Ski-Doo

MXZ X-RS Iron Dog vm. 2019

14 990€

KÄYTÖSSÄSI KILPAKELKAN SUORITUSKYKY JA KESTÄVYYS

MXZ Iron Dog -kelkan innoittajina ovat olleet Ski-Doo-moottorikelkat, joilla on voitettu yli 3 200 kilometrin kisa kolme kertaa neljän viime vuoden aikana. MXZ Iron Dog on omiaan kuljettajille, jotka vaativat kelkaltaan erinomaista suorituskykyä...

RUNKO REV-XS RS

JOUSITUS RAS 2 EDESSÄ / RMOTION 129 TAKANA

MOOTTORI ROTAX 600 H.O. E-TEC

IRON DOG -OMINAISUUDET

IRON-DOG – LUOTETTAVAA SUORITUSKYKYÄ

Uskomattoman suorituskyvyn takaavat kaksikerroksinen RipSaw-telamatto sekä lisätyt jousitusvahvikkeet edessä ja takana kilpakelkkojen tapaan. KYB Pro 40 -iskunvaimentimien parannetut säädöt mahdollistavat paremman suoriutumisen isoistakin pateista MXZ- ja Renegade X-RS -malleihin verrattuna. Kaikki jouset ovat yhtä astetta jäykemmät, ja lisäksi telaston etupukin iskunvaimentimessa on kaksivaiheinen jousi.

REV-XS RS-RUNKO

KILPATASON JÄMERYYTTÄ

REV-X-rungon rakenne ja muotoilu tarjoavat ainutlaatuista keveyttä, kestävyyttä ja käsiteltävyyttä, varsinkin MXZ X-RS 600 -kilpakelkan alustamuutosten kanssa. Ominaisuuksiin kuuluvat leveät ja kestävät astinlaudat, joissa on voimakkaasti kuvioidut reunat. REV-XS-rungon voimakaslinjainen hienostunut muotoilu tarjoaa erinomaisen tuulensuojan. Ohjausasentoa voidaan siirtää eteenpäin aggressiivista seisaaltaan ajoa varten.

rMOTION 129 -TELASTO

SUORITUSKYKYÄ, KONTROLLIA JA MUKAVUUTTA

Luo mittapuun hallittavuudelle, suorituskyvylle, ajomukavuudelle ja mukautuvuudelle – entistä paremmat pito-, jarrutus- ja vaimennusominaisuudet 3269 mm:n versiossa. Erilliset jousi- ja iskunvaimennusdynamiikat sekä alan progressiivisin jousitusgeometria tekevät rMotionilla ajon pehmeäksi pikku töyssyissä unohtamatta isojen kumpareiden vaatimaa lisävoimaa. Iskunvaimentimien, jousien ja kytkentäpalikan säätö on helppoa.

PILOT DS 2 -SUKSET

KONTROLLIA SYVÄÄN LUMEEN

Yhden kölin rakenne puree tehokkaasti viistorinteissä ohuiden ulkoreunojen ansiosta. Kapea ja ohut, mutta jäykkä. Suksen lyhennetty sekä litteä takaosa helpottavat vastaohjausta ja ajoa viistorinteessä.

ROTAX 600 H.O. E-TEC -MOOTTORI

SUOSITTUA SUORITUSKYKYÄ

Moottorimme asettaa 600 cm³:n luokassa mittapuun polttoaine- ja öljytaloudellisuudelle, pehmeätoimisuudelle ja helppokäyttöisyydelle. Ei juuri lainkaan kaksitahtisten tyypillistä savua tai hajua, helppo käynnistys. Varastointikauteen valmistautuminen on helppoa automaattisen kesäsäilytystoiminnon avulla. Ei ihme, että kyseessä on kelkka-alan myydyin 600 cm³:n moottori*. *Perustuu vähittäismyyntituloksiin 31. joulukuuta 2016.

RAS 2 -ETUJOUSITUS

VERRATONTA TÄSMÄLLISYYTTÄ

Jousituksen geometria ja kevyemmät komponentit takaavat erittäin tarkan käsiteltävyyden ja vakauden – erityisesti suurissa pateissa – ja vähentävät kallistelua mutkissa. Myös muotoilu on selväpiirteistä.

ANALOGINEN/DIGITAALINEN MONITOIMIMITTARISTO

KOMENTOKESKUS

Tyylikkäitä analogisia nopeus- ja käyntinopeusmittareita täydentää kolmiruutuinen LCD-monitoiminäyttö, joka tarjoaa paljon tietoa ajon aikana.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

Korkeus1200 mm
Pituus3010 mm
Leveys1217 mm
RunkoREV-XS RS
MoottoriROTAX 600 H.O. E-TEC
JousitusRAS 2 EDESSÄ / RMOTION 129 TAKANA
VäriMusta
Näytä tekniset tiedot