Can-Am

Outlander MAX XT-P 1000 T3b ABS vm.2019

16 390€

KAHDENISTUTTAVA MAX XT-P TARJOAA URHEILULLISTA SUORITUSKYKYÄ

Kahdenistuttavan, urheilullisen Outlander MAX XT-P:n monipuoliseen varustukseen kuuluu mm. päivitetty jousitus ja beadlock-alumiinivanteet.

MOOTTORI 1000

MULLISTAVA UUTUUS MÖNKIJÄMARKKINOILLA

AINUTLAATUINEN ABS-JÄRJESTELMÄ

Can-Am -mönkijöille suunniteltu ABS-teknologia parantaa ajoneuvon ohjattavuutta ja vakautta jarrutettaessa liukkailla alustoilla. Teknologia ehkäisee pyörien lukkiutumista ja tekee ajokokemuksesta hallitun ja ennakoitavan.

MUUNTUVA TELINE-/ISTUINJÄRJESTELMÄ (CRS)

MUUNNETTAVA MATKUSTAJAN ISTUIN

Outlander MAX muuntautuu hetkessä yhden hengen mallista kahden istuttavaksi. Yhden hengen mallina istuimen taakse jää reilusti kuormatilaa, kun taas kahden istuttavana matkustajalla on verrattoman mukavat oltavat.

ROTAX V2- MOOTTORI

LUOKKANSA JOHTAVA SUORITUSKYKY

Uusi nestejäähdytteinen 82 hv:n Rotax 1000 V2-moottori, joissa kummallakin sylinterillä on neljä venttiiliä ja yksi yläpuolinen nokka-akseli, tarjoavat Can-Am-moottoreille ominaisen ylivertaisen tehon ja todellisen etumatkan suorituskyvyssä.

FOX† PERFORMANCE SERIES 1.5 PODIUM† QS3 -ISKUNVAIMENTIMET

TEHOKKAAT ISKUNVAIMENTIMET

Edessä ja takana on uudet, tehokkaat FOX† PERFORMANCE SERIES 1.5 PODIUM† QS3 -iskunvaimentimet, jotka mahdollistavat jousituksen säädön kätevästi ilman työkaluja. Kolmiasentoisella nupilla jousitusta voidaan säätää siten, että ajo on tasaista ja mukavaa. Säätämällä nuppi seuraavaan asentoon tuntuma on urheilullisempi, ja asennossa 3 jousitus tarjoaa tinkimätöntä kilpatason suorituskykyä.

WARN VINSSI

VOIMAKAS VINSSI

Tämä voimakas, tehdasasenteinen 1 361 kg:n vinssi auttaa selviämään hankalimmistakin tilanteista.

UUDET 14" (35.6 CM) ALUMIINIVALUVANTEET JA 26" (66cm) ITP RENKAAT

URHEILULLISET VANTEET JA RENKAAT

Mekaanisen kiinnitysjärjestelmän ansiosta renkaan olakkeen on lähes mahdotonta irrota vanteelta voimakkaassa kiihdytyksessä tai kaarreajossa. 26" (66 cm) 6-kerroksisten ITP Terracross -renkaiden kulutuspintakuvio on riittävän karkea hankaliin maastoihin, mutta myös ajomukavuus on ensiluokkainen.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

Korkeus1350 mm
Pituus2388 mm
Leveys1168 mm
Akseliväli1499 mm
Maavara279 mm
Moottori1000
VäriTriple black
Näytä tekniset tiedot