Ski-Doo

Expedition LE vm. 2019

15 590€

TYYLIÄ MATKA-AJOON, RETKILLE JA TYÖNTEKOON

Retki- ja hyötykäyttö-kelkka premium-tason ominaisuuksilla umpihankiin ja matka-ajoon kelkkareiteille.

RUNKO REV-XU MOOTTORI ROTAX 900 ACE JOUSITUS RAS 2 -ETUJOUSITUS / SC-5U-TELASTO

REV-XU-RUNKO

JÄMERÄ JA SUORITUSKYKYINEN

Rungon rakenne ja muotoilu tarjoavat ainutlaatuista keveyttä, kestävyyttä ja käsiteltävyyttä. Joustava ajoasento mahdollistaa mukavan menon sekä istuen että seisaaltaan. Kuljettajalla on edessä hyvin tilaa jaloille. Kuomujen ja pohjan muotoilu tarjoaa optimaalisen kantavuuden ja liu'un. Tyyli on jämerä ja dynaaminen.

SC-5U-TELASTO

SUORITUSKYKYÄ JA MONIPUOLISUUTTA HYÖTYKÄYTTÖÖN

Urheilullinen jousitus hyötykäyttöön. Ajomukavuutta niin kelkkareitillä kuin puuterilumessakin. Jatkoperä tarjoaa maksimaalisen pidon nivellettynä, kun peruutetaan syvässä lumessa, ja lukittuna, kun vedetään kuormaa.

RAS 2 -ETUJOUSITUS

VERRATONTA TÄSMÄLLISYYTTÄ

Jousituksen geometria ja kevyemmät komponentit takaavat erittäin tarkan käsiteltävyyden ja vakauden – erityisesti suurissa pateissa – ja vähentävät kallistelua mutkissa. Myös muotoilu on selväpiirteistä.

PILOT DS 2 -SUKSET

KONTROLLIA SYVÄÄN LUMEEN

Yhden kölin rakenne puree tehokkaasti viistorinteissä ohuiden ulkoreunojen ansiosta. Kapea ja ohut, mutta jäykkä. Suksen lyhennetty sekä litteä takaosa helpottavat vastaohjausta ja ajoa viistorinteessä.

SYNCHROMESH-VAIHTEISTO

VAIHDE SILMÄÄN Kaksi vaihdetta eteen ja yksi taakse takaavat sujuvan liikkeellelähdön raskaallakin kuormalla. Oikealla puolella on vaihdejärjestys 2-1-N-R.

ANALOGINEN/DIGITAALINEN MONITOIMIMITTARISTO

KOMENTOKESKUS

Tyylikkäitä analogisia nopeus- ja käyntinopeusmittareita täydentää kolmiruutuinen LCD-monitoiminäyttö, joka tarjoaa paljon tietoa ajon aikana.

MODUULIRAKENTEINEN ISTUIN

SUUNNITTELE OMA MALLISI

Voit helposti ja ilman työkaluja valita sopivan yhdistelmän matkustaja- ja kuljetuskapasiteettia: kahden hengen istuin ja reilusti kuljetustilaa tai yhden hengen istuin ja ruhtinaallisesti kuljetustilaa. Lämmitettävät ja suojatut matkustajan käsikahvat, jotka taittuvat tieltä metsässä ajettaessa.

ROTAX 900 ACE -MOOTTORI

MUKAVASTI TEHOA, TÄYDET OMINAISUUDET

Tässä kolmisylinterisessä, nelitahtisessa rivimoottorissa käytetään Rotax Advanced Combustion -teknologiaa, ja se tuottaa 90 hv erinomaisella polttoainetaloudella ja vähäisellä huoltotarpeella. Luotettava, älykäs kaasunhallinta (iTC) ohjaa kaasua elektronisesti ja mahdollistaa lukuisat räätälöinnit ja ajettavuuden vaihtoehdot. iTC-järjestelmä tarjoaa kolme ajotilaa (Sport, Standard, ECO), jotka ovat vaihdettavissa ajon aikana. Lisäksi tarjolla on opetteluavain (Learning Key) ja valinnainen sormikaasun käyttö.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

Korkeus1330 mm
Pituus3230 mm
Leveys1150 tai 1192 mm
RunkoRex-XU
JousitusRAS 2 - etujousitus / SC-5U-telasto
MoottoriRotax 900 Ace
VäriMusta
Näytä tekniset tiedot