Can-Am

Outlander XT 650 T3b ABS

ovh. 12 790€

RUNSAASTI TEHDASASENTEISIA VAKIO-OMINAISUUKSIA

Nämä varusteet tekevät ajoneuvostasi entistäkin arvokkaamman ja monipuolisemman. Tarjolla on 3-asentoinen dynaaminen ohjaustehostin (DPS), 1 361 kg:n vinssi sekä jämerät etu- ja takapuskurit.

MOOTTORI

650

VOIMANSIIRTO

2WD / 4WD

MULLISTAVA UUTUUS MÖNKIJÄMARKKINOILLA

AINUTLAATUINEN ABS-JÄRJESTELMÄ

Can-Am -mönkijöille suunniteltu ABS-teknologia parantaa ajoneuvon ohjattavuutta ja vakautta jarrutettaessa liukkailla alustoilla. Teknologia ehkäisee pyörien lukkiutumista ja tekee ajokokemuksesta hallitun ja ennakoitavan.

ROTAX 650 V2 -MOOTTORI

LUOKKANSA JOHTAVA SUORITUSKYKY

Nestejäähdytteinen 62 hv:n V2-moottori Rotax 650, jonka kummassakin sylinterissä on neljä venttiiliä ja yksi yläpuolinen nokka-akseli, tarjoaa Can-Am-moottoreille ominaisen ylivertaisen tehon ja todellisen etumatkan suorituskyvyssä.

UUDET 14" -VANTEET (35,6 CM) ALUMIINIVALUVANTEET JA 26" (66 CM) RENKAAT

KESTÄVÄT RENKAAT

Uudet 14" (35,6 cm) alumiinivaluvanteet, joissa näyttävä musta maalipinta. Keskiötön rakenne vähentää jousittamatonta painoa ja parantaa lujuutta. 26" (66 cm) 6-kerroksisten ITP Terracross -renkaiden kulutuspintakuvio on riittävän karkea hankaliin maastoihin, mutta myös ajomukavuus on ensiluokkainen.

3-ASENTOINEN DYNAAMINEN OHJAUSTEHOSTIN (DPS)

TÄSMÄLLINEN AJETTAVUUS

3-asentoinen dynaaminen ohjaustehostin (DPS) avustaa kuljettajaa kätevästi sopeuttaen ohjaustehostuksen tason ajonopeuteen. Pienemmillä nopeuksilla tehostusta lisätään ohjauksen keventämiseksi, ja suuremmilla nopeuksilla tehostusta vähennetään ohjaustuntuman parantamiseksi. Kukin kuljettaja voi lisäksi valita haluamansa kolmesta toimintatilasta mieltymyksensä mukaan.

JÄMERÄT ETU- JA TAKAPUSKURIT

PAREMPAA SUOJAA

Etu- ja takapuskurit asennetaan tehtaalla, ja niillä on tehdastakuu. Parempi suoja takaa mielenrauhan hankalissa oloissa.

WARN VINSSI

VOIMAKAS VINSSI

Tämä voimakas, tehdasasenteinen 1 361 kg:n vinssi auttaa selviämään hankalimmistakin tilanteista.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

Korkeus1330 mm
Pituus2310 mm
Leveys1168 mm
Akseliväli1499 mm
Maavara2670 mm
Moottori650
Voimansiirto2WD / 4WD
VäriIntense Red
Näytä tekniset tiedot