Lynx

X-Trim 600 ACE ES vm. 2020

10 990€

HELPPO KÄYTTÄÄ. HAUSKA OMISTAA.

Xtrim-moottorikelkka on täynnä hienoja ominaisuuksia. Se on suunniteltu kuljettajille, jotka arvostavat ajomukavuutta, helppokäyttöisyyttä ja polttoainetehokkuutta.

JOUSITUKSEN KALIBROINTI

MUKAVUUS

TELAMATON PITUUS 3705 MM

MOOTTORI ROTAX 600 ACE

ROTAX 600 ACE -MOOTTORI

TALOUDELLINEN NELITAHTIMOOTTORI

Mullistaa käsityksesi moottorikelkan toimintasäteestä ja helppokäyttöisyydestä. Sähköinen iTC-kaasuvipu tuo mukanaan kolme ajotilaa sekä Learning Key -opetteluavaimen.

LINQ-LISÄVARUSTEET

NOPEA, HELPPO JA LUOTETTAVA

LinQ-lisävarusteilla mukautat kelkkasi helposti juuri omiin tarpeisiisi. Laajasta valikoimasta löytyvät tavaralaukut, polttoainekanisterit sekä muut vaativan kelkkailijan välttämättömät varusteet.

KÄYNNISTYKSENESTOJÄRJESTELMÄ

PYSÄKÖI HUOLETTA

Digitaalisesti koodatussa avaimessa käytetään radiotaajuustekniikkaa ja uutta palloistukkarakennetta, minkä ansiosta käynnistys onnistuu helposti ja luotettavasti, joka kerta. Tarvittaessa voit sammuttaa kelkan nopeasti irrottamalla avaimen.

REX² DESIGN

SUUNNITELTU KULJETTAJALLE

Kavennettu telatunneli mahdollistaa kapeamman penkin ja tankin käytön, minkä ansiosta ajoasento on rento. Tiukoissa kaarteissa ja umpilumessa pääset esteettä siirtämään painoa, ja patikkoisella reitillä seisten ajaminen on helppoa.

PPS²-3700-TAKAJOUSITUS

VAKAUTTA JA URHEILULLISUUTTA

Mukavaan mutta sporttiseen kalibrointiin yhdistetty pitkä joustomatka tasaa huonokuntoisenkin reitin – myös kaksin ajettaessa. 3 705 mm pitkässä telamatossa ajovakaus ja monipuolisuus yhdistyvät ihanteellisella tavalla.

BLADE DS -SUKSET

SUUNNITELTU SYVÄÄN LUMEEN

Ketterää ja tarkkaa ohjattavuutta pehmeässä puuterilumessa.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

Korkeus1320 mm
Pituus3170 mm
Leveys1180 mm
RunkoRex2
MoottoriRotax 600 ACE
JousitusLFS EDESSÄ / PPS² TAKANA
VäriMusta-punainen
Näytä tekniset tiedot