Can-Am

Traxter HD5 T vm. 2021

alk. 13 290€

Lujatekoinen Traxter auttaa sinua suoriutumaan päivittäisistä tehtävistäsi. Traxter on kaikkien aikojen suorituskykyisin Can-Am, ja se on kuin kotonaan työmailla, maatilan töissä ja metsästysreissuilla.

Can-Am Traxterin kehitystyössä ei tingitty mistään. Teimme siitä kestävän, suorituskykyisen ja monipuolisen – valmiin vastaamaan kaikkiin vaatimuksiisi. Tunnet eron heti, kun asetut kuljettajan paikalle ja lähdet liikkeelle.

Enimmäisnopeus 60 km/h

MOOTTORI: Rotax® 427 cm³, yksisylinterinen, nestejäähdytys

VOIMANSIIRTO: 2WD- tai 4WD-tilaan kytkettävä voimansiirto ja automaattisesti lukittuva Visco-Lok-etutasauspyörästö

VAIHTEISTO: CVT, P / R / N / H / L, moottorijarrutus vakiona

LUOVUTTAMINEN ON MUILLE

Aikataulu? Tehtäväluettelo? Työajat? Traxter toimii. Ota kaikki hyöty irti kestävästä SSV-ajoneuvosta. Traxter on suunniteltu tehtävän suorittamiseen.

AHKERA SUORITTAJA

Tilava tavaralava, runsaat säilytystilat ja kätevä Linq-kiinnitysjärjestelmä helpottavat työntekoa.

MUKAVASTI TILAA

Pidemmän akselivälin myötä Traxterin mukavuutta ja vakautta on parannettu, ja siinä on enemmän säilytys- ja kuormatilaa.

EDISTYKSELLISTÄ MOOTTORITEKNOLOGIAA

TEHOKKAAT ROTAX-MOOTTORIT

Traxter tekee ajokokemuksesta paremman ja hiljaisemman. Lisäksi se tarjoaa jopa 82 hevosvoiman tehon ja luokkansa johtavan 90 Nm:n vääntömomentin. Rotaxin tehokkaat HD10-, HD8- ja HD5-V2-moottorit ovat täydellinen yhdistelmä hauskuutta ja toiminnallisuutta.

LISÄÄ KULJETUS- JA HINAUSKAPASITEETTIA

MARKKINOIDEN PARAS HINAUSKAPASITEETTI

Traxterin moottori, jarrut, runko ja jousitus on suunniteltu kovaan työntekoon, ja Traxterin hinauskapasiteetti on vaikuttavat 1 134 kg.

RUNSAASTI SÄILYTYSTILAA

PARAS KUORMAUSKAPASITEETTI JA SÄILYTYSTILAT

Kojelaudan irrotettava työkalulaatikko, runsaat säilytystilat, 680 kg:n kuormauskapasiteetti – MAX-mallissa 793,8 kg – takaavat, että Traxter ei jätä mitään puolitiehen.

KÄTEVÄT NÄYTÖT

4,5”/7,6” DIGITAALINÄYTTÖ, JOSSA PAINIKKEET

Kaikki on hallinnassasi ajoa varten. 4,5 tai 7,6 tuuman digitaalinen laajakulmanäyttö on valaistu ja luettavissa kaikissa olosuhteissa. Se tuo ajoneuvon tiedot ja ohjaimet käden ulottuville.

INNOVATIIVINEN JOUSITUSJÄRJESTELMÄ

UUDISTETTU, LUJATEKOINEN ETUJOUSITUS, JOSSA KAAREVAT A-TUKIVARRET JA TTA-TAKAJOUSITUS

Mukavuutta ja suorituskykyä: uudistettu etujousitus, jossa on kaarevat A-kaksoistukivarret, ja kaareva TTA-takajousitus mahdollistavat 27 cm:n joustomatkan, paremman vakauden, reagoinnin ja kestävyyden.

VÄÄNTÖÄ TARPEEN MUKAAN

PRO-TORQ-CVT VAIHTEISTO JA 4WD-TILAAN KYTKETTÄVÄ VOIMANSIIRTO

Turf-, 2WD- tai 4WD-tilaan kytkettävä voimansiirto ja automaattisesti lukkiutuva Visco-Lok† QE  etutasauspyörästö antavat mahdollisuuden hyödyntää tehoa missä tahansa maastossa. PRO-TORQ-CVT-vaihteiston jäähdytystä on parannettu, ja elektroninen vetohihnan suojaus lisää kestävyyttä.

TOIMIVAA LUOTETTAVUUTTA

Parannettu runko ja jäykkyys

Suunnittelijamme käyttivät kaikkia keinoja uudistaakseen Traxterin rungon mahdollisimman kevyeksi. Jäykempi rakenne on ylittämättömän vahva ja kestää suuremman kuorman maastossa.


Jätä soittopyyntö


Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Korkeus193 cm
Pituus307,1 cm
Leveys157,5 cm
Akseliväli211,5 cm
Maavara26,7 cm
MoottoriHD5
Voimansiirto2WD / 4WD
VaihteistoCVT, P / R / N / H / L, moottorijarrutus vakiona
VäriGreen
Näytä tekniset tiedot