Can-Am

Outlander PRO 650 T3 vm.2019

11 790€

VOIMA LUOTETTAVUUS MUKAVUUS

Täysin uusi Outlander PRO -paketti on suunniteltu ajatuksella: hoida homma kerralla kuntoon. Laite tarjoaa riittävästi voimaa ja suorituskykyä moniin käyttötarpeisiin. Emme sano, että työstä tulee helppoa, mutta helpompaa. Traktorimönkijä.

ROTAX 650 V2 -MOOTTORI

LUOKKANSA JOHTAVA SUORITUSKYKY

Nestejäähdytteinen 62 hv:n V2-moottori Rotax 650, jonka kummassakin sylinterissä on neljä venttiiliä ja yksi yläpuolinen nokka-akseli, tarjoaa Can-Am-moottoreille ominaisen ylivertaisen tehon ja todellisen etumatkan suorituskyvyssä.

VISCO-LOK - AUTOMAATTISESTI LUKITTUVA ETUTASAUSPYÖRÄSTÖ

PAREMPI HALLITTAVUUS

Can-Am Visco-Lok -järjestelmä on käyttäjän kannalta erittäin miellyttävä, sillä progressiivinen, automaattisesti lukittuva etutasauspyörästö toimii ilman nappuloita tai vipuja. Kun neliveto on valittuna, älykäs järjestelmä siirtää luistavalta etupyörältä voimaa vastakkaiselle pyörälle, jolla on pitoa – ilman käyntinopeuden tai ajonopeuden rajoitinta.

UUDELLEEN SIJOITETUT ILMANOTOT

TEHOKAS VOIMANSIIRRON JÄÄHDYTYS

Moottorin ja variaattorin ilmanotto on sijoitettu ylös samalle tasolle kuin ohjaustanko, joka varmistaa puhtaan ilman saannin, eikä esimerkiksi ojanylityksissä ole vaaraa että vesi tai kura pääsee ilmaottoaukkoihin.

26" 6-KERROKSISET CARLISLE ACT HD -RENKAAT 12" ALUMIINIVANTEILLA

KESTÄVÄT JA PITÄVÄT RENKAAT

12" mustat alumiinivanteet, joissa koneistettu viimeistely. Keskiötön rakenne vähentää jousittamatonta massaa ja parantaa lujuutta. 26" Carlisle ACT HD -renkaiden kulutuspintakuvio on erittäin kestävä ja riittävän karkea hankaliin maastoihin, mutta myös ajomukavuus on ensiluokkainen.

3-ASENTOINEN DYNAAMINEN OHJAUSTEHOSTIN (DPS)

VAATII VÄHEMMÄN OHJAUSVOIMAA

3-asentoisella dynaamisella ohjaustehostimella (DPS™) on kolme eri toimintatilaa (MIN, MED ja MAX). Kukin toimintatila tehostaa ohjausta vähemmän suurilla nopeuksilla (täsmällisempi tuntuma) ja enemmän pienillä nopeuksilla (helpompi kääntää).

WARN-VINSSI

VOIMAKAS VINSSI

Tämä voimakas, tehdasasenteinen 1 361 kg:n vinssi auttaa selviämään hankalimmistakin tilanteista.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

Moottori650
Voimansiirto2WD / 4WD
VaihteistoCVT
VäriBrushed aluminium
Korkeus1240 mm
Leveys1168 mm
Pituus2110 mm
Akseliväli1295 mm
Maavara267 mm
Näytä tekniset tiedot