Can-Am

Outlander PRO 570 T3b vm.2019

9 990€

PRO-mallisto on tehty Pohjolan olosuhteisiin ja vastaamaan raskaan työkäytön haasteisiin. Laitteet on suunniteltu Suomessa vaativien ammattikäyttäjien palautteen pohjalta ja testattu BRP:n omalla testialueella Suomessa. T3b-luokan traktorimönkijä.

MOOTTORI 570

VOIMANSIIRTO 2WD / 4WD

VAIHTEISTO CVT MOOTTORIJARRUTUS VAKIONA

ROTAX V2 -MOOTTORIT

LUOKKANSA JOHTAVA SUORITUSKYKY

Nestejäähdytteinen Rotax 570 V2-moottori, joissa sylinterillä on neljä venttiiliä ja yksi yläpuolinen nokka-akseli. Moottorissa on kaksi ruiskutussuutinta, jotka toimittavat polttoaineen tehokkaasti palotilaan. Tuloksena on tehokas mutta hallittu suorituskyky.

TIHEÄMPI VÄLITYS

ERIKOISHIDAS L-VAIHDE

Tiheä L-vaihde on kehitetty ja testattu Suomessa raskasta työkäyttöä ja erityisen vaikeita maasto-olosuhteita ajatellen. Tiheämpi välitys mahdollistaa raskaiden kuormien vetämisen ja helpottaa vaikeassa maastossa ajamista.

3-ASENTOINEN DYNAAMINEN OHJAUSTEHOSTIN (DPS)

OHJAUSTEHOSTIN

3-asentoisella dynaamisella ohjaustehostimella (DPS™) on kolme eri toimintatilaa (MIN, MED ja MAX), joista kuljettaja voi valita mieltymyksensä mukaan. Se on suunniteltu tehostamaan ohjausta vähemmän suurilla nopeuksilla ja enemmän pienillä nopeuksilla. Direct Link -tekniikka reagoi nopeasti ja ehkäisee ohjaukseen välittyviä iskuja. Varustukseen kuuluu myös Visco-Lok† QE -tasauspyörästö.

UUDELLEEN SIJOITETUT ILMANOTOT

TEHOKAS VOIMANSIIRRON JÄÄHDYTYS

Moottorin ja variaattorin ilmanotto on sijoitettu ylös samalle tasolle kuin ohjaustanko, joka varmistaa puhtaan ilman saannin, eikä esimerkiksi ojanylityksissä ole vaaraa että vesi tai kura pääsee ilmaottoaukkoihin.

12" ALUMIINIVANTEET 26" 6-KERROKSISILLA CARLISLE ACT HD -RENKAILLA

KESTÄVÄT JA PITÄVÄT RENKAAT

12" alumiinivanteet, joissa koneistettu viimeistely. Keskiötön rakenne vähentää jousittamatonta massaa ja parantaa lujuutta. 26" Carlisle ACT HD -renkaiden kulutuspintakuvio on erittäin kestävä ja riittävän karkea hankaliin maastoihin, mutta myös ajomukavuus on ensiluokkainen.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

Moottori570
Voimansiirto2WD / 4WD
VaihteistoCVT moottorijarrutus vakiona
VäriGreen
Korkeus1260 mm
Leveys1168 mm
Pituus2184 mm
Akseliväli1295 mm
Maavara305 mm
Näytä tekniset tiedot