Lynx

49 RANGER PRO vm. 2021

alk. 15 000€

Lynx 49 Ranger ammentaa voimansa lumesta ja pakkasesta. Sen etenemiskyky, ketteryys ja taito nujertaa vaikeat olosuhteet ovat vailla vertaa. 49 Ranger on monikäyttöinen ja luotettava kumppani metsiin, tuntureille ja vaihteleviin lumiolosuhteisiin.

Vuoristokelkkamainen etenemiskyky ja käsiteltävyys yhdistettynä ammattitason varusteluun tekee 49 Ranger PRO -moottorikelkasta kapeatelaisten hyötykelkkojen ykkösen. EasyRide 4100 -takajousituksen ekstrapitkä telamatto 59 mm harjalla varmistaa etenemisen kaikkein vaativimmassa maastossa.

RUNKO: Radien-X

JOUSITUS: Takajousitus EasyRide-takajousitus HPG 36 -iskunvaimentimet. Etujousitus LFS-etujousitus (taivutetut A-alatukivarret), 921 mm (600R) / 996 mm (900 ACE) raideleveys, HPG 36 -iskunvaimentimet

MOOTTORI: Rotax 600R E-TEC / 900 ACE

ERIKOISOMINAISUUDET: Tavaratila, vetokoukku, Explorer-etupuskuri, 7,2 tuuman digitaalinäyttö, puhaltimella varustettu etujäähdytin ja Blade DS+ -sukset.

VAIHTELEVIEN MAASTOJEN VIRTUOOSI

Peitteistä metsää, jyrkkiä mäenkumpareita ja upottavaa nietosta. 49 Ranger pääsee näyttämään kyntensä vaikeassa maastossa.

VAHVUUTENA MUUNNELTAVUUS

49 Ranger on paitsi etenevä maastokelkka ja raudanluja työkalu, myös mukava ja luotettava matkakumppani pitkille taipaleille.

RÄÄTÄLÖITÄVISSÄ OMIIN TARPEISIIN

Tehokas jäähdytys, vetokoukku, runsas tavaratila ja erinomainen tuulensuojaus ovat vakiovarusteita. Loput saat valita itse.

HELPPOA KÄSITELTÄVYYTTÄ

RADIEN-X –MUOTOILU

Radien-X –runko tarkoittaa lujaa rakennetta ja optimoitua painonjakaumaa. Erinomainen ergonomia, hyvä tuulensuojaus ja suuri tavaratila korostavat 49 Ranger –moottorikelkan monipuolisia käyttöominaisuuksia.

EDISTYKSELLISTÄ MOOTTORITEKNOLOGIAA

TEHOKKAAT JA TALOUDELLISET ROTAX-MOOTTORIT

Rotax 600 ACE ja 900 ACE –nelitahtimoottorit ovat vääntäviä, värinättömiä ja markkinoiden pieniruokaisimpia moottoreita. Rotax 600R E-TEC tarjoaa terävän kaasuvasteen, korkean suorituskyvyn ja pienen kulutuksen. 

ETENEMISKYKYÄ JA MUKAVUUTTA

EASYRIDE-TAKAJOUSITUS

EasyRide-telasto takaa 49 Ranger –moottorikelkan vahvan etenemiskyvyn ja ajomukavuuden. Ainutlaatuinen jatkoperämekanismi antaa loistavan vetopidon ja helpottaa peruuttamista pehmeässä lumessa. 

HELPOSTI SÄÄDETTÄVÄ JOUSITUS

SÄÄDÄ EASYRIDE-TELASTO ILMAN TYÖKALUJA

Säätömekanismin avulla EasyRide-takajousitus on helppo optimoida erilaisiin käyttötarpeisiin. Pehmeä asetus toimii parhaiten yksin ajettaessa ja pehmeällä lumella, kun kova asetus soveltuu kuorman kuljettamiseen. 

TOIMINTAVARMUUTTA

TEHOKAS JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄ

Tunnelijäähdytys yhdessä sähköisellä puhaltimella varustetun jäähdytyskennon kanssa pitää moottorin lämmöt optimaalisina myös hitaasti ja vaihtelevissa lumiolosuhteissa ajettaessa. 

REILUSTI TAVARATILAA

ISO TAVARATILA JA VAHVISTETTU TAKARUNKO

Iso takatavaratila ja vahvistettu takarunko tarjoavat kuljetuskapasiteettia jopa 15 kg:lle tavaraa. 

TILAIHME

KAHDEN HENGEN LIGHT-ISTUIN

Edestä kapeaksi muotoiltu istuin tarjoaa hyvät liikkumatilat aktiiviseen ajoon. Pidennetyssä istuimessa on tilaa kahdelle.

TÄYDELLINEN OHJATTAVUUS

SUKSI VAIHTELEVIIN LUMIOLOSUHTEISIIN

Blade DS+ –suksi parantaa Lynx 49 Ranger -moottorikelkan ominaisuuksia vaihtelevissa lumiolosuhteissa. Pitkä suksi tekee ohjauksesta tarkan ja vakaan reittiajossa sekä parantaa käsiteltävyyttä syvässä lumessa.  


Jätä soittopyyntö


Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Korkeus149 cm
Pituus353 cm
Leveys112 cm (600 R E-TEC) / 120 cm (900 ACE)
RunkoRadien-X
MoottoriRotax 600 R E-TEC / 900 ACE
JousitusEtujousitus LFS taivutetuilla A-alatukivarsilla
TelastoEasyRide
TelamattoPowderMax 406 x 4141 x 59 mm
VäriFull Moon Silver/Orange/Black
Näytä tekniset tiedot