Lynx

69 RANGER vm. 2021

alk. 16 740€

Meille, jotka emme tunne tekosyitä. Markkinoiden järein leveätelainen on uudestisyntynyt. Uusi 69 Ranger tarjoaa entistä väkevämmän etenemiskyvyn ja hämmästyttävät ajo-ominaisuudet.

Ominaisuuksiltaan monipuolinen leveätelainen moottorikelkka vaativaan työkäyttöön. 600 x 3968 x 32 mm telamatto ja EasyRide-A -takajousitus varmistavat loistavan etenemiskyvyn ja loputtoman pidon kuormaa vedettäessä. Uusi Radien-X –runko nostaa käyttöominaisuudet ja ajomukavuuden uudelle tasolle.

RUNKO: Radien-X

JOUSITUS: Takajousitus EasyRide-takajousitus takapukin pikasäädöllä HPG 36 -iskunvaimentimet
Etujousitus LFS-etujousitus taivutetuilla A-alatukivarsilla, 996 mm raideleveys, HPG 36 -iskunvaimentimet

MOOTTORI: Rotax 900 ACE

ERIKOISOMINAISUUDET: Multi-LinQ -levy, vetokoukku, puhaltimella varustettu etujäähdytin ja Blade DS+ -sukset

LEMPEÄ JÄTTILÄINEN

Voimiltaan mahtava, mutta olemukseltaan sivistynyt. Raaka työ vai rento vapaa-aika? 69 Rangerin kyvyt riittävät molempiin.

OTE, JOKA PITÄÄ

Easyride –takajousitus ja 600 mm leveä telamatto tuovat 69 RANGERIIN uskomattoman vetokyvyn ja taidon edetä lumen pinnalla

TEHTY AJETTAVAKSI

Suuren koon ei tarvitse tarkoittaa kömpelyyttä. 69 RANGER on yllättävän ketterä ja kevyt käsitellä, kiitos Radien-X -muotoilun.

TEHTY KULJETTAJAN EHDOILLA

RADIEN-X –MUOTOILU

Uusi Radien-X –runko vie 69 Ranger –moottorikelkkojen hallittavuuden ja ajomukavuuden uudelle aikakaudelle. Optimoitu painonjakauma, luja rakenne ja viimeistelty ergonomia lisäävät käyttömukavuutta. 

EDISTYKSELLISTÄ MOOTTORITEKNOLOGIAA

TEHOKKAAT JA TALOUDELLISET ROTAX-MOOTTORIT

69 Ranger –moottorikelkoissa käytetään Rotax 900 ACE ja 900 ACE Turbo –nelitahtimoottoreita, jotka tarjoavat korkean huipputehon lisäksi sitkeän väännön, alhaisen melun ja loistavan polttoainetalouden.

VAIVATONTA VAIHTAMISTA

KÄYTÄNNÖLLINEN 2F/N/R –VAIHTEISTO

Helppokäyttöisessä vaihteistossa on kaksi nopeusaluetta eteen, vapaa sekä napista kytkettävä peruutus. Tiuha välitys helpottaa kuormien vetämistä ja ajoa vaikeakulkuisessa maastossa. 

ETENEMISKYKYÄ JA MUKAVUUTTA

UUSI EASYRIDE-TAKAJOUSITUS

EasyRide-A –takajousitus parantaa etenemiskykyä ja lisää 69 Ranger –moottorikelkan ajomukavuutta entisestään. Ainutlaatuinen jatkoperämekanismi tuo hyvän vetopidon ja helpottaa peruuttamista syvässä lumessa.

KANTAVUUTTA JA ETENEMISKYKYÄ

PITKÄ JA ERIKOISLEVEÄ TELAMATTO 

600 mm leveän ja 3968 mm pitkän telamaton tuoma kantopinta ja pito ovat lähtökohta 69 Ranger –mallin ylivertaisuudelle vaativassa työkäytössä. Etenemiskyky ja pito kuormaa vedettäessä ovat uskomattomat.

MONIPUOLISET KULJETUSRATKAISUT

SUURI TAVARATELINE JA MUUNNELTAVA KIINNITYSLEVY 

Heavy Duty –tavarateline ja Multi-LinQ Plate –kiinnityslevy tuovat kuljetuskapasiteettia ja mahdollistavat eri kokoisten LinQ-lisävarusteiden nopean ja helpon kiinnittämisen.

ÄLYKÄS KAASUNHALLINTA

ITC-JÄRJESTELMÄ

iTC-sähkökaasun ansiosta voit valita Lynx 69 Ranger –moottorikelkkaan napinpainalluksella kolme ajotilaa (ECO, Standard ja Sport), jotka vaikuttavat moottorin suorituskykyyn ja kaasuvasteeseen.

TOIMINTAVARMUUTTA

TEHOKAS JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄ

Tunnelijäähdytys yhdessä sähköisellä puhaltimella varustetun jäähdytyskennon kanssa pitää moottorin lämmöt optimaalisina myös hitaasti ja vaihtelevissa lumiolosuhteissa edettäessä.

SÄÄDETTÄVÄ EASYRIDE

SÄÄDÄ EASYRIDE-TELASTO ILMAN TYÖKALUJA

Säätömekanismin avulla EasyRide-takajousitus on helppo optimoida erilaisiin käyttötarpeisiin. Pehmeä asetus toimii parhaiten yksin ajettaessa ja pehmeällä lumella, kun kova asetus soveltuu kuorman kuljettamiseen. 


Jätä soittopyyntö


Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Korkeus149 cm
Pituus324 cm
Leveys120 cm
RunkoRadien-X
MoottoriRotax 900 ACE
JousitusEtujousitus LFS
TelastoSäädettävä EasyRide
Telamatto600 x 3968 x 32 mm
VäriWhite/Orange/Black
Näytä tekniset tiedot