Can-Am

Renegade X XC 1000 T vm. 2021

alk. 17 190€

Renegade ei tunne rajoja. Markkinoiden tehokkaimmissa urheilumönkijöissä yhdistyy kilparadoilta tutut suorituskyky ja suojaus – lopputuloksena on mönkijä, joka etenee vaivatta kaikkein hankalimmissakin maastoissa.

Renegade X xc -mönkijässä riittää tehoa, ja sen käsiteltävyys on huippuluokkaa niin poluilla kuin epätasaisemmassakin maastossa.

Yli 60 km/h

MOOTTORI: Rotax 976 cm³, V2, nestejäähdytys

VOIMANSIIRTO: 2WD- tai 4WD-tilaan kytkettävä voimansiirto ja jarruluistonestojärjestelmä (BTC)

VAIHTEISTO: CVT, P / R / N / H / L, moottorijarrutus vakiona

ÄLÄ TYYDY VÄHEMPÄÄN

Ota haltuun kiperimmätkin reitit ja selviydy kunnialla muta-ajon haasteista. Tehokkaalla V2-moottorilla varustettu Renegade ei jätä sinua pulaan hankalimmissakaan paikoissa.

LUOKKANSA PARAS

Renegade suunniteltiin luokkansa parhaaksi. Siinä on vakiona etupuskuri, ja lisäksi saatavilla on pohjapanssareita ja uusia rengas- ja vannemalleja.

JOHTAVA MOOTTORITEKNOLOGIA

TEHOKKAIMMAT ROTAX-MOOTTORIT

Renegade 1000 T -mallin teho on vaikuttavat 80 hv.

PAREMPI KÄSITELTÄVYYS

FOX-JOUSITUS

Renegade-malleissa on takana esijännityksen säädöllä varustetut FOX 1.5 PODIUM -iskunvaimentimet, jotka on kalibroitu toimimaan ennakoivasti pidon heiketessä. Lisäksi ne parantavat käsiteltävyyttä töyssyissä niin hitaissa kuin nopeissa ajonopeuksissakin.

YLIVOIMAISTA TEKNIIKKAA

3-TILAINEN ÄLYKÄS KAASUNHALLINTA

Älykkään kaasunhallinnan (iTC™) ansiosta Renegade ja Rotax-moottori reagoivat herkästi ja ovat helposti hallittavissa. Kaasunhallintajärjestelmän Standard-, ECO- ja Sport-tilat takaavat tasaisen voimantuoton maastoajossa.

INNOVATIIVINEN JOUSITUSJÄRJESTELMÄ

UUDISTETUT A-TUKIVARRET EDESSÄ JA TAKANA

Uudistettuun Renegadeen on lisätty kaarevat A-etutukivarret, kallistuksenvakaaja ja uudet pyörät, jotka tuovat lisää leveyttä ja lisäävät maavaraa. Parasta pitoa ja käsiteltävyyttä tarjoava Renegade menee juuri sinne, minne sinä haluat.


Jätä soittopyyntö


Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Korkeus124 cm
Pituus218,4 cm
Leveys121,9 cm
Akseliväli129,5 cm
Maavara26,7 cm
Moottori1000
Voimansiirto2WD / 4WD
VaihteistoCVT, P / R / N / H / L, moottorijarrutus vakiona
VäriBlack & Can-Am Red
Näytä tekniset tiedot