Ski-Doo

Summit SP 850 E-TEC vm. 2019

15 690€

KATSE KOHTI TULEVAA

Täysin uusi, ketterä, tehokas ja vaivattomasti hallittava Summit SP huomioi ajajan tarpeet entistäkin paremmin ja tekee ajamisesta helpompaa ja hallitumpaa.

RUNKO REV GEN4

JOUSITUS RAS 3 EDESSÄ / TMOTION TAKANA

MOOTTORI ROTAX 850 E-TEC

KÄYNNISTIN MANUAALINEN

ROTAX 850 E-TEC -MOOTTORI

ENEMMÄN TEHOA

Uuden sukupolven E-TEC-moottoreissa on 10 hevosvoimaa enemmän kuin 800R E-TEC* -moottoreissa, mutta moottorin nopea reagointi on sen merkittävin ominaisuus. Uusi pDrive-ensiökytkin reagoi 30 prosenttia nopeammin* kuin 800R E-TEC, jonka ansiosta kelkkasi on hallinnassasi haastavimmissakin olosuhteissa. Lisäksi polttoaineen kulutus on 5 % pienempi*. *Perustuu sisäiseen testaukseen verrattuna 800R E-TEC.

REV Gen4 -RUNKO

LEGENDAN UUSI SUKUPOLVI

Summitin ketteryys perustuu neljännen sukupolven REV-runkokonstruktioon, jossa massa on keskitetty entistä lähemmäksi kelkan painopistettä. 850 E-TEC -moottori on kompakti ja sen painopiste on kelkan keskilinjalla, mikä parantaa kelkan ajettavuutta. Kelkkailun mullistanut uusi painevalettu alumiininen etujousitusmoduuli sekä uusi jäähdyttimen rakenne tekevät rungosta vahvan, mutta kevyen. Runko on keventynyt 14 kg verrattuna REV-XM-runkoon.

PDRIVE -KYTKIN

NOPEA, TEHOKAS, HELPPOKÄYTTÖINEN

Täysin uuden kytkimen nopeat ja kitkattomat kaksoisrullat siirtävät voiman perinteisten liukunastojen sijaan. Neulalaakeroidut ylikokorullat, leveät keskipakopainot ja akseli-akselilla-rakenne varmistavat sujuvan toiminnan ja pitkän käyttöiän. Erittäin herkkä vastaavuus kuormituksen vaihteluun, erinomainen kierrosluvun ylläpito, kevyt ja HUOLTOVAPAA.

RAS 3 -ETUJOUSITUS

TARKKA KEULA

Vastaava muotoilu ja rakenne kuin vakaassa ja tarkassa RAS 2:ssa, optimoitu 4. sukupolven REV-rungolle, joka tarjoaa 25 mm pidemmän joustomatkan ja on 0,3 kg kevyempi. Kaksoisnivelellä varustettu tanko-ohjausjärjestelmä eliminoi aurauskulman muutokset joustoliikkeen aikana.

tMOTION-TELASTO

HALLITTAVUUTTA SYVÄSSÄ LUMESSA

tMotion joustaa sivusuunnassa ja helpottaa näin kelkan kallistamista. Tämän mahdollistaa takapukin pallonivel yhdessä etupukin jaetun yläputken kanssa. Vahvasti progressiivinen jousitusgeometria tekee ajosta kelkkareiteillä entistä tasaisempaa.

POWDERMAX LIGHT-TELAMATTO FLEXEDGE-TEKNOLOGIALLA

ERINOMAINEN SUORITUSKYKY

Uusi 90 mm:n jako keventää painoa ja parantaa suorituskykyä pitämällä lumen telamaton profiilien välissä kantavuutta parantaen. Ainutlaatuinen 410 mm leveä rakenne ja 76 mm:n korkea profiili parantavat kantavuutta ja pitoa hallittavuudesta tinkimättä. Joustavat reunat parantavat ketteryyttä käännöksissä.

ERGONOMIAA SYVÄN LUMEN AJOON

AJONAUTINTO

Uusi Summit mahdollistaa monipuolisemman ja vaivattomamman ajokokemuksen. Kapea runko, viisto tunneli, tankki, istuin ja ohjaustanko ovat erittäin pienikokoisia ja kapeita, joten ne jättävät enemmän liikkumatilaa. Myös jalkojen luonnollisempi asento lisää mukavuutta.

SYVÄN LUMEN DESIGN

SUUNNITELTU SYVÄÄN LUMEEN

Syvän lumen kelkan paranneltu rakenne helpottaa käsittelyä ja tekee siitä ennakoitavampaa kaikissa olosuhteissa. Kapeat runkopaneelit, pohjalevy, tunneli ja astinlaudat mukautuvat lumeen optimaalisella tavalla syvän lumen olosuhteissa. Avoin tunnelin pää estää laahausta.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

Korkeus1379 mm
Pituus3275 mm (146 in.), 3422 mm (154 in.) TAI 3555 mm (165 in.)
Leveys1057 mm
RunkoREV GEN4
MoottoriROTAX 850 E-TEC
JousitusRAS 3 EDESSÄ / TMOTION TAKANA
VäriKelta-musta
Näytä tekniset tiedot