Can-Am

Outlander MAX PRO 1000 T3 vm.2019

13 890€

PRO-mallisto on tehty Pohjolan olosuhteisiin ja vastaamaan raskaan työkäytön haasteisiin. Laitteet on suunniteltu Suomessa vaativien ammattikäyttäjien palautteen pohjalta ja testattu BRP:n omalla testialueella Suomessa. 2-paikkainen traktorimönkijä.

MOOTTORI 1000

VOIMANSIIRTO 2WD / 4WD

VAIHTEISTO CVT

UUDELLEEN SIJOITETUT ILMANOTOT

TEHOKAS VOIMANSIIRRON JÄÄHDYTYS

Moottorin ja variaattorin ilmanotto on sijoitettu ylös samalle tasolle kuin ohjaustanko, joka varmistaa puhtaan ilman saannin, eikä esimerkiksi ojanylityksissä ole vaaraa että vesi tai kura pääsee ilmaottoaukkoihin.

TIHEÄMPI VÄLITYS

ERIKOISHIDAS L-VAIHDE

Tiheä L-vaihde on kehitetty ja testattu Suomessa raskasta työkäyttöä ja erityisen vaikeita maasto-olosuhteita ajatellen. Tiheämpi välitys mahdollistaa raskaiden kuormien vetämisen ja helpottaa vaikeassa maastossa ajamista.

LUOKKANSA JOHTAVA SUORITUSKYKY

Nestejäähdytteinen Rotax 1000 V2-moottori, jossa kummallakin sylinterillä on neljä venttiiliä ja yksi yläpuolinen nokka-akseli. Kaksi ruiskutussuutinta toimittavat polttoaineen tehokkaasti palotilaan. Tuloksena on tehokas mutta hallittu suorituskyky.

3-ASENTOINEN DYNAAMINEN OHJAUSTEHOSTIN (DPS)

OHJAUSTEHOSTIN

3-asentoisella dynaamisella ohjaustehostimella (DPS™) on kolme eri toimintatilaa (MIN, MED ja MAX), joista kuljettaja voi valita mieltymyksensä mukaan. Se on suunniteltu tehostamaan ohjausta vähemmän suurilla nopeuksilla ja enemmän pienillä nopeuksilla. Direct Link -tekniikka reagoi nopeasti ja ehkäisee ohjaukseen välittyviä iskuja. Varustukseen kuuluu myös Visco-Lok† QE -tasauspyörästö.

12" ALUMIINIVANTEET 26" 6-KERROKSISILLA CARLISLE ACT HD -RENKAILLA

KESTÄVÄT JA PITÄVÄT RENKAAT

12" alumiinivanteet, joissa koneistettu viimeistely. Keskiötön rakenne vähentää jousittamatonta massaa ja parantaa lujuutta. 26" Carlisle ACT HD -renkaiden kulutuspintakuvio on erittäin kestävä ja riittävän karkea hankaliin maastoihin, mutta myös ajomukavuus on ensiluokkainen.


Pakollinen
Pakollinen

Tekniset tiedot

Moottori1000
Voimansiirto2WD / 4WD
VaihteistoCVT
VäriBrushed aluminium
Korkeus1350 mm
Leveys1168 mm
Pituus2388 mm
Akseliväli1499 mm
Maavara305 mm
Näytä tekniset tiedot