 Kashima -iskunvaimentimet. Etujousitus LFS-etujousitus, 1080 mm raideleveys, KYB 36 R -iskunvaimentimet.

MOOTTORI: Rotax 900 ACE / Rotax 900 ACE Turbo

ERIKOISOMINAISUUDET: Multi-LinQ -levy, vetokoukku, lämmitettävä modulaarinen Luxury-istuin 1+1, säädettävä ohjaustangon korotuspala, 7,2 tuuman digitaalinäyttö, puhaltimella varustettu etujäähdytin ja Blade DS+ -sukset.

ERÄMAASSA ON VAIN YKSI KOMENTAJA

Jonkun on kuljettava edellä ja näytettävä tietä. Commanderin etenemiskyky ja käsiteltävyys vaikeassa maastossa vakuuttavat.

ARKTINEN MONIOTTELIJA

Commander etenee umpisella päättäväisesti, kesyttää pirullisen reitin tyynesti ja kantaa mukanaan kaiken tarvittavan.

ESTE? TUNTEMATON.

Muuttuvat olosuhteet eivät Commanderia kiusaa. Siitä pitää huolen varustelu, joka on suunniteltu arktiseen selviytymiseen.

HELPPOA KÄSITELTÄVYYTTÄ

RADIEN-X -MUOTOILU

Radien-X -runko tarkoittaa lujaa rakennetta ja optimoitua painonjakaumaa. Erinomainen ergonomia, hyvä tuulensuojaus ja mukautuva kuormatila tekevät Lynx Commander –moottorikelkasta käytännöllisen ja mukavan.

EDISTYKSELLISTÄ MOOTTORITEKNOLOGIAA

TEHOKKAAT JA TALOUDELLISET ROTAX-MOOTTORIT

Kolme Rotax-moottorivaihtoehtoa tarjoavat kukin luokkansa parasta tehoa ja polttoainetaloudellisuutta. Vaihtoehtoina Rotax 600R E-TEC -suorasuihkutusmoottori sekä nelitahtiset Rotax 900 ACE ja 900 ACE Turbo.

VAIVATONTA VAIHTAMISTA

KÄYTÄNNÖLLINEN 2F/N/R -VAIHTEISTO

Helppokäyttöisessä vaihteistossa on kaksi nopeusaluetta eteen, vapaa sekä napista kytkettävä peruutus. Tiuha välitys helpottaa kuormien vetämistä ja ajoa vaikeakulkuisessa maastossa. 

HELPOSTI SÄÄDETTÄVÄ JOUSITUS

SÄÄDÄ EASYRIDE-TELASTO ILMAN TYÖKALUJA

Säätömekanismin avulla EasyRide-takajousitus on helppo optimoida erilaisiin käyttötarpeisiin. Pehmeä asetus toimii parhaiten yksin ajettaessa ja pehmeällä lumella, kun kova asetus soveltuu kuorman kuljettamiseen. 

ETENEMISKYKYÄ JA AJOVAKAUTTA

EASYRIDE-A -TAKAJOUSITUS

EasyRide-A -telasto tarjoaa vahvan etenemiskyvyn. Ainutlaatuinen jatkoperämekanismi antaa loistavan vetopidon ja helpottaa peruuttamista pehmeässä lumessa. 500 mm leveä tela lisää myös ajovakautta.

MONIPUOLISET KULJETUSRATKAISUT

SUURI TAVARATELINE JA MUUNNELTAVA KIINNITYSLEVY 

Heavy Duty -tavarateline ja Multi-LinQ Plate -kiinnityslevy tuovat Lynx Commander –moottorikelkkaan kuljetuskapasiteettia ja mahdollistavat eri kokoisten LinQ-lisävarusteiden nopean ja helpon kiinnittämisen.

MONIPUOLISET KULJETUSRATKAISUT

SUURI TAVARATELINE JA MUUNNELTAVA KIINNITYSLEVY 

Heavy Duty -tavarateline ja Multi-LinQ Plate -kiinnityslevy tuovat Lynx Commander -moottorikelkkaan kuljetuskapasiteettia ja mahdollistavat eri kokoisten LinQ-lisävarusteiden nopean ja helpon kiinnittämisen.

TÄYDELLINEN OHJATTAVUUS

SUKSI VAIHTELEVIIN LUMIOLOSUHTEISIIN

Blade DS+ -suksi parantaa Lynx Commander -moottorikelkan ominaisuuksia vaihtelevissa lumiolosuhteissa. Pitkä suksi tekee ohjauksesta tarkan ja vakaan reittiajossa sekä parantaa käsiteltävyyttä syvässä lumessa.

TOIMINTAVARMUUTTA

TEHOKAS JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄ

Tunnelijäähdytys yhdessä sähköisellä puhaltimella varustetun jäähdytyskennon kanssa pitää moottorin lämmöt optimaalisina myös hitaasti ja vaihtelevissa lumiolosuhteissa edettäessä.


Jätä soittopyyntö


Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Korkeus154 cm
Pituus324 cm
Leveys128 cm
RunkoRadien-X
MoottoriRotax 900 ACE / Rotax 900 ACE Turbo
JousitusEtujousitus LFS
TelastoSäädettävä EasyRide
TelamattoCobra nastamatto 500 x 3 923 x 38 mm
VäriRace Orange/Grey
Näytä tekniset tiedot