Lynx

BOONDOCKER RE vm. 2021

alk. 17 490€

Näyttävään ja aggressiiviseen ajoon. BoonDocker RE –moottorikelkassa syvän lumen mallin käsiteltävyys ja etenemiskyky yhdistyvät urheilullisiin ajo-ominaisuuksiin poikkeuksellisella tavalla. Huippulaadukkaat KYB Kashima –iskunvaimentimet ottavat haltuun isoimmat hypyt ja kuoppaisimmat polut.

RUNKO: Radien

JOUSITUS: PPS² -3700 -3900 -takajousitus KYB 46 HLCR Kashima -iskunvaimentimet
Etujousitus LFS-etujousitus, 996 mm raideleveys, KYB 36CR Kashima and KYB 46 HLCR Kashima shocks

MOOTTORI: Rotax 850 E-TEC

ERIKOISOMINAISUUDET: Säädettävät Kashima-pinnoitetut -iskunvaimentimet ja aggressive deep snow -kalibrointi

ASETA RAJASI UUDELLEEN

Ota suunta, avaa kaasu ja hallitse jokaista käännöstä. Oivallat, että se mikä oli ennen mahdotonta, on nyt puhdasta nautintoa.

KONTROLLOITUA VOIMAA

Täsmällisen käsiteltävyyden ansiosta räjähtävä kaasuvaste ja loputon suorituskyky ovat täydellisesti sinun hallinnassasi.

ROHKEASTI ERILAINEN

PPS² DS+ -takajousitus, Blade DS+ -suksi, sekä lyhyt telatunneli ovat esimerkkejä BoonDockerin ainutlaatuisista ratkaisuista.

SUUNNITELTU SYVÄÄN LUMEEN

LYHYT RADIEN DS –RUNKO

Vallankumouksellinen lyhyt Radien-runko mahdollistaa parhaan mahdollisen hallittavuuden syvässä lumessa ja jyrkimmissä rinteissä.

TERÄVIN KAASUVASTE

ROTAX 600R JA 850 E-TEC –MOOTTORIT 

165 hevosvoimaa tuottava Rotax 850 E-TEC tarjoaa räjähtävän kaasuvasteen ja uskomattoman suorituskyvyn. Rotax 600R E-TEC on puolestaan kokoluokkansa valtias tehollaan ja kierrosherkkyydellään.

VAATIVAAN ETENEMISEEN 

PPS² DS+ -TAKAJOUSITUS SYVÄÄN LUMEEN

PPS² DS+ -telasto on suunniteltu syvään lumeen. Sen yksinkertainen ja kevyt rakenne yhdessä telan loivan kohtauskulman kanssa parantavat käsiteltävyyttä ja etenemiskykyä.

INNOVATIIVISIN KÄYNNISTIN

E-TEC SHOT –JÄRJESTELMÄ

Build Your Ride –optio. Ajettuasi hetken voit käynnistää moottorin vaivatta napin painalluksella. SHOT-järjestelmä tuo vain 0,9 kg lisää massaa kelkkaan. Vakiona BoonDocker DS 4100 –mallissa.

SYVÄN LUMEN HALLITTAVUUTTA

KYB KASHIMA 36 –VAIMENTIMET

BoonDocker DS –mallien KYB-iskunvaimentimien Kashima-pinnoite vähentää vaimentimien sisäistä kitkaa, mikä parantaa jousituksen liikeherkkyyttä ja kelkan käsiteltävyyttä.

SUJUVA OTE

MATALA TARTUNTAKAHVA

Tartuntakahva helpottaa käsiteltävyyttä teknisessä maastossa, kuten viistorinneajossa. Matala kahva ei ole tiellä eikä osu kuljettajan rintaan jyrkissä mäissä tai hyppyjen alastuloissa.

ESTEETÖNTÄ LIIKKUMISTA

UUSI BOONDOCKER -ISTUIN

Matala ja kevyt istuin tekee kuljettajan liikkumisesta entistä vaivattomampaa aggressiivisessa syvän lumen ajossa.

VIIMEISTELTY KÄSITELTÄVYYS

BLADE DS+ SYVÄN LUMEN SUKSI

Blade DS+ –suksi viimeistelee Lynx BoonDocker –moottorikelkan hallittavuuden. Pitkä suksi ohjaa tarkasti vaihtelevissa lumiolosuhteissa ja tuo johdonmukaisen käsiteltävyyden syvään lumeen ja viistorinneajoon.

OPTIMOITU JÄÄHDYTYS

MULLISTAVA ROISKELÄPPÄ

Telaston taka-akseliin kiinnitetty roiskeläppä tehostaa jäähdytystä ohjaamalla pöllyävän lumen telamatolta suoraan lyhyen Radien-tunnelin lämmönvaihtimeen. 


Jätä soittopyyntö


Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Korkeus129 cm
Pituus313 cm
Leveys120 cm
RunkoRadien
MoottoriRotax 850 E-TEC
JousitusEtujousitus LFS
TelastoPPS² -3700
TelamattoPowderMax FlexEdge 406 x 3 705 x 64 mm
VäriOrange
Näytä tekniset tiedot