Can-Am

Traxter PRO HD8 vm.2019

18 190€

VALMIINA TYÖHÖN

Suunniteltu alansa lujimmaksi työjuhdaksi sekä täyttämään kuskinsa tarpeet. Teimme siitä lujan, taitavan ja älykkään vastaamaan kaikkia vaatimuksiasi. Tehdasvarusteluna vinssi ja automaattisesti lukittuva Visco-Lok QE etutasauspyörästö.

MOOTTORI HD8

4WD

VISCO-LOK-ETUTASAUSPYÖRÄSTÖ*

TURVAKEHIKKO

ROTAX V2 -MOOTTORI RASKAASEEN KÄYTTÖÖN

Traxter tarjoaa erittäin suorituskykyisen voimanlähteen kovaan työntekoon. Rotax®-moottorit ovat valmiina kaikkiin raskaan käytön haasteisiin. Työkäyttöön suunniteltu Rotax HD8 V2 tuottaa reilusti tehoa ja 68 Nm vääntöä.

VERSA-PRO-ISTUIMET

LAVA-AUTOJEN TYYLISET ISTUIMET

VERSA-PRO-istuin on suunniteltu jakosuhteessa 40/20/40 nykypäivän lava-autojen mallin mukaan ja siihen mahtuu mukavasti kolme aikuista. Istuimen muotoillut kulmat helpottavat nousemista sisään ja ulos, ja luja vinyylipäällyste kestää kulutusta erinomaisesti. Matkustajan istuimet voidaan taittaa pystyyn antamaan lisää kuljetustilaa. Ohjaamon tilavuutta parantaa myös taittuva keskikonsoli ja käsinoja, jossa on kaksi mukitelinettä.

DYNAAMINEN OHJAUSTEHOSTIN

TÄSMÄLLINEN AJETTAVUUS

Dynaaminen ohjaustehostinjärjestelmä (DPS) tarjoaa helpon käsiteltävyyden vaikeassa maastossa ja toisaalta hyvän ajotuntuman nopeammassa ajossa.

AVOIN KOJELAUTA, IRROTETTAVA KOTELO JA 23 LITRAN SÄILYTYSTILA

JOUSTAVAA SÄILYTYSTILAA

Traxter Pro kuljettaa tavarasi ja työkalusi siististi ja turvallisesti. Avoin kojelauta, 23 litran säilytystila sen alla sekä matkustajan penkin alta löytyvä 21 litran vedenpitävä ja irrotettava kotelo tarjoavat kaikkiaan 54,2 litraa säilytystilaa.

4-TILAINEN VETOJÄRJESTELMÄ

PAREMPI KONTROLLI

Visco-Lok QE † -etutasauspyörästön ja lukittavan takatasauspyörästön ansiosta 4-tilainen vetojärjestelmä tarjoaa monipuoliset käyttömahdollisuudet erilaisiin maasto-oloihin ja käyttötarkoituksiin. Kuljettaja voi valita erillisten etu- ja takapään vipukytkinten avulla seuraavat vetotilat: 2x4 (takapyörästö vapautettu) tiukkoihin käännöksiin ja nurmipintojen suojelemiseksi, 2x4 (takapyörästön lukitus tarpeen mukaan) tehokkaampaan 2-pyörävetoon, 4x4 (takapyörästö vapautettu) parempaan hallittavuuteen hankalassa maastossa sekä 4x4 (takapyörästö lukittu) maksimaaliseen pitoon. Porrasvaihteiden ansiosta takatasauspyörästö reagoi herkemmin, ei vaadi huoltoa ja on tehokkaampi ja rakenteeltaan yksinkertaisempi.

27" MAXXIS -RENKAAT JA 14" ALUMIINIVANTEET

KEVYET RENKAAT JA VANTEET

14" mustat alumiinivaluvanteet ja 27" Maxxis Coronado -renkaat.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

MoottoriHD8
Voimansiirto4WD, Visco-Lok -etutasauspyörästö
TurvallisuusTurvakehikko
VäriGreen
Korkeus1930 mm
Leveys1575 mm
Pituus3050 mm
Akseliväli2115 mm
Maavara280 mm
Näytä tekniset tiedot