Lynx

BOONDOCKER RE (Spring Model) vm. 2021

alk. 18 890€

Markkinoiden häikäilemättömin syvän lumen moottorikelkka. BoonDocker RE 3900 lyhyellä telatunnelilla ja kapealla raidevälillä tarjoaa verrattoman käsiteltävyyden syvässä lumessa. Alastulot rajuimmistakin hypyistä ovat hallittuja, kiitos PPS²-takajousituksen ja KYB Kashima 46 HLCR –iskunvaimentimien.

RUNKO: Radien

JOUSITUS: Takajousitus PPS² -takajousitus KYB 46 HLCR Kashima -iskunvaimentimet
Etujousitus LFS-etujousitus 921 mm raideleveys KYB 36 CR Kashima -iskunvaimentimet

MOOTTORI: Rotax 850 E-TEC

ERIKOISOMINAISUUDET: Lyhyt tunneli, DS roiskeläppä

ASETA RAJASI UUDELLEEN

Ota suunta, avaa kaasu ja hallitse jokaista käännöstä. Oivallat, että se mikä oli ennen mahdotonta, on nyt puhdasta nautintoa.

KONTROLLOITUA VOIMAA

Täsmällisen käsiteltävyyden ansiosta räjähtävä kaasuvaste ja loputon suorituskyky ovat täydellisesti sinun hallinnassasi.

ROHKEASTI ERILAINEN

PPS² DS+ -takajousitus, Blade DS+ -suksi, sekä lyhyt telatunneli ovat esimerkkejä BoonDockerin ainutlaatuisista ratkaisuista.

SUUNNITELTU SYVÄÄN LUMEEN

LYHYT RADIEN DS –RUNKO

Vallankumouksellinen lyhyt Radien-runko mahdollistaa parhaan mahdollisen hallittavuuden syvässä lumessa ja jyrkimmissä rinteissä.

TERÄVIN KAASUVASTE

ROTAX 600R JA 850 E-TEC –MOOTTORIT 

165 hevosvoimaa tuottava Rotax 850 E-TEC tarjoaa räjähtävän kaasuvasteen ja uskomattoman suorituskyvyn. Rotax 600R E-TEC on puolestaan kokoluokkansa valtias tehollaan ja kierrosherkkyydellään.

VAATIVAAN ETENEMISEEN 

PPS² DS+ -TAKAJOUSITUS SYVÄÄN LUMEEN

PPS² DS+ -telasto on suunniteltu syvään lumeen. Sen yksinkertainen ja kevyt rakenne yhdessä telan loivan kohtauskulman kanssa parantavat käsiteltävyyttä ja etenemiskykyä.

INNOVATIIVISIN KÄYNNISTIN

E-TEC SHOT –JÄRJESTELMÄ

Build Your Ride –optio. Ajettuasi hetken voit käynnistää moottorin vaivatta napin painalluksella. SHOT-järjestelmä tuo vain 0,9 kg lisää massaa kelkkaan. Vakiona BoonDocker DS 4100 –mallissa.

SYVÄN LUMEN HALLITTAVUUTTA

KYB KASHIMA 36 –VAIMENTIMET

BoonDocker DS –mallien KYB-iskunvaimentimien Kashima-pinnoite vähentää vaimentimien sisäistä kitkaa, mikä parantaa jousituksen liikeherkkyyttä ja kelkan käsiteltävyyttä.

SUJUVA OTE

MATALA TARTUNTAKAHVA

Tartuntakahva helpottaa käsiteltävyyttä teknisessä maastossa, kuten viistorinneajossa. Matala kahva ei ole tiellä eikä osu kuljettajan rintaan jyrkissä mäissä tai hyppyjen alastuloissa.

ESTEETÖNTÄ LIIKKUMISTA

UUSI BOONDOCKER -ISTUIN

Matala ja kevyt istuin tekee kuljettajan liikkumisesta entistä vaivattomampaa aggressiivisessa syvän lumen ajossa.

VIIMEISTELTY KÄSITELTÄVYYS

BLADE DS+ SYVÄN LUMEN SUKSI

Blade DS+ –suksi viimeistelee Lynx BoonDocker –moottorikelkan hallittavuuden. Pitkä suksi ohjaa tarkasti vaihtelevissa lumiolosuhteissa ja tuo johdonmukaisen käsiteltävyyden syvään lumeen ja viistorinneajoon.

OPTIMOITU JÄÄHDYTYS

MULLISTAVA ROISKELÄPPÄ

Telaston taka-akseliin kiinnitetty roiskeläppä tehostaa jäähdytystä ohjaamalla pöllyävän lumen telamatolta suoraan lyhyen Radien-tunnelin lämmönvaihtimeen. 


Jätä soittopyyntö


Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Korkeus130 cm
Pituus323 cm
Leveys112 cm
RunkoRadien
MoottoriRotax 850 E-TEC
JousitusEtujousitus LFS
TelastoPPS²-3900
TelamattoPowderMax Light FlexEdge 400 x 3912 x 64 mm
VäriOrange
Näytä tekniset tiedot