Can-Am

Renegade X XC 1000 T vm. 2020

alk. 16 490€

Renegade ei tunne rajoja. Markkinoiden tehokkaimmissa urheilumönkijöissä yhdistyy kilparadoilta tutut suorituskyky ja suojaus – lopputuloksena on mönkijä, joka etenee vaivatta kaikkein hankalimmissakin maastoissa.

Renegade X xc -mönkijässä riittää tehoa, ja sen käsiteltävyys on huippuluokkaa niin poluilla kuin epätasaisemmassakin maastossa.

Yli 60 km/h

MOOTTORI: 1000: 82 hv ( 61 kW ), Rotax 976 cm³, V2, nestejäähdytys

VOIMANSIIRTO: 2WD- tai 4WD-tilaan kytkettävä, jarruluistonestojärjestelmä (BTC)

VAIHTEISTO: CVT, P / R / N / H / L, moottorijarrutus vakiona

ÄLÄ TYYDY VÄHEMPÄÄN

Ota haltuun kiperimmätkin reitit ja selviydy kunnialla muta-ajon haasteista. Tehokkaalla V2-moottorilla varustettu renegade ei jätä sinua pulaan hankalimmissakaan paikoissa.

PUHDASTA HAUSKUUTTA

Anna mennä ja pidä hauskaa. Uudistetut renkaat, snorkkelilla varustettu moottori, uudistettu pohjapanssari ja FOX-iskunvaimentimet.

LUOKKANSA PARAS

Renegade suunniteltiin luokkansa parhaaksi. Siinä on vakiona etupuskuri, ja lisäksi saatavilla on pohjapanssareita ja uusia rengas- ja vannemalleja.

EDISTYKSELLISTÄ MOOTTORITEKNOLOGIAA

TEHOKKAIMMAT ROTAX-MOOTTORIT

Saatavilla markkinoiden johtavilla 82 hv:n Rotax 1000- ja 59 hv:n Rotax 650 -V2-moottoreilla. Rotax-moottorin ärhäkän väännön ansiosta Renegade reagoi nopeasti ja tehokkaasti. 

PAREMPI KÄSITELTÄVYYS

FOX-JOUSITUS

Renegade-malleissa on takana esijännityksen säädöllä varustetut FOX 1.5 PODIUM -iskunvaimentimet, jotka on kalibroitu toimimaan ennakoivasti pidon heiketessä. Lisäksi ne parantavat käsiteltävyyttä töyssyissä niin hitaissa kuin nopeissa ajonopeuksissakin.

YLIVOIMAISTA TEKNIIKKAA

3-TILAINEN ÄLYKÄS KAASUNHALLINTA

Älykkään kaasunhallinnan (iTC™) ansiosta Renegade ja Rotax-moottori reagoivat herkästi ja ovat helposti hallittavissa. Kaasunhallintajärjestelmän Standard-, ECO- ja Sport-tilat takaavat tasaisen voimantuoton maastoajossa.

INNOVATIIVINEN JOUSITUSJÄRJESTELMÄ

UUDISTETUT A-TUKIVARRET EDESSÄ JA TAKANA

Uudistettuun Renegadeen on lisätty kaarevat A-etutukivarret, kallistuksenvakaaja ja uudet pyörät, jotka tuovat lisää leveyttä ja lisäävät maavaraa. Parasta pitoa ja käsiteltävyyttä tarjoava Renegade menee juuri sinne, minne sinä haluat.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

Korkeus124 cm
Pituus218,4 cm
Leveys122 cm
Akseliväli129,5 cm
Maavara26,7 cm
Moottori1000
Voimansiirto2WD- tai 4WD-tilaan kytkettävä, jarruluistonestojärjestelmä (BTC)
VaihteistoCVT, P / R / N / H / L, moottorijarrutus vakiona
VäriMusta ja Can-Am Red
Näytä tekniset tiedot