Can-Am

Renegade X MR 1000 R vm. 2020

alk. 17 090€

Renegade ei tunne rajoja. Markkinoiden tehokkaimmissa urheilumönkijöissä yhdistyy kilparadoilta tutut suorituskyky ja suojaus – lopputuloksena on mönkijä, joka etenee vaivatta kaikkein hankalimmissakin maastoissa.

Uusi 91 hv:n Renegade X mr 1000R on teholtaan ja kestävyydeltään vertaansa vailla, ja sen uudistettu jousitus haastaa vaativimmatkin maastot.

MOOTTORI: 1000R: 91 hv ( 68 kW ), Rotax 976 cm³ V2, snorkkeli, nestejäähdytys

VOIMANSIIRTO: 2WD- tai 4WD-tilaan kytkettävä voimansiirto ja automaattisesti lukittuva Visco-Lok QE -etutasauspyörästö

VAIHTEISTO: CVT, P / R / N / H / hitaan alueen erittäin pieni välitys, moottorijarrutus vakiona

ÄLÄ TYYDY VÄHEMPÄÄN

Ota haltuun kiperimmätkin reitit ja selviydy kunnialla muta-ajon haasteista. Tehokkaalla V2-moottorilla varustettu renegade ei jätä sinua pulaan hankalimmissakaan paikoissa.

PUHDASTA HAUSKUUTTA

Anna mennä ja pidä hauskaa. Uudistetut renkaat, snorkkelilla varustettu moottori, uudistettu pohjapanssari ja FOX-iskunvaimentimet.

LUOKKANSA PARAS

Renegade suunniteltiin luokkansa parhaaksi. Siinä on vakiona etupuskuri, ja lisäksi saatavilla on pohjapanssareita ja uusia rengas- ja vannemalleja.

EDISTYKSELLISTÄ MOOTTORITEKNOLOGIAA

TEHOKKAIMMAT ROTAX-MOOTTORIT

Saatavilla markkinoiden johtavilla 82 hv:n Rotax 1000- ja 59 hv:n Rotax 650 -V2-moottoreilla. Rotax-moottorin ärhäkän väännön ansiosta Renegade reagoi nopeasti ja tehokkaasti. 

PAREMPI KÄSITELTÄVYYS

FOX-JOUSITUS

Renegade-malleissa on takana esijännityksen säädöllä varustetut FOX 1.5 PODIUM -iskunvaimentimet, jotka on kalibroitu toimimaan ennakoivasti pidon heiketessä. Lisäksi ne parantavat käsiteltävyyttä töyssyissä niin hitaissa kuin nopeissa ajonopeuksissakin.

YLIVOIMAISTA TEKNIIKKAA

3-TILAINEN ÄLYKÄS KAASUNHALLINTA

Älykkään kaasunhallinnan (iTC™) ansiosta Renegade ja Rotax-moottori reagoivat herkästi ja ovat helposti hallittavissa. Kaasunhallintajärjestelmän Standard-, ECO- ja Sport-tilat takaavat tasaisen voimantuoton maastoajossa.

INNOVATIIVINEN JOUSITUSJÄRJESTELMÄ

UUDISTETUT A-TUKIVARRET EDESSÄ JA TAKANA

Uudistettuun Renegadeen on lisätty kaarevat A-etutukivarret, kallistuksenvakaaja ja uudet pyörät, jotka tuovat lisää leveyttä ja lisäävät maavaraa. Parasta pitoa ja käsiteltävyyttä tarjoava Renegade menee juuri sinne, minne sinä haluat.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

Korkeus131 cm
Pituus224 cm
Leveys127 cm
Akseliväli129,5 cm
Maavara31,8 cm
Moottori1000
Voimansiirto2WD / 4WD
VaihteistoCVT, P / R / N / H / hitaan alueen erittäin pieni välitys, moottorijarrutus vakiona
VäriMusta ja Platinum Silver
Näytä tekniset tiedot