Can-Am

Outlander PRO 450 T3 vm.2019

8 690€

VOIMA LUOTETTAVUUS MUKAVUUS

Täysin uusi Outlander PRO -paketti on suunniteltu ajatuksella: hoida homma kerralla kuntoon. Laite tarjoaa riittävästi voimaa ja suorituskykyä moniin käyttötarpeisiin. Emme sano, että työstä tulee helppoa, mutta helpompaa. Traktorimönkijä.

MOOTTORI 450

VOIMANSIIRTO 2WD / 4WD

UUDELLEEN SIJOITETUT ILMANOTOT

TEHOKAS VOIMANSIIRRON JÄÄHDYTYS

Moottorin ja variaattorin ilmanotto on sijoitettu ylös samalle tasolle kuin ohjaustanko, joka varmistaa puhtaan ilman saannin, eikä esimerkiksi ojanylityksissä ole vaaraa että vesi tai kura pääsee ilmaottoaukkoihin.

VISCO-LOK - AUTOMAATTISESTI LUKITTUVA ETUTASAUSPYÖRÄSTÖ

PAREMPI HALLITTAVUUS

Can-Am Visco-Lok -järjestelmä on käyttäjän kannalta erittäin miellyttävä, sillä progressiivinen, automaattisesti lukittuva etutasauspyörästö toimii ilman nappuloita tai vipuja. Kun neliveto on valittuna, älykäs järjestelmä siirtää luistavalta etupyörältä voimaa vastakkaiselle pyörälle, jolla on pitoa – ilman käyntinopeuden tai ajonopeuden rajoitinta.

3-ASENTOINEN DYNAAMINEN OHJAUSTEHOSTIN (DPS)

VAATII VÄHEMMÄN OHJAUSVOIMAA

3-asentoisella dynaamisella ohjaustehostimella (DPS™) on kolme eri toimintatilaa (MIN, MED ja MAX). Kukin toimintatila tehostaa ohjausta vähemmän suurilla nopeuksilla (täsmällisempi tuntuma) ja enemmän pienillä nopeuksilla (helpompi kääntää).

WARN-VINSSI

VOIMAKAS VINSSI

Tämä voimakas, tehdasasenteinen 1 361 kg:n vinssi auttaa selviämään hankalimmistakin tilanteista.

ROTAX 450-MOOTTORI

LUOKKANSA JOHTAVA SUORITUSKYKY

ROTAX 450 -moottori tarjoaa verratonta tehoa ja suorituskykyä tinkimättä kuitenkaan luotettavuudesta tai taloudellisuudesta. Mönkijä on tehokas ja samalla polttoainetaloudellinen.

26" 6-KERROKSISET CARLISLE ACT HD -RENKAAT 12" ALUMIINIVANTEILLA

KESTÄVÄT JA PITÄVÄT RENKAAT

12" mustat alumiinivanteet, joissa koneistettu viimeistely. Keskiötön rakenne vähentää jousittamatonta massaa ja parantaa lujuutta. 26" Carlisle ACT HD -renkaiden kulutuspintakuvio on erittäin kestävä ja riittävän karkea hankaliin maastoihin, mutta myös ajomukavuus on ensiluokkainen.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

Moottori450
Voimansiirto2WD / 4WD
VäriGreen
Korkeus1240 mm
Leveys1168 mm
Pituus2110 mm
Akseliväli1295 mm
Maavara267 mm
Näytä tekniset tiedot