Lynx

Rave RS vm. 2019

15 290€

TÄYNNÄ KISAHENKEÄ

Kun kerrot ajavasi Lynx Ravella, muuta ei tarvitse sanoa. Rave on käsite, joka tarkoittaa erinomaista suorituskykyä, helppoa hallintaa ja ensiluokkaista ajomukavuutta.

JOUSITUKSEN KALIBROINTI

HC ENDURO

ISKUNVAIMENTIMET

KYB 40 HLCR EDESSÄ / KYB 46 HLCR KESKELLÄ JA TAKANA

MOOTTORI ROTAX 600 E-TEC

ROTAX 600 E-TEC -MOOTTORI

MOOTTORI JOKA MULLISTI KELKKAILUN

Mullistava suorasuihkutustekniikkaan perustuva kaksitahtimoottori tarjoaa kaiken tarvittavan, ja siitä on tullut mittapuu kaikille muille moottoreille – tyypistä riippumatta.

PPS²-3300-TAKAJOUSITUS

VOITOKASTA JOUSITUSTEKNOLOGIAA

Jousituksen salaisuus on progressiivinen vipusuhde ja pitkä joustomatka. Kytkemättömän telaston pukkien itsenäinen toiminta parantaa sen kykyä myötäillä ajoalustan epätasaisuuksia. 3 269 mm pitkä telamatto tarjoaa erinomaisen veto- ja jarrutuspidon sekä tekee kelkasta vakaan vauhdikkaassa ajossa ja patikkoisella reitillä.

A-LFS+-ETUJOUSITUS

TARKKA OHJAUS

A-LFS+-etujousitus on edeltäjiään kevyempi. Pienemmän jousittamattoman massan ansiosta jousitus toimii herkemmin.

REX² DESIGN

SUUNNITELTU KULJETTAJALLE

Kavennettu telatunneli mahdollistaa kapeamman penkin ja tankin käytön, minkä ansiosta ajoasento on rento. Tiukoissa kaarteissa ja umpilumessa pääset esteettä siirtämään painoa, ja patikkoisella reitillä seisten ajaminen on helppoa.

RACING KIT

SUUNNITELTU KISAKÄYTTÖÖN

Kisakäyttöön suunnitellusta setistä hyötyvät myös kuljettajat, jotka ajavat urheilullisesti äärimmäisen vaativilla reiteillä. Sarja sisältää: eturungon vahvikkeet, alumiinisen kaasukahvan rungon, RS-taka-akselin, RS-liukurungon vahvikkeet ja 80 duro moottorin tuki ja vaimenninkumit.

BLADE XC -SUKSET

KEVYT JA TARKKA OHJAUS

Blade XC -sukset ovat 2 200 g Blade-suksiparia kevyemmät, ja ne tarjoavat samat täsmälliset ohjausominaisuudet pienemmällä ohjausvoimalla.

BOONDOCKER-ISTUIN

AKTIIVISEEN AJAMISEEN

Istuin on paras silloin, kun sitä ei tarvitse ajatella. BoonDocker-istuimen muotoilu parantaa kuljettajan mahdollisuuksia liikkua kelkan selässä.

KYB HLCR -ISKUNVAIMENTIMET

ENSILUOKKAISTA ISKUNVAIMENNUSTA

Hitaan ja nopean puristusvaimennuksen sekä paluuvaimennuksen pikasäädöt. Kelkka sietää kovaa ajoa pitkään ilman vaimennustehon hiipumista.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

Korkeus1210 mm
Pituus3015 mm
Leveys1265 mm
RunkoRex2
MoottoriRotax 600 E-TEC
JousitusA-LFS+ EDESSÄ / PPS²-3300 TAKANA
VäriPunainen-musta
Näytä tekniset tiedot