Lynx

BOONDOCKER vm. 2021

alk. 14 790€

Täydet syvän lumen kelkan ominaisuudet kevyessä paketissa. Lyhyen Radien-rungon ja PPS² DS+ -takajousituksen ansiosta Lynx BoonDocker –moottorikelkka reagoi kuljettajan liikkeisiin vaivatta ja tarkasti. Loppusilauksen kepeään etenemiseen tuo kierrosherkkä Rotax 600R E-TEC –moottori.

RUNKO: Radien

JOUSITUS: Takajousitus PPS² DS+-3900 -takajousitus HPG 36 -iskunvaimentimet
Etujousitus LFS-etujousitus, 921 mm raideleveys, HPG 36 -iskunvaimentimet

MOOTTORI: Rotax 600R E-TEC

ERIKOISOMINAISUUDET: Lyhyt tunneli, DS roiskeläppä

ASETA RAJASI UUDELLEEN

Ota suunta, avaa kaasu ja hallitse jokaista käännöstä. Oivallat, että se mikä oli ennen mahdotonta, on nyt puhdasta nautintoa.

KONTROLLOITUA VOIMAA

Täsmällisen käsiteltävyyden ansiosta räjähtävä kaasuvaste ja loputon suorituskyky ovat täydellisesti sinun hallinnassasi.

ROHKEASTI ERILAINEN

PPS² DS+ -takajousitus, Blade DS+ -suksi, sekä lyhyt telatunneli ovat esimerkkejä BoonDockerin ainutlaatuisista ratkaisuista.

SUUNNITELTU SYVÄÄN LUMEEN

LYHYT RADIEN DS –RUNKO

Vallankumouksellinen lyhyt Radien-runko mahdollistaa parhaan mahdollisen hallittavuuden syvässä lumessa ja jyrkimmissä rinteissä.

TERÄVIN KAASUVASTE

ROTAX 600R JA 850 E-TEC –MOOTTORIT 

165 hevosvoimaa tuottava Rotax 850 E-TEC tarjoaa räjähtävän kaasuvasteen ja uskomattoman suorituskyvyn. Rotax 600R E-TEC on puolestaan kokoluokkansa valtias tehollaan ja kierrosherkkyydellään.

VAATIVAAN ETENEMISEEN 

PPS² DS+ -TAKAJOUSITUS SYVÄÄN LUMEEN

PPS² DS+ -telasto on suunniteltu syvään lumeen. Sen yksinkertainen ja kevyt rakenne yhdessä telan loivan kohtauskulman kanssa parantavat käsiteltävyyttä ja etenemiskykyä.

INNOVATIIVISIN KÄYNNISTIN

E-TEC SHOT –JÄRJESTELMÄ

Build Your Ride –optio. Ajettuasi hetken voit käynnistää moottorin vaivatta napin painalluksella. SHOT-järjestelmä tuo vain 0,9 kg lisää massaa kelkkaan. Vakiona BoonDocker DS 4100 –mallissa.

SYVÄN LUMEN HALLITTAVUUTTA

KYB KASHIMA 36 –VAIMENTIMET

BoonDocker DS –mallien KYB-iskunvaimentimien Kashima-pinnoite vähentää vaimentimien sisäistä kitkaa, mikä parantaa jousituksen liikeherkkyyttä ja kelkan käsiteltävyyttä.

SUJUVA OTE

MATALA TARTUNTAKAHVA

Tartuntakahva helpottaa käsiteltävyyttä teknisessä maastossa, kuten viistorinneajossa. Matala kahva ei ole tiellä eikä osu kuljettajan rintaan jyrkissä mäissä tai hyppyjen alastuloissa.

ESTEETÖNTÄ LIIKKUMISTA

UUSI BOONDOCKER -ISTUIN

Matala ja kevyt istuin tekee kuljettajan liikkumisesta entistä vaivattomampaa aggressiivisessa syvän lumen ajossa.

VIIMEISTELTY KÄSITELTÄVYYS

BLADE DS+ SYVÄN LUMEN SUKSI

Blade DS+ –suksi viimeistelee Lynx BoonDocker –moottorikelkan hallittavuuden. Pitkä suksi ohjaa tarkasti vaihtelevissa lumiolosuhteissa ja tuo johdonmukaisen käsiteltävyyden syvään lumeen ja viistorinneajoon.

OPTIMOITU JÄÄHDYTYS

MULLISTAVA ROISKELÄPPÄ

Telaston taka-akseliin kiinnitetty roiskeläppä tehostaa jäähdytystä ohjaamalla pöllyävän lumen telamatolta suoraan lyhyen Radien-tunnelin lämmönvaihtimeen. 


Jätä soittopyyntö


Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Korkeus130 cm
Pituus324 cm
Leveys112 cm
RunkoRadien
MoottoriRotax 600R E-TEC
JousitusEtujousitus LFS
TelastoPPS²-DS+ -3900
TelamattoPowderMax Light FlexEdge 400 x 3912 x 64 mm
VäriDazzling Blue/Cyan/Black
Näytä tekniset tiedot