Can-Am

Outlander MAX XU+ 570 T vm. 2021

alk. 11 740€

KUSTANNUSTEHOKASTA SUORITUSKYKYÄ

Can-Am tarjoaa käyttöösi kaikkien aikojen suorituskykyisimmän Outlanderin ja kattavan lisävarustevalikoiman.

Outlander PRO+ -paketti on nyt XU+. Uusi XU+ -ominaisuus: heavy-duty etupuskuri vakiona.

Outlander XU+ -paketti on suunniteltu yhtä tarkoitusta varten: hoitamaan hommat loppuun. Suorituskykyä riittää enemmän kuin tarpeeksi kuljettamiseen, hinaamiseen ja vaikka mihin. Emme väitä, että työstä tulee helppoa, mutta ainakin helpompaa.

Enimmäisnopeus 60 km/h

MOOTTORI: Rotax 570 cm³, V2, nestejäähdytys

VOIMANSIIRTO: 2WD- tai 4WD-tilaan kytkettävä voimansiirto ja automaattisesti lukittuva Visco-Lok QE  etutasauspyörästö

VAIHTEISTO: CVT, P / R / N / H / L, moottorijarrutus vakiona

YHTEISTYÖN TULOS

Tuuletusaukolla varustetut sivupaneelit, lukuisat vakio-ominaisuudet ja sisäänrakennettu Can-Am-laatu tärkeään työhön ja ajoon.

UUSI YKKÖSVALINTASI

Hiljainen, varma ja selvästi kestävärakenteinen – Outlander 570 edustaa monipuolisten mönkijöidemme valikoiman ydintä. Täydellisesti työn ja vapaa-ajan väliset vaatimukset huomioiva.

EDISTYKSELLISTÄ MOOTTORITEKNOLOGIAA

ROTAX 450- JA 570-MOOTTORIT

Voit valita joko 38 hv:n yksisylinterisen Rotax 450 -moottorin tai 48 hv:n 8-venttiilisen SOHC Rotax 570 V2 -moottorin. Nämä Rotax-moottorit tarjoavat verratonta tehoa ja suorituskykyä tinkimättä kuitenkaan luotettavuudesta tai taloudellisuudesta.

LISÄÄ KULJETUS- JA HINAUSKAPASITEETTIA

JOPA 907 KG:N HINAUSKAPASITEETTI

Jotta isojenkin kuormien siirtely olisi vaivatonta, Outlanderin traktorimalleissa vetokoukku tulee vakiona. Vaikuttava 750 kg:n hinauskapasiteetti riittää lähes mihin tahansa.

VÄÄNTÖÄ TARPEEN MUKAAN

2WD/4WD JA VISCO-LOK QE

Automaattisesti lukittuva Visco-Lok QE -etutasauspyörästö kytkeytyy nopeammin vaativassa käytössä, mikä sujuvoittaa ajamista. Tasauspyörästössä ei joistakin kilpailevista järjestelmistä poiketen ole nopeudenrajoitinta.

YLIVOIMAISTA TEKNIIKKAA

3-ASENTOINEN DYNAAMINEN OHJAUSTEHOSTIN (DPS)

DPS tehostaa ohjausta enemmän pienillä nopeuksilla ohjauksen keventämiseksi ja vähemmän suurilla nopeuksilla ohjaustuntuman parantamiseksi. Kolmen ajotilan ansiosta ohjaustehostin mukautuu kulloisinkiin olosuhteisiin.

KESTÄVÄ JOUSITUS

Portaaton voimansiirto

Valitse vaihde, paina kaasuvipua ja lähde. Can-Am Outlanderin portaaton voimansiirto tarjoaa tarvittavan tehon. Nyt uudistettu moottorijarrutus mahdollistaa tarkemman ohjauksen mäkisessä maastossa.

TODELLINEN TOIMINTASÄDE

20,5 litran polttoainesäiliö

Riittävä toimintasäde. Suuri polttoainesäiliö ja tehokkaat Rotax-moottorit antavat sinun ja Outlander 570:n ajaa yllättävän pitkälle.

LYHYESTI

4,5 tuuman digitaalinäyttö

Outlander 450:n uusi 4,5” diginäyttö. Nopeusmittari, kierroslukumittari, matkamittari, osamatkamittari ja tuntimittari. Vaihdeasento, 4x4-ilmaisin, lämpötila, moottorivalot, polttoainemittaristo ja kello.

ERIKOISTUNUT MIHIN TAHANSA

1 588 kg:n -vinssi

Tehokas ohjainrullan sisältävä tehdasasenteinen -vinssi kestää lähes kaikkea. Sen kapasiteettia tarvitaan metsästyksessä, maatilalla, muta-ajossa ja erilaisissa työkohteissa. Esijohdotettu muissa säädöissä.


Jätä soittopyyntö


Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Korkeus133 cm
Pituus231 cm
Leveys117 cm
Akseliväli149,9 cm
Maavara26,2 cm
Moottori570
Voimansiirto2WD / 4WD
VaihteistoCVT, P / R / N / H / L, moottorijarrutus vakiona
VäriTundra Green
Näytä tekniset tiedot