Can-Am

Outlander 6X6 MAX XU+ 450 T vm. 2021

alk. 13 590€

KUSTANNUSTEHOKASTA SUORITUSKYKYÄ

Can-Am tarjoaa käyttöösi kaikkien aikojen suorituskykyisimmän Outlanderin ja kattavan lisävarustevalikoiman.

Outlander PRO+ -paketti on nyt XU+. Uusi XU+ -ominaisuus: heavy-duty etupuskuri vakiona.

Tutustu lujatekoisiin 6x6-mönkijöihin, jotka suoriutuvat hankalimmistakin paikoista. Ärhäkkäästi vääntävä Rotax 450 -moottori sekä 6x6-vedon antama lisäpito ovat omiaan vaativiin maastoihin ja raskaisiin töihin.

Enimmäisnopeus 60 km/h

MOOTTORI: Rotax 427 cm³, yksisylinterinen, nestejäähdytys

VOIMANSIIRTO: 4WD- tai 6WD-tilaan kytkettävä voimansiirto ja automaattisesti lukittuva Visco-Lok QE -etutasauspyörästö

VAIHTEISTO: CVT, P / R / N / H / Extra Low L, moottorijarrutus vakiona

YHTEISTYÖN TULOS

Tuuletusaukolla varustetut sivupaneelit, lukuisat vakio-ominaisuudet ja sisäänrakennettu Can-Am-laatu tärkeään työhön ja ajoon.

UUSI YKKÖSVALINTASI

Hiljainen, varma ja selvästi kestävärakenteinen – Outlander 450 / 570 edustaa monipuolisten mönkijöidemme valikoiman ydintä. Täydellisesti työn ja vapaa-ajan väliset vaatimukset huomioiva.

EDISTYKSELLISTÄ MOOTTORITEKNOLOGIAA

ROTAX 450- JA 570-MOOTTORIT

Voit valita joko 38 hv:n yksisylinterisen Rotax 450 -moottorin tai 48 hv:n 8-venttiilisen SOHC Rotax 570 V2 -moottorin. Nämä Rotax-moottorit tarjoavat verratonta tehoa ja suorituskykyä tinkimättä kuitenkaan luotettavuudesta tai taloudellisuudesta.

LISÄÄ KULJETUS- JA HINAUSKAPASITEETTIA

JOPA 907 KG:N HINAUSKAPASITEETTI

Jotta isojenkin kuormien siirtely olisi vaivatonta, Outlanderin traktorimalleissa vetokoukku tulee vakiona. Vaikuttava 750 kg:n (6x6: 907 kg) hinauskapasiteetti riittää lähes mihin tahansa.

VÄÄNTÖÄ TARPEEN MUKAAN

2WD/4WD JA VISCO-LOK QE

Automaattisesti lukittuva Visco-Lok QE -etutasauspyörästö kytkeytyy nopeammin vaativassa käytössä, mikä sujuvoittaa ajamista. Tasauspyörästössä ei joistakin kilpailevista järjestelmistä poiketen ole nopeudenrajoitinta.

YLIVOIMAISTA TEKNIIKKAA

3-ASENTOINEN DYNAAMINEN OHJAUSTEHOSTIN (DPS)

DPS tehostaa ohjausta enemmän pienillä nopeuksilla ohjauksen keventämiseksi ja vähemmän suurilla nopeuksilla ohjaustuntuman parantamiseksi. Kolmen ajotilan ansiosta ohjaustehostin mukautuu kulloisinkiin olosuhteisiin.

KESTÄVÄ JOUSITUS

Portaaton voimansiirto

Valitse vaihde, paina kaasuvipua ja lähde. Can-Am Outlanderin portaaton voimansiirto tarjoaa tarvittavan tehon. Nyt uudistettu moottorijarrutus mahdollistaa tarkemman ohjauksen mäkisessä maastossa.

TODELLINEN TOIMINTASÄDE

20,5 litran polttoainesäiliö

Riittävä toimintasäde. Suuri polttoainesäiliö ja tehokkaat Rotax-moottorit antavat sinun ja Outlander 450:n ajaa yllättävän pitkälle.

LYHYESTI

4,5 tuuman digitaalinäyttö

Outlander 450:n uusi 4,5” diginäyttö. Nopeusmittari, kierroslukumittari, matkamittari, osamatkamittari ja tuntimittari. Vaihdeasento, 4x4-ilmaisin, lämpötila, moottorivalot, polttoainemittaristo ja kello.

ERIKOISTUNUT MIHIN TAHANSA

1 588 kg:n -vinssi

Tehokas ohjainrullan sisältävä tehdasasenteinen -vinssi kestää lähes kaikkea. Sen kapasiteettia tarvitaan metsästyksessä, maatilalla, muta-ajossa ja erilaisissa työkohteissa. Esijohdotettu muissa säädöissä.


Jätä soittopyyntö


Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Korkeus124 cm
Pituus279 cm
Leveys118.8 cm
Akseliväli208 cm
Maavara26,7 cm
Moottori450
Voimansiirto4WD / 6WD
VaihteistoCVT, P / R / N / H / Extra Low L, moottorijarrutus vakiona
VäriSquadron Green
Näytä tekniset tiedot