Can-Am

Traxter MAX DPS HD10 T vm. 2020

alk. 22 890€

SUORIUTUU KAIKISTA HAASTEISTA

Miellyttävän ohjaustehostimen myötä Traxter MAXista tulee työtäsi entisestään helpottava työjuhta. Hommat hoituvat, kun käytössä on kovaan työhön suunniteltu Rotax-moottori, paikat kuudelle henkilölle, mukautuvat säilytystilat ja Visco-Lok QE 4WD  voimansiirto.

Lujatekoinen Traxter auttaa sinua suoriutumaan päivittäisistä tehtävistäsi. Traxter on kaikkien aikojen suorituskykyisin Can-Am, ja se on kuin kotonaan työmailla, maatilan töissä ja metsästysreissuilla.

Enimmäisnopeus 60 km/h

MOOTTORI: HD10 / 82 hv ( 61 kW ), Rotax® 976 cm³, V2, nestejäähdytys

VOIMANSIIRTO: Turf-, 2WD- tai 4WD-tilaan kytkettävä voimansiirto ja automaattisesti lukittuva Visco-Lok QE -etutasauspyörästö

VAIHTEISTO: PRO-TORQ-vaihteisto, jossa on QRS-järjestelmä (Quick Response System), tuuletus suurella ilmavirtauksella ja elektroninen vetohihnan suojaus P / R / N / H / hitaan alueen erittäin pieni välitys

UUSI VAATIMUSTASO

Jo ensimmäisellä ajokerralla huomaat, että ajokokemus Traxterilla on hiljainen ja tärinätön. Mukavat sisätilat on suunniteltu varta vasten työntekoon.

NAUTI HILJAISUUDESTA

Uudistetussa Traxterissa on parempi eristys, paksumpi paloseinä sekä uudistettu pakojärjestelmä ja CVT:n kansi. Riittää, että hyppäät kyytiin – mutta malta mielesi ja katso ensin seuraava video.

AHKERA SUORITTAJA

Tilava tavaralava, runsaat säilytystilat ja kätevä LINQ-kiinnitysjärjestelmä helpottavat työntekoa.

MUKAVASTI TILAA

Pidemmän akselivälin myötä Traxterin mukavuutta ja vakautta on parannettu, ja siinä on enemmän säilytys- ja kuormatilaa.

CAN-AM-LAATUA

Kahden vuoden takuu turvaa selustasi ja tarjoaa mielenrauhaa.

EDISTYKSELLISTÄ MOOTTORITEKNOLOGIAA

TEHOKKAAT ROTAX-MOOTTORIT

Traxter tekee ajokokemuksesta paremman ja hiljaisemman. Lisäksi se tarjoaa jopa 82 hevosvoiman tehon ja luokkansa johtavan 90 Nm:n vääntömomentin. Rotaxin tehokkaat HD10-, HD8- ja HD5-V2-moottorit ovat täydellinen yhdistelmä hauskuutta ja toiminnallisuutta.

LISÄÄ KULJETUS- JA HINAUSKAPASITEETTIA

MARKKINOIDEN PARAS HINAUSKAPASITEETTI

Traxterin moottori, jarrut, runko ja jousitus on suunniteltu kovaan työntekoon, ja Traxterin hinauskapasiteetti on vaikuttavat 1 134 kg.

RUNSAASTI SÄILYTYSTILAA

PARAS KUORMAUSKAPASITEETTI JA SÄILYTYSTILAT

Kojelaudan irrotettava työkalulaatikko, runsaat säilytystilat, 680 kg:n kuormauskapasiteetti – MAX-mallissa 793,8 kg – takaavat, että Traxter ei jätä mitään puolitiehen.

KÄTEVÄT NÄYTÖT

4,5”/7,6” DIGITAALINÄYTTÖ, JOSSA PAINIKKEET

Kaikki on hallinnassasi ajoa varten. 4,5 tai 7,6 tuuman digitaalinen laajakulmanäyttö on valaistu ja luettavissa kaikissa olosuhteissa. Se tuo ajoneuvon tiedot ja ohjaimet käden ulottuville.

INNOVATIIVINEN JOUSITUSJÄRJESTELMÄ

UUDISTETTU, LUJATEKOINEN ETUJOUSITUS, JOSSA KAAREVAT A-TUKIVARRET JA TTA-TAKAJOUSITUS

Mukavuutta ja suorituskykyä: uudistettu etujousitus, jossa on kaarevat A-kaksoistukivarret, ja kaareva TTA-takajousitus mahdollistavat 27 cm:n joustomatkan, paremman vakauden, reagoinnin ja kestävyyden.

VÄÄNTÖÄ TARPEEN MUKAAN

PRO-TORQ-CVT VAIHTEISTO JA 4WD-TILAAN KYTKETTÄVÄ VOIMANSIIRTO

Turf-, 2WD- tai 4WD-tilaan kytkettävä voimansiirto ja automaattisesti lukkiutuva Visco-Lok QE  etutasauspyörästö antavat mahdollisuuden hyödyntää tehoa missä tahansa maastossa. PRO-TORQ-CVT-vaihteiston jäähdytystä on parannettu, ja elektroninen vetohihnan suojaus lisää kestävyyttä.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

Korkeus193 cm
Pituus389,6 cm
Leveys161,2 cm
Akseliväli294 cm
Maavara28 cm
MoottoriHD10
Voimansiirto2WD / 4WD
VaihteistoPRO-TORQ-vaihteisto, jossa on QRS-järjestelmä (Quick Response System), tuuletus suurella ilmavirtauksella ja elektroninen vetohihnan suojaus P / R / N / H / hitaan alueen erittäin pieni välitys
VäriHyper Silver
Näytä tekniset tiedot