Lynx

59 RANGER vm. 2021

alk. 13 040€

Leveätelaisten pikkujättiläinen on syntynyt! Täysin uudessa 59 Ranger -moottorikelkassa kohtaavat nykyaikainen moottoriteknlogia, verraton ajomukavuus sekä erinomaiset maasto-ominaisuudet. 59 Ranger on monipuolisuuden mestari.

Etenemiskykyinen ja erittäin taloudellinen leveätelainen hyötykäyttöön ja vapaa-aikaan. EasyRide-takajousituksen ainutlaatuinen jatkoperämekanismi, helppokäyttöinen vaihteisto, sekä vääntävä ja erittäin taloudellinen Rotax 600 ACE -moottori ovat esimerkkejä tämän moottorikelkan hyötyominaisuuksista.

RUNKO: Radien-X

JOUSITUS: Takajousitus EasyRide-takajousitus takapukin pikasäädöllä HPG 36 -iskunvaimentimet
Etujousitus LFS-etujousitus, 996 mm raideleveys, MC -iskunvaimentimet

MOOTTORI: Rotax 600 ACE

ERIKOISOMINAISUUDET: Multi-LinQ -levy, vetokoukku, puhaltimella varustettu etujäähdytin ja Blade DS+ -sukset

OTA TALVESTA KAIKKI IRTI

59 Ranger viihtyy niin rennossa vapaa-ajan ajossa kuin hyötyaskareissakin. Sen etenemiskyky ja ominaisuudet hämmästyttävät.

MUKAVUUS? KYLLÄ, KIITOS!

Radien-x -runko ja uusimmat jousitusratkaisut tarjoavat helppoa käsiteltävyyttä ja samettisen ajotuntuman

LUOKKANSA VALIO 

Taloudelliset Rotax-moottorit, sekä kattava varustelutaso tekevät 59 rangerista luokkansa houkuttelevimman leveätelaisen.

HELPPOA KÄSITELTÄVYYTTÄ

RADIEN-X -MUOTOILU

Radien-X -runko tarkoittaa lujaa rakennetta ja optimoitua painonjakaumaa. Erinomainen ergonomia, hyvä tuulensuojaus ja mukautuva kuormatila korostavat 59 Ranger –moottorikelkan monipuolisia käyttöominaisuuksia.

EDISTYKSELLISTÄ MOOTTORITEKNOLOGIAA

VÄÄNTÄVÄT JA TALOUDELLISET ROTAX-MOOTTORIT

Rotax 600 EFI on sitkeästi vääntävä uutuusmoottori, jossa on hyvä polttoainetalous. Vaihtoehtona markkinoiden pieniruokaisin ja erittäin hiljainen Rotax 600 ACE -nelitahtimoottori.

PAREMPI AJOVAKAUS JA HALLITTAVUUS

LFS-ETUJOUSITUS A-TUKIVARSILLA

Etupään LFS-erillisjousitus tuo 59 Ranger -moottorikelkkaan miellyttävän ajotuntuman ja vakauden vaihtelevissa maastoissa ajettaessa. 996 millimetrin raidevälin ansiosta käsiteltävyys on ketterää.

VAIVATONTA VAIHTAMISTA

KÄYTÄNNÖLLINEN 2F/N/R –VAIHTEISTO

Helppokäyttöisessä vaihteistossa on kaksi nopeusaluetta eteen, vapaa sekä napista kytkettävä peruutus. Tiuha välitys helpottaa kuormien vetämistä ja ajoa vaikeakulkuisessa maastossa. 

ETENEMISKYKYÄ JA MUKAVUUTTA

EASYRIDE-A -TAKAJOUSITUS

EasyRide-A –telasto takaa 59 Ranger 600 ACE -moottorikelkan vahvan etenemiskyvyn ja ajomukavuuden. Ainutlaatuinen jatkoperämekanismi antaa loistavan vetopidon ja helpottaa peruuttamista pehmeässä lumessa. 

MONIPUOLISET KULJETUSRATKAISUT

MUUNNELTAVA KIINNITYSLEVY

Multi-LinQ Plate –kiinnityslevy tuo 59 Ranger –moottorikelkkaan kuljetuskapasiteettia ja mahdollistaa eri kokoisten LinQ-lisävarusteiden nopean ja vaivattoman kiinnittämisen.  

ÄLYKÄS KAASUNHALLINTA

ITC-JÄRJESTELMÄ

iTC-sähkökaasun ansiosta voit valita Lynx 59 Ranger 600 ACE –moottorikelkkaan napinpainalluksella kolme ajotilaa (ECO, Standard ja Sport), jotka vaikuttavat moottorin suorituskykyyn ja kaasuvasteeseen.

HELPOSTI SÄÄDETTÄVÄ JOUSITUS

SÄÄDÄ EASYRIDE-TELASTO ILMAN TYÖKALUJA

Säätömekanismin avulla EasyRide-takajousitus on helppo optimoida erilaisiin käyttötarpeisiin. Pehmeä asetus toimii parhaiten yksin ajettaessa ja pehmeällä lumella, kun kova asetus soveltuu kuorman kuljettamiseen. 

TOIMINTAVARMUUTTA

TEHOKAS JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄ

Tunnelijäähdytys yhdessä sähköisellä puhaltimella varustetun jäähdytyskennon kanssa pitää moottorin lämmöt optimaalisina myös hitaasti ja vaihtelevissa lumiolosuhteissa ajettaessa. 


Jätä soittopyyntö


Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Korkeus149 cm
Pituus323 cm
Leveys120 cm
RunkoRadien-X
MoottoriRotax 600 ACE
JousitusEtujousitus LFS
TelastoSäädettävä EasyRide
Telamatto500 x 3923 x 44 mm
VäriViper Red/Black
Näytä tekniset tiedot