Ski-Doo

Renegade Backcountry vm. 2019

14 290€

CROSSOVER-KELKKA ILMAN KOMPROMISSEJA

Ei kompromisseja. Täyttä ajonautintoa niin kelkkareiteillä kuin umpihangessakin. Näin voidaan kiteyttää Renegade Backcountryn luonne. Siinä yhdistyy tasapainoisesti ketteryys syvässä lumessa sekä mukavuus ja täsmällisyys vaativassa reittiajossa.

RUNKO REV-XM

JOUSITUS RAS 2 -ETUJOUSITUS / TMOTION-TELASTO

MOOTTORI ROTAX 600 H.O. E-TEC

FLEXEDGE-TELAT

LEVEÄN TELAN KANTAVUUS, KAPEAN TELAN KETTERYYS

Lyhentämällä telapuikkoja teimme telamaton reunoista taipuisat. Tämä helpottaa kelkan kallistamista sekä ajoa umpihangessa ja viistorinteessä. Tarjoaa 406 mm leveän telamaton kantavuuden ja 305 mm kapean telamaton ketteryyden.

ROTAX 600 H.O. E-TEC -MOOTTORI

SUOSITTUA SUORITUSKYKYÄ

Moottorimme asettaa 600 cm³:n luokassa mittapuun polttoaine- ja öljytaloudellisuudelle, pehmeätoimisuudelle ja helppokäyttöisyydelle. Ei juuri lainkaan kaksitahtisten tyypillistä savua tai hajua, helppo käynnistys. Varastointikauteen valmistautuminen on helppoa automaattisen kesäsäilytystoiminnon avulla. Ei ihme, että kyseessä on kelkka-alan myydyin 600 cm³:n moottori*. *Perustuu vähittäismyyntituloksiin 31. joulukuuta 2014.

REV-XM-RUNKO

SUUNNITELTU SYVÄÄN LUMEEN

Syvään lumeen suunniteltujen sivupaneelien dynaaminen muotoilu helpottaa kelkan kulkua lumessa kaikissa asennoissa, myös kallellaan ja viistorinnettä ajettaessa.

tMOTION-TELASTO

TEHOKKAAT KÄÄNNÖKSET

tMotion joustaa sivusuunnassa ja helpottaa näin kelkan kallistamista. Tämän mahdollistaa takapukin pallonivel yhdessä etupukin jaetun yläputken kanssa. Vahvasti progressiivinen jousitusgeometria tekee ajosta kelkkareiteillä entistä tasaisempaa.

RAS 2 -ETUJOUSITUS

VERRATONTA TÄSMÄLLISYYTTÄ

Jousituksen geometria ja kevyemmät komponentit takaavat erittäin tarkan käsiteltävyyden ja vakauden – erityisesti suurissa pateissa – ja vähentävät kallistelua mutkissa. Myös muotoilu on selväpiirteistä.

HPG PLUS -ISKUNVAIMENTIMET

YLELLISTÄ SUORITUSKYKYÄ

Huippulaatuiset alumiinirunkoiset KYB-kaasuiskunvaimentimet. Huollettava rakenne.

PILOT DS 2 -SUKSET

KONTROLLIA SYVÄÄN LUMEEN

Yhden kölin rakenne puree tehokkaasti viistorinteissä ohuiden ulkoreunojen ansiosta. Kapea ja ohut, mutta jäykkä. Suksen lyhennetty sekä litteä takaosa helpottavat vastaohjausta ja ajoa viistorinteessä.

REV-XM-ASTINLAUDAT

LUMI PYSYY LOITOLLA

Isot reiät estävät lumen kertymisen astinlaudoille. Korkea ja voimakkaasti kuvioitu reuna lisää astinlaudan jäykkyyttä ja takaa pidon astinlaudoilla.

JALKATILAA ASTINLAUTOJEN EDESSÄ

LIIKKUMAVARAA

Astinlautojen etuosassa on 20 cm lisätilaa jaloille. Tämä helpottaa kuljettajan painonsiirtoa ja ajoa umpihangessa ja viistorinteessä. Voit myös viedä ajoasentoa pitkälle eteen vaativaa teknistä ajoa varten.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

Korkeus1210 mm
Pituus3226 mm
Leveys1159 or 1204 mm
RunkoREV-XM
MoottoriROTAX 600 H.O. E-TEC
JousitusRAS 2 -ETUJOUSITUS / TMOTION-TELASTO
VäriMusta
Näytä tekniset tiedot