Can-Am

Outlander PRO 650 T3b vm.2019

11 990€

VOIMA LUOTETTAVUUS MUKAVUUS

Täysin uusi Outlander PRO -paketti on suunniteltu ajatuksella: hoida homma kerralla kuntoon. Laite tarjoaa riittävästi voimaa ja suorituskykyä moniin käyttötarpeisiin. Emme sano, että työstä tulee helppoa, mutta helpompaa. T3B-luokan traktorimönkijä.

MOOTTORI

650

VOIMANSIIRTO

2WD / 4WD

VISCO-LOK - AUTOMAATTISESTI LUKITTUVA ETUTASAUSPYÖRÄSTÖ

PAREMPI HALLITTAVUUS

Can-Am Visco-Lok -järjestelmä on käyttäjän kannalta erittäin miellyttävä, sillä progressiivinen, automaattisesti lukittuva etutasauspyörästö toimii ilman nappuloita tai vipuja. Kun neliveto on valittuna, älykäs järjestelmä siirtää luistavalta etupyörältä voimaa vastakkaiselle pyörälle, jolla on pitoa – ilman käyntinopeuden tai ajonopeuden rajoitinta.

ROTAX 650 V2 -MOOTTORI

LUOKKANSA JOHTAVA SUORITUSKYKY

Nestejäähdytteinen 62 hv:n V2-moottori Rotax 650, jonka kummassakin sylinterissä on neljä venttiiliä ja yksi yläpuolinen nokka-akseli, tarjoaa Can-Am-moottoreille ominaisen ylivertaisen tehon ja todellisen etumatkan suorituskyvyssä.

3-ASENTOINEN DYNAAMINEN OHJAUSTEHOSTIN (DPS)

VAATII VÄHEMMÄN OHJAUSVOIMAA

3-asentoisella dynaamisella ohjaustehostimella (DPS™) on kolme eri toimintatilaa (MIN, MED ja MAX). Kukin toimintatila tehostaa ohjausta vähemmän suurilla nopeuksilla (täsmällisempi tuntuma) ja enemmän pienillä nopeuksilla (helpompi kääntää).

UUDELLEEN SIJOITETUT ILMANOTOT

TEHOKAS VOIMANSIIRRON JÄÄHDYTYS

Moottorin ja variaattorin ilmanotto on sijoitettu ylös samalle tasolle kuin ohjaustanko, joka varmistaa puhtaan ilman saannin, eikä esimerkiksi ojanylityksissä ole vaaraa että vesi tai kura pääsee ilmaottoaukkoihin.

WARN-VINSSI

VOIMAKAS VINSSI

Tämä voimakas, tehdasasenteinen 1 361 kg:n vinssi auttaa selviämään hankalimmistakin tilanteista.

26" 6-KERROKSISET CARLISLE ACT HD -RENKAAT 12" ALUMIINIVANTEILLA

KESTÄVÄT JA PITÄVÄT RENKAAT

12" mustat alumiinivanteet, joissa koneistettu viimeistely. Keskiötön rakenne vähentää jousittamatonta massaa ja parantaa lujuutta. 26" Carlisle ACT HD -renkaiden kulutuspintakuvio on erittäin kestävä ja riittävän karkea hankaliin maastoihin, mutta myös ajomukavuus on ensiluokkainen.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

Korkeus1240 mm
Pituus2110 mm
Leveys1168 mm
Akseliväli1295 mm
Maavara267 mm
Moottori650
Voimansiirto2WD / 4WD
VäriBrushed Aluminum
Näytä tekniset tiedot