Can-Am

Maverick Trail DPS 800 T vm. 2021

alk. 16 790€

Aja mukavasti matkasi jokainen kilometri. 127 cm leveä Maverick Trail on mallistomme kapein rinnakkainistuttava ajoneuvo, jonka jokainen sentti on tuttua Can-Amia. Luotettava ja ketterä Maverick Trail on suunniteltu pitkille ajomatkoille ja eri maastoihin.

KÄÄNNÖS KERRALLAAN. 127 cm:n leveyden lisäksi suurivääntöinen ja tehokas Rotax ja varmuutta lisäävä dynaaminen ohjaustehostin (DPS) varmistavat täyden hallinnan, mukavuuden ja suorituskyvyn.

Yli 60 km/h

MOOTTORI: Rotax® 799,9 cm³, V2, nestejäähdytys

VOIMANSIIRTO: 2WD- tai 4WD-tilaan kytkettävä voimansiirto ja automaattisesti lukittuva Visco-Lok-etutasauspyörästö

VAIHTEISTO: QRS-järjestelmällä varustettu CVT-vaihteisto, jossa on tehokas tuuletus ja elektroninen variaattorihihnan suojaus Extra-L / H / N / R / P

KOKO RATKAISEE

Maverick Trail on vain 127 cm leveä, ja sen jokainen yksityiskohta on tuttua Can-Amia. Kompromisseja? Ei todellakaan.

KAPEA JA KETTERÄ

Vaikka Maverick Trail on kompakti kooltaan, mukavuudesta ei ole tingitty. Se kulkee ketterästi sinne, minne haluat, ja voit itse nauttia Ergo-Lok-ohjaamon mukavuudesta ja kätevästi sijoitettujen hallintalaitteiden käytön helppoudesta.

JUURI SINUN NÄKÖISESI

Lisävarusteiden kanssa yhteensopiva sähköjärjestelmä, 650 W:n Magneetto ja kymmenen Linq-kiinnityskohtaa yli 300:lle Brp:n suunnittelemalle lisävarusteelle

PARASTA KULJETTAJAN MUKAVUUTTA

AINUTLAATUINEN ERGO-LOK-OHJAAMO

127 cm leveä Maverick Trail kulkee ketterästi kapeammillakin poluilla. Vaikka ajoneuvo on kooltaan kompakti, kaksipaikkainen Ergo-Lok-ohjaamo on silti tilavan tuntuinen.

KÄTEVÄ NÄYTTÖ

KIRKAS 4,5” DIGITAALINEN MONITOIMINÄYTTÖ

Uudessa 4,5 tuuman näytössä tärkeimmät tiedot ovat helposti näkyvissä. Näyttö on valaistu ja luettavissa kaikissa olosuhteissa. Nopeakäyttöisten painikkeiden ansiosta ajoneuvon tiedot ja ohjaimet ovat aina käden ulottuvilla.

RUNSAASTI SÄILYTYSTILAA

LUOKKANSA PARHAAT 20,2 LITRAN SÄILYTYSTILAT

Maverick Trailissa on kymmenen LinQ-kiinnityskohtaa, takalava ja 20,2 litran sisäsäilytystilat. Ajoneuvon jokainen sentti on hyödynnetty.

VÄÄNTÖÄ TARPEEN MUKAAN

HERKÄSTI REAGOIVA 4WD-TILA JA CVT-VAIHTEISTO

Nopeasti reagoiva QRS-järjestelmällä varustettu CVT-vaihteisto, 2WD- tai 4WD-tilaan kytkettävä voimansiirto ja automaattisesti lukittuva Visco-Lok†-etutasauspyörästö parantavat ajo-ominaisuuksia. Uusi suurta ilmavirtausta hyödyntävä rakenne ja elektroninen vetohihnan suojaus.

VALMIINA KAIKKEEN

KESTÄVÄ SUOJAUS MAASTOAJOON

Maverick Trail on vankkaa tekoa ja valmis kestämään hurjempaakin röykytystä. Profiloitu, teräksestä valmistettu turvakehikko, integroitu teräksinen etupuskuri ja täysimittainen pohjapanssari suoriutuvat seikkailusta kuin seikkailusta.

TÄYSI HALLINTA

JARRU- JA LUISTONESTOJÄRJESTELMÄ

Maverick Trail DPS 800 ja 1000 T-maleissa on vakiovarusteena innovatiivinen jarru- ja luistonestojärjestelmä (sisältää mm. ABS-jarrujärjestelmän), joka takaa ajoneuvon parhaan mahdollisen luotettavuuden, vakauden ja vetopidon kaikissa maastoissa.


Jätä soittopyyntö


Ota yhteyttä

Tekniset tiedot

Korkeus175,5 cm
Pituus300,5 cm
Leveys127 cm (peilien kanssa 132 cm)
Akseliväli230,1 cm
Maavara25,4 cm
Moottori800
Voimansiirto2WD / 4WD
VaihteistoExtra-L / H / N / R / P
VäriOctane Blue
Näytä tekniset tiedot