Can-Am

Outlander X MR 1000R vm. 2021

alk. 16 590€

Paras vaihtoehto maastoon kuin maastoon. Outlander tarjoaa sekä tehoa että vakautta tarjoten kaikista luokkansa ajoneuvoista varminta ajettavuutta, eniten hevosvoimia ja parhaan vetokapasiteetin. Suorituskykyinen missä tahansa maastossa tai säässä, sopii lähes mihin tahansa tehtävään tai maastokäyttöön.

MUTAISIIN MAASTOIHIN. Tehokas Rotax 1000R -moottori, vinssi, parannettu jousitus sekä mutaiseen maastoon soveltuvat renkaat ja vanteet auttavat selviytymään hankalimmistakin rapakoista.

MOOTTORI: Rotax 976 cm³, V2, snorkkeli, nestejäähdytys, optimoitu jäähdyttimen sijainti

VOIMANSIIRTO: 2WD- tai 4WD-tilaan kytkettävä voimansiirto ja automaattisesti lukittuva Visco-Lok QE  etutasauspyörästö

VAIHTEISTO: CVT, P / R / N / H / L, moottorijarrutus vakiona

SYVÄÄ PITOA

Ensimmäinen lukittuva tasauspyörästö. Se on helppokäyttöinen ja aitoa nelivetoa ketterämpi, sekä täysin omaa luokkaansa muta-ajossa. Visco-4Lokin avulla et enää milloinkaan juutu mutaan

TÄYTTÄ LUOTTAMUSTA

122 CM LEVEÄ OUTLANDER ON VAKAA JA TEHOKAS.

LUOTETTAVA JOUSITUS

Ominaisuuksia, jotka pääsevät oikeuksiinsa tiukoissa tilanteissa. Ylitä esteet 27 cm:n maavaran ansiosta. 

VIIMEISTELY

YLLÄ KORKEAMMALLE. JA SYVEMMÄLLE.

Can-Am tunnetaan yksityiskohdistaan.

Ainutlaatuisen teknologian lisäksi voit hyötyä tehdasasenteisesta varkaudenestojärjestelmästä (D.E.S.S.*) ja optimoidusta ergonomiasta, joka parantaa ajoasentoa ja -mukavuutta.

JOHTAVA MOOTTORITEKNOLOGIA

Tehokas ja luotettava Rotax-moottorimallisto

Rotax V2-moottori tuottaa 91 hevosvoimaa sekä reilusti vääntöä.

TEKNOLOGIAA, JOLLA ON MERKITYSTÄ

3-asentoinen älykäs kaasunhallinta

Älykäs kaasunhallinta (Intelligent Throttle Control – iTC) tarjoaa miellyttävän kaasuvasteen ja hallinnan. Standard-, työ- ja sport-tilojen sähköinen iTC-kaasujärjestelmä antaa tasaisen voimantuoton maastossa.

INNOVATIIVINEN JOUSITUS

UUDISTETUT A-TUKIVARRET EDESSÄ JA TAKANA

Uudistettuun Outlanderiin on lisätty kaarevat A-etutukivarret, kallistuksenvakaaja ja uudet pyörät, jotka tuovat lisää leveyttä ja lisäävät maavaraa. Parempi pito ja käsiteltävyys takaavat, että Outlander pysyy hallinnassasi kaikissa tilanteissa.

SUURI HINAUS- JA VETOKAPASITEETTI

Alan paras, 750 kg hinauskapasiteetti

Outlanderin tavaratilan ja LinQ-kiinnikkeillä varustettujen etu- ja takatelineiden 750 kg:n hinauskapasiteetti tekee ajoneuvosta nopean ja tehokkaan kumppanin työssä ja vapaa-ajalla.

UUDENTASOISTA KÄSITTELYÄ

FOX Racing -iskunvaimentimet

Outlanderiin on laaja valikoima FOX Racing -iskunvaimentimia säädettävistä FOX 1.5 PODIUM QS3 -iskunvaimentimista FOX 1.5 PODIUM RC2 -yksiköihin olosuhteisiin ja maastoon sopivaan käsittelyyn.

ERIKOISTUNUT MIHIN TAHANSA

1 588 kg Can-Am HD -vinssi

Tehokas tehdasasenteinen Can-Am HD -vinssi kestää lähes kaikkea. Sen 1 588 kg:n kapasiteettia tarvitaan metsästyksessä, maatilalla, muta-ajossa ja syrjäisissä työkohteissa. Esijohdotettu muissa säädöissä.

HYÖDYLLISET NÄYTÖT

Kirkkaat 7,6 tuuman / 4,5 tuuman näytöt

Tarkkaile Outlanderiasi ja sen toimintoja uuden 7,6 tuuman tai 4,5 tuuman näytön avulla. Valaistu ja lukukelpoinen näyttö tarjoaa helposti ulottuvillasi olevia tietoja ajoneuvosta ja ohjauksesta.

KESTÄVÄ JOUSITUS

Portaaton voimansiirto

Valitse vaihde, paina kaasuvipua ja lähde. Can-Am Outlanderin portaaton voimansiirto tarjoaa tarvittavan tehon. Nyt uudistettu moottorijarrutus mahdollistaa tarkemman ohjauksen mäkisessä maastossa.

OPTIMOITU ILMANVIRTAUS

Uudistetut tuuletettavat sivupaneelit

Kaikki osat on tutkittu ja tarkastettu ajomukavuus huomioiden. Tässä mallissa jopa sivupaneelit ja sisälokasuojat on uusittu, jotta parempi moottorin tuuletus ja ilmavirta voidaan taata.

TÄRKEÄÄ TEKNIIKKAA

3-asentoinen dynaaminen ohjaustehostin

Varustettu mukautuvalla ohjaustehostimella, joka tarvittaessa keventää ohjausta tai antaa paremman ohjaustuntuman. Kolmella käyttötilalla DPS:ää voi mukauttaa vielä lisää.


Jätä soittopyyntö


Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Korkeus131 cm
Pituus246 cm
Leveys127 cm
Akseliväli149.9 cm
Maavara33 cm
Moottori1000R
Voimansiirto2WD / 4WD
VaihteistoCVT, P / R / N / H / L, moottorijarrutus vakiona
VäriGranit Gray, Black & Manta Green
Näytä tekniset tiedot